Stil kose

5 pljeskavice za vaš dan venčanja

5 pljeskavice za vaš dan venčanja

Hair style dodaje veliku okus žene izgled. I treba da mu daju dodatnu pažnju na vaše vjenčanje dan.

U Indiji, Bun je tradicionalni frizura za kosu mladine svih religija i kultura. Razlog je vrlo jednostavan - lepinja frizure pružati podršku teške duppattas nose mladenke. Evo 5 Bun frizure za svoj poseban dan.

1. Tradicionalni Bun Hairstyle:

Ovo je tipična svadba frizura koja se nalazi u gotovo svim Indian vjenčanja, posebno onih u sjevernoj regiji. Za ovo učiniti, sve je kosa okupili i uvrnut da se formira visoke punđu. Lepinji frizura za vjenčanje je tada ukrašen cvijećem (obično Jasmine), nakita ili drugih dodataka da bi ga više razraditi.

load...

2. Soft Bun Hairstyle:

Neuredan ili meku lepinja frizuru za svoj poseban dan, za razliku od uske lepinje su bile popularne za neko vrijeme sada, i radi u različitim varijacijama i veličinama. Prednost sa slobodnim lepinja frizure za vjenčanja je da oni odišu mekom i prilično izgled; može se vezao malo niže od tradicionalnih lepinja a omogućava kreativnost sa cvijećem.

3. Bun na strani Hairstyle:

Ovo frizura je varijacija tradicionalnog lepinja. U tom stilu, a ne stavljanje visoke lepinja na glavi, on se preselio u stranu. Za ovu frizuru, dobro feniranje kose, češlja ga ravno i povucite ga na nisku nadmeni lepinja, na jednoj od strana. Ova frizura će izgledati sjajno na nevjeste koji su dobro definirane jagodice ili velike istaknuti oči, jer naglašava te funkcije.

4. Tradicionalni Do Do frizura Sa Twist:

Ovo je još jedna varijacija tradicionalnog se učiniti što je drugačije, ali ne i nekonvencionalan. U ovoj frizuru, različite sekcije kose su uvijene i zakačene gore. Kovrdže zajedno su s obzirom na oblik punđu. Ovo je više moderan pogled na tradicionalnom lepinja i da će ići dobro sa sarees, to bi se moglo koristiti kao opcija za mladenke koji žele sportu punđu, ali ne želite da izgleda previše krut i previše neuredno.

load...

5. Španjolski Up Do Hairstyle:

Ova frizura je značilo za mladenke koje žele ići na gore ne, ali ne i stvari run-of-the mlin. To najbolje radi na debelom i dugu kosu. Za ovu frizuru, kosa je blow osušena da ga dati volumen, a onda se rastali horizontalno. Gornji segment kose vrši se u složene kovrče dok je drugi ostavio da teče niz leđa. Je podignuta frizura je tada ukrašen cvijećem, kristalima, pa čak i lukove. Ova lepinja frizura može biti najbolje nosio okruglim suočavaju nevjeste.

Da biste dodali glamur tih vjenčanje lepinja frizure, može se koristiti tijara ili drugi pribor koji complementyour vjenčanje frizuru. To može uključivati ​​dekorativne kuglice i nakit koji se podudaraju sa shemu boja haljine. Indijski nevjeste da ukrašavaju svoju kosu sa cvijećem. Umjesto da viri sa jasmina cvijeća twirled oko kosu kao tradicija zahtijeva, može se eksperimentirati s različitim vrstama cvijeća kao što su svježe orhideje, ruže ili frangipanis. Naglasak izgled svakako treba biti na jednostavnost - vjenčanje frizuru ne treba opterećena s previše nakita ili drugih ukrasa.

load...