Stil kose

10 klasičnih frizura za glavu da Vas inspiriraju

10 klasičnih frizura za glavu da Vas inspiriraju

Želim da veliki stil izjavu sa svojim "uradi? Odlučite se za trake za glavu! Bilo da planirate na ljuljanje bob ili nosite kosu, sastavili smo listu od deset za glavu frizura koje ćete zapravo korisni! Bejeweled, cvjetni ili kože, te of-the-moment Trake su moderan dodatak jazz svoj dosadan izgled.

Čitajte da biste saznali više o za glavu frizura!

1. Elegantan Bun Sa krase glavu:

Za vrhunski stil princeza, nosi elegantan lepinja sa dvostrukim redom krase za glavu. Savršen za večernji izlazak s djevojkom, formalnu prigodu ili vruće datum, sve što je potrebno da se povuče ove trake za glavu off je Sasha Luss tip frizuru i prirodni make-up.

2. Rep sa trakom za glavu:

Razmišljanje o preskakanje svoj brunch zbog loš dan za kosu? Postoji jednostavan trik riješiti svoj problem; samo zgrabite svoju kosu, povucite ga u niskom konjski rep i dodajte zlatnu traku za glavu na njega. Neka bude u trendu poput Johanna Klum, koja je potresla labava i neuredan frizuru sa trakom za glavu.

load...

3. Cijeli Fringe lepinja sa Intricate glavu:

Ako imate šiške, znaš rajfova su napravljene za tebe, zar ne? Za ovaj sofisticirani izgled, savršen za festival ili devojke noćni izlazak, držite lepinja Undone i ostatak BIJOUX na minimum. Mogli ste strani pomesti svoj dug šiške, ali za taj dodatni udar i romantičan izgled, pokušajte ljuljanje za glavu iza skuta à la Dianna Agron.

4. Long Bob zlatom glavu:

Long bob, cvjetni haljina i daleki sunce traka za glavu - ići nervozan i glamurozne sa ovim šik izgled. Uzmite vrhom od Alex Smith-Kirk i zadržati ostatak svoj izgled jednostavan, izbjegavajte nagomilanu na šminku, jeftin odjeća ili viseće pribora u potpunosti.

5. Duga kosa s cvjetnim glavu:

Ako je vaša kosa duga, pravo traka za kosu je ne-brainer toga da bi se glamurozno. U slučaju Zara Martin, ona je izabrala velika, zdepast, cvjetne trake za glavu da leži ravno uz glavu. Dakle, ako ste u potrazi za za glavu stilova za dugu kosu, pobrinite se da boja pribora odgovara boji vaše haljine ili u suprotnosti sa vašim kose. To će vam pomoći vaš izgled ističu!

load...

6. Valovitu kosu Sa Boho Šef Lanac:

Dokazuje da još može biti seksi, Sarah Ellen parova nju svjetlucave haljinu sa pjenušava boemskim lanac glavu. Savršen za svaku prigodu, mi volimo kako bedazzled komad u suprotnosti sa raščupanu valovima; stil koji dodaje određenu eleganciju jednostavna frizura. #BohoStyle

7. Pletena lepinja sa Tiara:

Ah-Mazing! Glumica Emmy Rossum odgovara njen jednostavan pleteni lepinja, besprijekornu šminku, suptilne oči i svjetlucave usne sa predivnim za glavu. S obzirom da je tijara potpuno glam, glumica uparen je sa jednostavnim pleteni Bun da pusti draguljima za glavu uzeti u centru pažnje.

8. Pletena Updo Sa Uzlani glavu:

A rastezljiva zamršen za glavu je savršen za edgy, u centru grada djevojka poput Katy Perry. Savršen za ravnu kosu, pjevačica izgleda zadivljujuće s njom pleteni up'do na 28 Godišnji Aria Awards. A velikom stilu da pokaže svoj besprijekoran kože, traka za kosu poboljšala ukrašeni haljini dajući joj frizuru je nervozan i šik žarište.

9. Kutna Bob Sa Koža glavu:

Koža za glavu Ashlee Simpson je jednostavan način da se ulije malo zabave da je nervozan bob. Na crnu traku je svježi protiv nje plavu kosu i parova sa slatka vrha i kožnu suknju da nikada ne izlaze iz mode.

10. Košnica tkaninom glavu:

Iskopati tkanine za probati i stvorio ovaj jednostavan izgled: skratim tkaninu da će završiti oko neuredan košnici dva puta. Postavite ga na potiljak, povucite strane se iza ušiju i vezati ga na leđa. Inspiraciju ovim modelom na Lena Hoschek show, koji je uparen stil sa prirodnim šminke - rosne kože, srna oči, peachy usne - za predivnu završni dodir.

Dakle, tu si - deset stilski načina da nosite Trake. Nemojte da nas obavijestite vašeg omiljenog pogled u polju za komentare ispod!

load...