Stil kose

10 Poznate frizure sa okruglim licem

10 Poznate frizure sa okruglim licem

Imati okruglog lica i pronalaženje frizuru da upotpuni taj oblik može biti malo nezgodno, ali pomoć je na dohvat ruke, kao što smo sastavili listu deset osoba frizura sa okruglim lica. Od pola Updo Adele, labave kovrče Aishwarya da Emma Stone valovit bob i Ginnifer Goodwin Pixie, neke od najelegantnijih hair'dos da ti malo dati inspiraciju. Evo nekoliko poznatih sa okruglo lice oblicima koji su se koristili ove rezove i tehnike stil da izvuku glam!

Dakle, pročitajte naprijed i pokušati te savršene frizure koje će vam pomoći da zaslepiti funkcijama.

1. Emma Stone:

Emma Stone kosa ima tendenciju da izgledaju sjajan, a to Undone ali-opušteni wob se ne razlikuje. Plus nje-swept rese nadopunjuje njen okruglog oblika i igra se njene zelene oči, što ih čini fokus.

load...

Savjet: Pokušajte izbjegavanje kosu uvučen iza ušiju, umjesto da ih nose naprijed i stvoriti razbarušena izgled.

2. Mila Kunis:

Možda nas ne slažem, ali elegantan, povukao lepinja pomaže pojednostaviti okruglo lice, što ga čini izgledaju manje rundi. Da ponovo ovaj sofisticirani izgled, samo ravno željeza svoj dugu kosu dok ne bude potpuno ravno, nanesite dobru količinu gela za dodatni sjaj i povucite ga natrag da ih zamotati u lepinji.

3. Kirsten Dunst:

Kirsten Dunst je prekrasna duga uvojcima nosi u teškim centru rastanak radi savršeno kadriranje njene crte lica. I ne samo to, glumica pametno odlučila se za dugo, sa prekidima strane rese i slojevi, koji joj pomaže da bi privukli pažnju od nje zaobljenim vilice. Da bi Dunst zapanjujući resa, stan željeza strani bombe i završiti sa spritz srednje čekanje lak za kosu.

load...

4. Cameron Diaz:

Ima nešto o Mariji glumica je dugo bio ljubitelj šiške strani-swept, i tako je treba što Cameron izgleda predivno s nje pleteni rep. Plus joj je labav uzglavlja izgled je i sladak i šik - svestrani frizuru koja radi za izlazak ili ručak.

5. Jennifer Lawrence:

Volimo Jennifer Lawrence, a mi volim je moderna verzija bob. Hunger Games glumica je ima prirodnu okruglog oblika lica koje je balansira sa svojim srednje dužine valovit bob koji naglašava njeno lice lijepo. Dakle dame, ako imate prirodno valovite kose, zagrliti ga, a ako ne, onda dotjerati kosu s curling štapićem i lak za kosu.

6. Ginnifer Goodwin:

Dame, ako ste hteli da povuče Pixie kao glumica Ginnifer Goodwin, ali previše je uplašena, onda vam je potreban da izvoli. Glumica izgleda super seksi sportske ovom kratkom, side-zahvatio frizuru dok je obim na vrhu glave naglašava njen kružni lice.

7. Adele:

Adele pola gore, pola dolje frizura je idealna za vrućih dana. Oskarom nagrađenog pjevača Bouffant i centralni deo šiške ažurirati tradicionalni izgled. Da biste dobili izgled, stvoriti val koristeći debelim barel uvijač za kosu. Zatim, ostavite ispred šiške i zadirkivati ​​ostatak kose da se stvori taj Bouffant. Sada, povucite zadirkivali kosu iza glave i pričvrstite kosu s Bobby igle držati ih na mjestu. Zatim dotjerati lokne sa volumizer sprej.

8. Rani Mukherjee:

Za žene sa kružnim lica, to je najbolje da uparite Undone lepinja sa bočnim swept dugo slojeva. Da bi se postigla Rani Mukherjee je predivna niske ključne Updo, koristite debelim barel figaro i stvoriti mekan talasa, zatim povucite kosu na potiljku. Kada je završeno, osigura neuredan lepinja sa Bobby igle.

9. Aishwarya Rai:

Kažu dodavanje zvuka na stranama je kompletan ne-ne za žene sa kružnim lica, ali Aishwarya Rai ih dokazuje pogrešno. Prelijepa glumica uparen njen besprijekoran make-up sa centrom dijela, dugo slojeva i meke kovrče što rezultira produžetka joj okruglo lice.

10. Kelly Clarkson:

Uvek zapanjujući Kelly Clarkson zasljepljuje u ovoj slobodi, velike i meke talasa. Je dole i flowy frizuru ima dosta volumena; slojeviti valova i sjaj - zahvaljujući super-skokovito feniranje i sjaj u serumu. Dakle, ako ste blagoslovljen sa zdravu kosu i teče pramenova (a ako ne, onda koristite debelim barelu curling štapić) ovako poznati pjevač, a zatim se odlučiti za vrlo dobro uravnotežen stil koji izdužuje svoj oblik lica.

load...