Stil kose

5 laskavih frizura za duga lica

5 laskavih frizura za duga lica

Je li to ono što ti lice izgleda kao jednom sve točkice između?

Onda vaša kosa je jedan od najvećih faktora koji dodaju na svoj izgled. Možete nositi pravo šminku, outfit i pribor, ali loša frizura ili onaj koji ne radi ništa za vaš tip lica može dovesti do katastrofe. Poseban rez koji izgleda predivno na svoj omiljeni glumica ne mora izgledati isto na tebe.

Svaki lice cut ima različite frizure tako da odgovaraju i možete odabrati bilo koji od tih dobiti desno izgled. Isto tako, ako imate dugu ili duguljastog oblika lica, odabir prave frizura je veoma važno što je pogrešno se može dodati još dužine u lice i izgledaju užasno.

load...

Glavni cilj pravo frizura je da istakne svoje najbolje karakteristike i igraju niz ne tako dobri.

Postoje može se razlikovati frizure za dugo lica. Evo nekoliko frizura koje žene sa dugom lica mogu nositi off napora.

Laskavu frizura za Long Faces

Style 1:

Ako imate izduženo lice, ali su blagoslovljeni sa ravnom kosom, a zatim tupi ili sa strane swept bangs se može koristiti za stvaranje više širine i dodati zabave u odnosu na sve izgled. Ove frizure će imati za cilj da se stvori privid kraće lice jer su prikrili veliki čela obično vidi na dugo lica. Obim će imati za cilj da se lice izgledaju malo šire, nudeći tako odličan izgled za dugo lica. Ovo je jedan od dobro poznatih i laskavu frizura za duge lice i možete ga probati previše. Jer je jednostavan za održavanje.

load...

Style 2:

Savršen dužina kose za dugo lica je do ramena ravna kosa. To bi trebalo biti točno u dugim slojeva. Najkraći sloj treba završiti na bradi i uokviruju lice naglašavajući strukturu kosti u čeljusti liniju. To izgleda vrlo formalno i idealan je za na radnom mjestu. Također se možete nositi ove pogled na neke formalne funkcije ili zajedno a. Ova frizura je jedan od poznatijih dugo lice frizuru.

Style 3:

Ako planirate zadržati kratku kosu, dužina brade Bobs su savršeni za vas kao oni stvaraju iluziju širine i izgledaju vrlo glamurozno. Također se možete odlučiti za "liniju" dugo bob, držeći leđa o januar 1-02 centimetara kraći od prednjih.

Stil 4:

Baš kao i šiške, šiške također pomoći da se ublaži dugo čelo. Ako si igra za to, pokušajte debljine tupe resama. Nosi je super ravno upto obrva i spremite se da okrenuti glavu. Kada ide za to, možete držati kosu dugo i ravno previše.

Stil 5:

Iako je duga kosa nije preporučljivo za dugo lica, može se mijenjati ako imate kovrdžavu ili valovitu kosu. To pomaže da se daju volumen i širina sa strane vašeg lica i izgleda vrlo ženstvena.

Ne, ne za dugo lica:

  • Ako imate kratku kosu, ne idi za kratke slojeve koji daju volumen na glavi. To će samo dodati dalje visine.
  • Izbjegavajte previše dužina kose da će samo dodatno izdužiti lice.
  • Premalo dužina kose će biti katastrofa. Pronađite savršenu ravnotežu

Zapamtite, samo zato što je nešto dobro izgleda na nekog drugog ne znači da će isto raditi za vas. Razumiju vaš tip lica i oblikuju kako bi dobili savršene frizure i izgleda kao milion dolara s gotovo bez napora !!!

Nadam se da ovaj članak na laskava frizure duga kosa će Vam pomoći da dobijete najbolje duguljaste frizure lice.

load...