Stil kose

Loša frizura: Kako postupati

Loša frizura: Kako postupati

Ste planirali za novu frizuru i objasnio kakav izgled koji je želio i sve vaše zahtjeve za frizera. Puštajući stilista rad na svoju kosu, zatvorite oči sanjaju o svom novom izgledu.

Onda kada otvorite oči shvatite da bilo šišanje ne odgovara ili stilista pogrešno shvatio tvoj zahtjev i dao potpuno neprikladne šišanje. Koji god da je razlog može biti, vi ste završili sa BAD šišanje.

Dakle, kako se nositi s tim? Stylecraze zajednica je drago da dijele nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se bave Bad šišanje.

Kao prvi pravilo, razgovarajte sa svojim frizerom na kulturan način o šišanje i zašto misliš da ti ne odgovara. Pitajte stilista, ako je moguće promijeniti stil ili da savjete o styling rez prema onome što vam odgovara.

load...

Kako se nositi sa lošom frizurom

Da li je to prekratko?

Rad sa svojim stilista i pokušati perming kosu u kovrče ili potpuno ih ispraviti. Usvojiti stil koji vam odgovara najbolje i pitati stilista o tome kako da se to postigne izgledati dnevno.

Ako mislite da je gornja metoda može biti pretežak na džepove, jednostavno uložiti u kupovinu prilično za kosu. Rad sa podignutom kosom i poni repovima i usvojiti najbolje tražim stil dok ti kosa raste nazad.

load...

Ekstenzije za kosu nisu loša opcija previše. Isprobajte proširenje odgovara kosu u stilu, boje i dužine; niko neće ni znati da si imao frizuru.

Problem upropastio?

Ok, ti ​​želio šiške i to nije lepo izgledaju na vas. Bez panike. Koji su Bobby igle za? Odaberite prilično boji igle, dodati neke preokreta ili pletenice na šiške i pomesti ih dalje od lica.

Oh da ne zaboravimo one prilično trake za kosu previše.

Previše slojeva?

Možda najbolji loša frizura bilo tko može dobiti;). To je lako pričvršćivanje uz pomoć vruće uvijanje. Dodati neke lagane udarce ili kovrče sa kosom koja pokriva neujednačen slojeva. Svi ste postavljena na rock izgled kao diva.

Također, ne zaboravite neuredan frizure su u trendu. Tako se odlučiti za neuredne pletenice ili neuredno podignute frizure.

Neujednačen Dužine?

Primijetio nejednake dužine nakon povratka iz salona? Prva stvar koju zovemo svoj stilist i pokušaj da se to popravi. Ako to ne bude fiksna, a zatim ponovo usvojiti kovrče, valovi ili lagane udarce da pokrije neravnine. Ali zapamtite ne ispravi. To ukazuje na neujednačenost više.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, zapamti, nisi prvi koji će imati takvo iskustvo. Poznatih su bez izuzetka previše.

Cameron Diaz priznala da je plakala nakon loših frizura, što je rezultat njene kose Styler nesporazuma joj zahtjev. Ali onda, ona suočila svijetu sutradan s povjerenjem.

Miley Cyrus, mora da je ovo smanjenje na svojom voljom, ali to sigurno joj ne odgovara. Dobila je kritikovan od strane njenih fanova i neprijatelja. Ipak, ona ih samo shooed dalje ovaj tweet "ako nemate nešto lijepo reći, ne kažem ništa na sve... Nikad osjećao happy me u životu. Love My kosu. Osjećam se tako sretan, lijepa, i slobodni. "

Većina poznatih ličnosti mora suočavaju ista situacija i sa svim stalnu pažnju oni imaju, definitivno važno više njih nego je važno za nas. Ali onda, oni nositi s povjerenjem i osmijeh.

Dakle, loša frizura ili dobra frizura ostati sigurni, spreman i nositi osmijeh uvijek. Ovo su savjeti da se bave loše frizurom da imaju taj osmeh malo lakše!

load...