Stil kose

7 savršenih frizura za djevojčice

7 savršenih frizura za djevojčice

Ako ste zaposlene žene i vašeg mališana je pun života onda kratka kosa je očigledna odluku. Ali vi i dalje u potrazi za to pravo frizure za devojčice ?? I to ne samo odgovarajući jedan, ali i meka slatka i slatka frizura za kratku kosu devojčicu koja će izvući zabavu u njoj?

Onda je pixie rez frizura je nešto što definitivno treba uzeti u obzir. Ovo je najlakši, najslađi i najjednostavniji frizuru koja je lak za održavanje. Je pixie cut frizure će naglasiti svoje meke, slatka funkcije, a vi ne morate brinuti o pranje blato iz svoje duge kose!

Pixie frizure za djecu:

Imati pogledati na ovim popularnim pixie cut frizure za djecu:

Stil 1: Chin dužina pixie bob

Ovo je jedan od pixie frizure za djecu je bob koji je simetrično na obje strane glave. Proteže se do brade i ne postoje slojevi u ovoj frizuru. Ovo je all-round cut, donoseći sve dlake i šiške na jednu dužinu. Je pixie bob dužine brade može biti kompletna sa šarenim trakama za kosu, klipove, cvijeće, igle i još mnogo toga.

load...

Stil 2: Okrugli pixie bob

Okrugli pixie bob naglašava rez obraze vaše malu princezu. Ovo je asimetričan bob stavlja malo preko ušiju. Možete zadržati mekani marginama na glavi plan ili drugu stranu pomesti ih. Ova frizura može biti kompletna sa snimke, bendova za kosu i sl

Style 3: Kratak valovit pixie cut

Ako vaše dijete ima puno mekih valova, možete oblikovati svoju kosu u kratki valovite frizure pixie rez. Meke talas padne ispod ušiju i daje joj vrlo neodoljiv izgled. Možete dodati mnogo resa i stavite ih na glavu punog izražaja.

Stil 4: Kratka kovrčava pixie bob

Oblikovali sladak i mekan lokne tvoja mala dama u ovom kratkom kovrdžave pixie bob. Ovo rez je vrlo lako stilu kao možete ostaviti kao što je to ili čak vezati mala svinja rep poni koristeći šarene elastičnim trakama.

load...

Stil 5: uglađen i ravan rez

Ako ste mali djevojka ima super ravnu kosu, onda je ovo Pixie rez je najbolja opcija za nju. Možete zadržati kratke šiške i bočnih pomesti ih jedan kraj za više moderan izgled. Dodavanje elastična traka za glavu ili bejeweled hair clip može učiniti da izgleda predivno za večernji party.

Stil 6: Wispy pixie rez

Ovo je pogodno za devojčice koji imaju pravo na talasastu kosu. Možete zadržati duže pramen kose iznad ušiju i na potiljku njenog vrata. Ovo će razlikovati frizuru od dječaka rez. Ali Wispy Pixie nije pogodan za djevojke koje kovrčave kose jer to može izgledati neuredno, a ti sigurno ne bi želio da kad si je spakovati u školu.

Stil 7: Više slojevita pixie cut

Sva djeca nisu blagoslovljen sa gustom kosom. Ako vaš devojčica ima tanke i mlitavo kose, ona definitivno treba ići na to smanjenje. Dodavanje puno slojeva će dati potrebnu količinu i pružaju tijelo joj kosu. Ako vaš djevojka ima kovrčave kose ili puno labave kovrče, onda je ovo savršena frizura za upravljanje kosi.

To su bili neki od najpopularnijih pixie frizure za djecu. Sa ovim frizure vaše dijete će izgledati prilično i dalje imaju upravljati brave. Nema potrebe da čine na njen stil više!

load...