Stil kose

Najbolji Messy Bun frizura - naš top 10

Najbolji Messy Bun frizura - naš top 10

Bun frizure su u modi već neko vreme među školskom i koledž djevojke. Bez obzira koliko loše kose dana se suočavate, neuredan lepinja može biti vaš spasitelj svih ovih dana. Možete eksperimentirati sa različitim peciva i timski ga sa šik pribor. Posebno kada morate žuriti s posla na zabavu, ove lepinje će učiniti da izgledate zanosno bez dodatnih napora. Messy lepinje su da pokušamo ove sezone! Go for it! Evo našeg vrhu u neredu lepinje frizura čini da možete mahati daleko.

1. Niska Hung Messy Bun:

Emma Rose Roberts sportski vrlo jednostavan verzija niske crunched se raščupane kose lepinje. Možete lako stvoriti ovaj slatki suptilan izgled sa svojim valovite kose. Koristiti neke sjaj seruma za glamurozne shimmer. Nekoliko strana šiške također može biti vruća na dodir na ovaj izgled.

2. Top Twisted Messy Bun:

Možete probati ovaj izgled back češljanje kosu i zadirkivanje ga u krunu. Ne koristite nikakve serumu i daju ovom suhom izgled. Twist neke sekcije i clip ih u punđu. To će dati bolje neuredan izgled. Ostavite dva tanka sekcije šiške na obje strane vašeg lica da završi izgled.

load...

3. Bouffant Top sa ravnim Messy Bun:

Da li vam se sviđa Bouffant izgled 80-ih? Ako je odgovor da onda možete pokušati ove vruće Bouffant lepinja izgledati uskoro. Nakon zadirkivanja i odbacujući u Bouffant vrši, uzeti ostatak kose i napraviti normalan punđu. Izbjegavajte koristeći bilo seruma kao što je to suhu kosu izgled. Što manje sjajna, više seksi izgleda.

4. Pletenicama Messy Bun:

Da li ste ljubitelj pletenica? Isprobajte ove fuzije frizuru. Napraviti neke tanke pletenice sa krunom kose koji su na pola puta. Uzmite ostatak kose, zadirkuju ga malo i učvrstite ga u vrhu punđu tako da pletenice može se smatrati sekcije sa prednje strane. Ovaj čini super fuzija izgled. Da li to messy bun frizuru nije ukrao tortu?

5. Niska Messy Pin Curl Bun:

Volite li pin kovrče? Ako da, onda isprobajte ovu super sladak izgled. Trebat će vam jaka sprej za kosu i sitne igle za pin kovrče zajedno sa nekim bendovima i za kosu.

load...

6. Vanessa Hudgen je neuredan Waves crunched-up Bun:

Koristeći veliki barelu, uviti kosu na neko lijepo velike lokne. Koristite lak za kosu držite lokne ili možete koristiti i neki gel na njemu. Opereš kosu sa lopaticama četkom i onda sredim ga u punđu. Će vam se svidjeti ovaj izgled.

7. Elegantan dlake Messy Bun:

Zar to nije jednostavan za prave djevojke kosu. Ne morate promašiti ili okretati ili oblikujete frizuru za ovu frizuru. Samo vezati sve vaše kose kao što je način na koji je u neredu lepinja i dodati neke dodatne opreme bend da završi izgled.

8. Razni Twists Messy Bun Look:

Ako je vaša kosa duga i gusta, onda možete jednostavno napraviti puno preokreta kao u nastavku i spremno ga u neredu Bun. Ne morate koristiti bilo serumu ili gel kao neuredan i suvo izgled.

9. Lazy Pletena Messy Bun Look:

Ovako lijeni neuredna pletenica izgleda? Ići na ovaj jednostavan neuredan lepinja sa nekim od vaše kose uvrnuti i zakačene na jednu stranu.

10. Conch Shell Messy Bun:

Sada kako možemo zaboraviti naše vrlo omiljena ljetna lepinja izgled? Pokušajte ovo neuredan ljuštura školjke izgled za ove letnje otkucaja umjesto čiste, čvrsto i uredan ljuštura školjke lepinja izgled.

Dopao ovaj članak? Koji si ti planirao za sport?

load...