Stil kose

5 tkati svadbene frizure da Vas inspirisu

5 tkati svadbene frizure da Vas inspirisu

Datum vjenčanja je fiksna. Ste rezervirali lokacija, ugostitelja, i cvijeće, kupio haljinu i napravio plan što šminke mogao bi ti učinio. Tako da sada, to je vrijeme da obratite pažnju na svoju kosu u pravu? Dosadan i mlitava kosa svakako može napraviti bilo koji dan loše, ali dosadan i mlitavu kosu na dan vjenčanja! Nikad! A last minute fix je u redu na redovnoj dan, ali onda po pravilu ne rade. Da li je to rizik želite uzeti?

Pročitajte u nastavku kako biste znati nekoliko pomno izabrani svadba tkanje frizure koje možete se odlučiti za vaše vjenčanje. Upozorenje: Vi ćete biti u iskušenju!

Tkaju Svadbeni Frizura:

1. Curly isprepliće:

Ovdje je brz frizura za one s kratkim kovrdžave tkane kosu. Ovo je velika potražnja izbor tkanje svadba frizure za svadbe i treba minimalno napora stajling. Kosa se rastali strani mudar i onda je brušenog od lica, a to je kada se uvijen brave.

load...

Oni koji imaju labave kovrče mogu probati ovaj izgled. Koristite dobar holding proizvod kao laka za kosu. Pobrinite se da kovrče su dovoljno jako da izgledaju više istaknuti.

2. Kratka Weaves:

Oni koji imaju do ramena kose lako možete pokušati ovaj izgled. U ovom izgled, kosa je strana razišli, a šiške zatim su uvijene dalje od lica. Nakon čega je ostatak kose je stilu u spolja i unutra kovrče. Mešavina prema unutra i prema van lokne stvara dobra kombinacija za savršen izgled. Kovrdže tada može biti održana čvrsto sa dobrim holding sprej. Ovo je lijepa svadba tkanje frizura ako imate kratku kosu.

3. Srednji Long zanese kose:

Jessica Simpson frizura je sve o prirodnim meke talasa.

Ova frizura je potrebno minimum napora jer kosa se rastali od sredine je labavo uvijen na donjem porcije. Šiške podalje od lica daje meke talasa. Kosa se zatim udarac sušeno dodati skok i da se pojavi obiman. Ova frizura će odgovarati svi oni koji imaju srednje dužine zanese kosu.

load...

4. Messy zanese kose:

Ova frizura izgleda odlično za one sa srednje dužine valovite ili kovrdžava tkanja. Lako je stvoriti ovaj izgled koristeći samo po barelu curling. Odjela za cijelu kosu u malim količinama jednako, i početi uvijanja sa barelu curling. Koristeći četkicu, zadirkuju kosu blago dati neuredan izgled. Ovim se završava svoj neuredan valovite tkanje izgled.

5. Srednje duljine Zanese Hairstyle Sa Curls:

Za ovaj izgled, da prednji dio kose rastali na jednoj strani. Šiške treba da bude kratak i treba ga malo držati savijen prema unutra da ih zadrži na mjestu. Ostatak leđa dlaka treba biti zakačene se u bump kosu.

Za krunu području kosu, koristite četku za zadirkivati ​​korijena kose za stvaranje skok. Kasnije pin up je zadirkivali kosu u Bump i počnite uvijanja ostatak kose u različitim dužinama. Zakačili Bump pažljivo i nanesite pjenu kako bi frizura boravak za dugo.

load...