Stil kose

17 Zimske bridalske frizure za žene

17 Zimske bridalske frizure za žene

Hej djevojke! Tako da je sezona vjenčanja je ovdje u punom zamahu s puno vjenčanja zakazana za predstojeću sezonu. Dressing up na odgovarajući način potrebno je mnogo planiranja i je definitivno stresno. Biti mlada čini samo još više stresno. Morate izgledate najbolje za svaku priliku i koja poziva različite frizure svaki put. Na kraju krajeva, to je tvoj poseban dan, a vi zaslužujete da sjaji!

Svadba Frizure za Indian žene:

Pomaknite se dolje za neke inspiracije na svadba frizure vjenčanja.

Stil 1: Klasični indijski frizura

Nikada ne možete pogriješiti sa ovim. Ovo je jedan svadbeni frizuru koja nikada neće izlazi iz mode! I to svima odgovara! Zgrabite vaše kose na leđa i stavio ih u pletenicu ili jednostavno lepinja frizuru. Ukrasiti kosu s nekim svježim Magra cvijeće (Gajra) oko lepinja i Maang-tika za nakit. Bilo da želite da pokrije glavu velom ili ne zavisi od tradicije, ali ovaj stil će vam nikada uspjeti. Preporučujem vam probati ovaj stil barem jednom u toku mnoge funkcije vjenčanje.

load...

Stil 2: Draguljima Tiara

Opet vrlo jednostavan, elegantan i bezvremenski indijske žene frizure. Nosite kosu u dim oko krune dodati volumen, i stvoriti punđu na leđa sa preostalim kose. Dodaj stilski tijaru oko krune, neposredno pred dim. Stil sigurno pretvara mnogo glava. To se najbolje nositi na angažmane i prijeme.

Style 3: šal Sa Twist

Za svečanosti kao što su kokteli i sangeet, možete eksperimentisati sa svojim izgledom mnogo više od stvarne D-dan. Pokušajte nosi nakit na drugačiji način, kao što je nosio oko vrata-komad s teškim privjesak umjesto Maang tika, u prilično UN-konvencionalan način. Držite ostatak frizure vrlo jednostavan, kao što je glačati. Tako da je fokus na nakit!

Stil 4: Half-Up-Half-Down Uvijen dlake

Za prilike gdje vam je potrebno da bi vaša kosa elegantan, a ipak ne želite eksperimentirati puno, samo uviti kosu na leđa u labave kovrče, i kravatu front-pola kose u malom obiman dim. A ti si dobar to ići!

load...

Stil 5: za one sa Short Hair

Ako imate kratko podšišana kosa, i ne žele da koriste ekstenzije za kosu ili prirodne kose, koristite draguljima pribor za dodavanje stila u vašu kosu.

Stil 6: Buns

Lepinje su favoriti svaki mlada kada je u pitanju oblikovanje kose za dan vjenčanja. Ostavljajući prednji deo napolje, stvaraju dim oko krune. Ovo ne samo da će dodati malo drame u svoj izgled, to će dodati nekoliko centimetara svoju visinu. Sa ostatkom kose, napravite jednostavnu punđu oko potiljka. Ukrasite kosu sa jednostavnim priborom. Stil će držati kosu dalje od lica previše, što vam omogućava da uživate u trenucima na vaše vjenčanje bez mnogo muke sa kosom.

Stil 7: Jug-style Braid

Ako ste predivna South Indian mladu, ili nosite južno stilu sari za funkciju, idite u za pletenicu sa ukrase sve gotovo, a Gajra oko baze u pletenice. Ništa ne radi bolje!

Nadam se da ste sve dopao kompilaciju. Pored gore stilova, možete eksperimentisati sa svježim ili umjetnog cvijeća i drugih dekorativnih kosu motivima, klipova i igle, itd dodati stil kosu.

Stil 8: Kratak Messy Pin Curls

Ako imate kratku kosu, koristite male bure curler, nekoliko ukosnica i pomoć od prijatelja, a imate ovo izgleda spreman. Ovo je jedan od zime vjenčanje frizure koja čini kratka kosa izgleda kao samo pravo dužina čak i za svadbu!

Stil 9: elegantan izgled

Ovo je jedan pogled za koji vam je potreban stilist sigurno. Pobrinite se da u svakom stilistu da vam dati željene rezultate.

Ovaj look zahtijeva za vas da kombinirati pletenice sa nadima kosu i kovrdže koji zahtijeva veliku preciznost i iskustvo previše.

Stil 10: Messy Pop Star Look

Dobiti uzbuđeni se izgled ove vjenčanja sezone, i završiti ga s nekim cvijećem. Ovaj siguran šut način izlazak iz kutije sa kosom izgled zime vjenčanje. Plus, to se ne zove pop zvijezda izgled bez razloga!

Stil 11: Low Side Chignon

Uglavnom stil stranka devojačko, savršena kombinacija vruće i seksi. Ali onda, ako vaš izgled za savršen stil da se s tim optočen kosa pin koji ste izabrali, onda je to to.

Stil 12: valovitom tokovi

Stvoriti neki valova i neka labav i čvor se nekoliko pramenova da se ovo još samo elegantan izgled. Ako smatrate da je manje više onda ovaj stil će definitivno dokazati pravu si! Njegova jednostavnost u tome da ćete naći toliko privlačan!

Stil 13: Odgovor Sa opremom Bun Look

Teška kosa pribor na veliku punđu frizuru može vam pomoći stvoriti modni apsolutno nema vremena.

Stil 14: The Simple Maangtikka Look

Jednostavan maangtika radove je najjednostavniji način da se vjenčanje izgled, i jedva troši bilo kojem trenutku. Ako vaš indijski mlada, onda je jedan pogled koji se savršeno uklapa u vaš svečanosti i dalje drži li u potrazi elegantan.

Stil 15: Pola pola dole frizura za dugu kosu

Ako imate duge i guste kose, a zatim pokušajte ovaj izgled; dodati malo kose pribora za kompletiranje izgled. Ovo je jedan pogled da nikada neće ponestati stila. Polovina pola dole stil je bio oko za dugo vremena i izaći u različitim verzijama. Jedan od od omiljenih vjenčanje stilova, iako je uvijena u i talasasta izgled. Za to trebate samo nadražuje kosu malo, ako već nemam zvuka. Vezati dio i ostaviti ostatak labav. Koristite uvijač i postaviti ovaj deo je kovrče. To je sve što je potrebno!

Stil 16: Pola pola dole Messy frizura

Nemaju pravi dugu kosu? Nije problem, pokušajte ovaj frizuru. To neuredan zabava i trendi, a da vam pogled u mjestu.

Stil 17: Kovrčava Messy Hair style za kratku kosu

Pin kosu zajedno i koriste male slatke cvijeće da ga dati uredan finish.Simple i lijepo!

Nadam se da ovaj članak je vrlo zanimljiv za sve nevjeste-to-biti tamo! Koji od ovih će vam se svidjeti da don? Iznesite svoja razmišljanja i neke ideje s nama.

load...