Stil kose

Najbolji Jessica Alba frizure - naš top 10

Najbolji Jessica Alba frizure - naš top 10

Jessica Alba je prestižni naziv za svaku modne marke, iako ona nije modna ikona za mnoge. Njen sassy avatar i blistav izgled savršeno upotpunio njenu curvy tijelo i besprijekoran kože. Seksi laso voli da se igra sa kosom i šepuri novu frizuru svaki sada i onda. Zavirite u Jessica Alba frizure.

Najpopularniji Jessica Alba frizure:

1. Princess Bun:

Jessica Alba je jedna takva glumica čija ljepota leži u njenoj sjajnoj kosi. Ovdje je izabrala princeza lepinja, elegantan stil inspiriran vintage izgled. Nije baš neki nered, ali samo Tweak sa kosom trake i trake mogu dati izgled vrhunska strane.

2. Long Hair Curls:

Kovrče izgledaju najbolje na kratku kosu, ali sa Jessica, njena duga svilenkasta uvojcima izgledati lijepo sa velikim kovrče, što im je savijen u. Isticanjem zvuka, ovaj stil je najbolje da se stvori virtualne odskočiti dok hodate po.

load...

3. Short Hair:

Ljupka, duge pramenove Jessica Alba je prošla kroz izrezanu rez jer je odlučila da joj redovne stil pauzu. Je sparno ljepote imala kratku kosu izgled dosta dugo i pogledao neverovatno u njemu. Kliknuli na društveni događaj, Jessica zaslijepljen u off ramena srebrnu haljinu udružio s njom blistave rđe kosu.

4. Pixie Cut:

Pixie rez možda nije izgledao kao slatka kao i uvijek na nekoga kao što je to na Jessica Alba. Kratke frizure dao zapanjujući glumica tajnu sjaj i poboljšane njene ugodan osmijeh. Ona izbjeći češalj i dao joj kosu dobro feniranje pred kojim se da prihvate svijet. Ovo je jedan od onih Jessica Alba frizura sa šiške da se svijet nikada neće zaboraviti!

5. Ribbon Knot Bun:

Inspirisan traci stila čvor, ova frizura iako neuredan u modu, sasvim na crvenom tepihu izgledaju prošle godine. Zajedno sa nekoliko drugih glumica je Jessica Alba, koji je nosio traku čvor i podesio ga u punđu. Zapleten u tri čvorova je frizura izgledala prilično nervozan i pohvalio haljinu. Ovo Jessica Alba frizuru pretvorio u bijes, sasvim lietally!

load...

6. Mama Bun:

Ova frizura nema nikakve veze sa egipatskim mumijama, ali je dobio ime iz redovnog mumija peciva nakon Jessica je uočio u njemu na modnoj manifestaciji. Mora nikada nisu izgledali kao ekstravagantni u svom životu dok je gledala te večeri. Sa crnim dramatičnim haljinu i presvučenog choker, kosa joj je izgledala savršeno, uglađen i ukroćena.

7. Cropped Bob:

Dok bob rez nije bilo dovoljno, Jessica se odlučila za izrezanu bob cut izgled i otišao u chop traci. Ona ih sjeckani, njih boji, iskrivljeno ih, uvijen njih i pokušao sve moguće izgleda i dalje je izgledala dobro. Da li je Marilyn Monroe ili Rihanna, ona je eksperimentirao puno i to pokazuje svestranost kratke bob rez.

8. Side Dio:

Jednom Jessica vratio onih svilenkasto uvojcima natrag teče od nje krune, dobili su strani rastanak da izgledaju pahuljasto najbolje. To ne samo da je najbolji izgled za dugu kosu, ali i naglašava teških volumen i mekoću kose. Jessica Alba nije savršen modna diva ali njen frizure govori puno za nju; da li izrezane ili dugo zna da joj najbolje krenuti naprijed.

9. Bouffant:

A Bouffant ne mora biti silovit kišobran, ali baš kao i Jessica lisnato, mogu biti suptilni i još izgledaju šik. Ona pomaže u održavanju šiške i daje vašem licu sjaj koji se krije iza toga.

Pa, nema sumnje da je ovaj stil diva ne libi eksperimentira s njom frizura. Jessica sigurno zna svoj prednosti i uspeva da izgledaju sjajno svaki put!

Slika Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...