Stil kose

10 formalnih kovrdžavih svakodnevnih frizura

10 formalnih kovrdžavih svakodnevnih frizura

Formalni kovrčava frizura su u potrebi sve vrijeme za ured goer. To postaje posebno važno sportu dobru frizuru kada je u pitanju ured strankama ili formalne sastanke ili okupljanja.

Oni su puno formalne kovrčava frizura koje možete izabrati. Bez obzira šta Duljina kose imate, frizuru za kovrčave kose može učiniti da izgledate predivno. Nepotrebno je reći da ih ne možete učiniti bez uvijanje. Evo 10 Formalno i prekrasne frizure za kovrčave kose za vašu inspiraciju.

1. Jednostavno Big Kraj Curls:

Neki labave velike lokne sa svojim velikim barel uvijač možete dati savršen izgled za formalnu večernjoj zabavi. Labave dugo šiške da budem prilično dobro s ovim frizuru. Klasičan i drzak izgled za savršeni formalno get-zajedno. Ovo je jedna od dobrih frizure za kovrčavu kosu.

load...

2. Miss Curly Bob:

Da li imaju kratak kovrdžave bob frizura? Pep ga sa loknama. Sklupča dlačice od tbe vrha. Dodaj neke jake čekanje lak za kosu da ih zadrži na mjestu. Frizura je siguran ističu.

3. Povratak Već nastupao Messy Curly frizura:

Ko je rekao da neuredan izgled ne može biti izgled za formalnu stranku ?. Daj labave kovrče za kosu. Poželjno neoprane kose može biti dobro za neuredno frizure. Ostavite neki dijelovi na prednjoj strani i uzeti ostatak natrag da ga vezati na nisku prečku konjski rep. Ovo je jedan od svih slatke frizure za kovrčavu kosu ima sposobnost da daju sladak još seksi izgled!

4. Klasični Unutrašnja crunched se Curls:

Unutra plače isa potpuno klasičan izgled za srednje bob. Malo retro ali ovo frizuru trajala generacijama uz manje izmjene. Ova promjena može biti dodir kovrdžave crunched se kose. Pokušajte ovo i okreću na svečanoj zabavi.

load...

5. Loose Curly Bob frizura:

Ovo može biti uzbuđeni se izgled za formalnu zabavu. Pokrenuti s leđa brušenog kosu. Dodajte neke kovrče vašeg srednje dužine bob iz krune i sa strane do svoje ciljeve. Koristite sprej postavke za kosu da ih drži na mjestu.

6. Bouffant vrhu sa Lustrous strane lokne:

A Bouffant vrha i kosu vukao na stranu, zakačene i pretvorena u lokne može biti odličan izgled za formalnu occassion.Try ovo. Možete koristiti neke kose serum prije styling dati da sjajni izgled vaše kose.

7. Kovrčava Nazad vezanu kosu sa prednjim Bangs:

Start na suhu kosu s nekim zadirkivanje na leđima. Vezati gomila dlaka na zadirkivali kraju u rep. Uzmite barel uvijač i sklupča na konce iz vrha ponija za svoje ciljeve. Sweep bilo šiške koje možda imate na stranu. Koristite sjajnu kosu serum na šiške za taj sjajni izgled.

8. Back Već nastupao Curly Bun:

Ako želite frizuru za srednje dužine kose, onda to može biti šou-stoper izgled za formalnu zabavu. Curl od glave do kraja. Uzmite sekcije na leđima i koriste neke igle za kosu kako biste ih učvrstili čvrsto. Labavo sredim ga u punđu. Ako imate bilo kakve šiške, izbjeći uvijanje ih. Samo stranu pomesti ih.

9. Niske Hung Nazad vezan Curly Pony Tail:

Ako mislite da rep su klasičan izgled za formalno druženje, a zatim pokušajte to pazi. Vrlo jednostavno za napraviti, a ako imate ispred šiške, onda dodati još više glam na izgled.

10. Zadirkivala Nazad Već nastupao kovrčava rep:

Ako ste u potrazi za slatkim girly formalni izgled, a zatim pokušajte ovaj formalni još matursko veče izgled za kosu. Start na čistu kosu. Tease krunu malo, koristite jako učvršćivanje sprej i ponovite ovaj proces. Napravite visok ponija. Sklupča slobodi sekcije. Koristiti neke cvjetne igle vezati svoj sklupčana kosu na leđa. Završiti s nekim kose serumu ili gel za kosu da ukroti niz neposlušnu uvojcima, tu i tamo.

Ovdje je jednostavan video tutorial o tome kako učiniti Formalni kovrčava frizura.

load...