Stil kose

6 dugih frizura za žene preko 50 godina

6 dugih frizura za žene preko 50 godina

Žene starije od 50 obično misle da su izgubili sve šarm i karizmu da probaju nove frizure. Ali to nije istina, jer je dugo frizure dodaje puno glamura na ukupnu ličnost daje vrlo osvježavajući izgled svaki put kad ga promijeniti. Pokušavam različite frizure osjećat ćete se živo i svježe i žene s dugom kosom imaju dalje prednost eksperimentirati jer mogu probati različite frizure.

Evo nekoliko dugo frizure koje možete pokušati:

Najbolje Long frizura za žene preko 50

1. Messy valovi:

Ovaj izgled je najbolja dugo frizura za žene preko 50 kao što izgleda sigurno još to puno govori. Jessica Parker definitivno je napravio odličnu sa ovim izgledom i udružio se sa crnu haljinu. Ove neuredan valovi su vrlo lako ostvariti, samo se slučajni sekcije kose i savijte ga figaro i pokrenuti ruku kroz to da ih nije toliko definisan.

load...

2. Rep:

Ovaj izgled je tako ženstvena i dobro radi za bilo koga. Curl kosu i vezati ga u rep, ali ne baš bliski. Ovo neuredan konjski rep dodaje toliko volumen kose. Kosa kada vezana u rep je ostalo malo neuredan sa nekoliko dodatnih niti ispadanje u blizini uha. Ovaj izgled dodatno će naglasiti vašu ženstvenost. Probajte ovo frizuru sledeći put da se na zabavu!

3. Ravna kosa sa spolja loknama:

Ovaj klasični frizura će vam ljudi oko. Ova frizura je još tako jednostavno elegantna. Sve je kosa strani swept na jednoj strani sa valoviti uvojci na kraju. Kovrdže su stilizovani vani; ovo dodaje volumen na kosu, posebno ako imate dobro uvojcima. Šiške sa prednje strane će strukturira vaše lice i dodati malo napalilo na frizuru.

4. Straight izgled:

Ova frizura je tako elegantan i sofisticiran. To je lako frizuru sa sve dlake uspravio uredno. Žene starije od 50 mogu nositi ovaj izgled lako da izgledaju mlađe, kao ispravljene kosa će definitivno smanjiti dobi od 10 godina. Što duže kose, to je bolji izgled. Također se možete odlučiti za stranu rastanak, ako vam se ne sviđa centru rastanak.

load...

5. Buns:

Ako privlači ovaj izgled onda ne čekati da ga probati. Ova kosa lepinja izgleda tako savršeno na nju. Ako imate tanku kosu koja je dugo u dužini onda možete probati ovaj frizuru. Postoji toliko mnogo stilova koje možete pokušati sa kosom lepinja. Ova frizura je stan, ako vam se ne sviđa ostavljajući kosu.

6. Luscious lokne:

Ova frizura izgleda preslatko, tako da ako želite da dodate više volumen vaše kose, a zatim početi uvijanje cijelom dužinom kose za taj dodatni poticaj. Kovrdže treba stilski čvrsto, tako da kada ste gotovi provukao pokrenuti prstima kroz kosu i otvorite lokne, to će dati toliko volumen kose.

Možete pokušati ove neverovatne frizure za žene preko 50 sa dugom kosom na tebe i osjećati više samopouzdanja i glamurozne nego ikada prije!

load...