Stil kose

6 najnovijih stranih frizura Pored stilskih saveta

6 najnovijih stranih frizura Pored stilskih saveta

Ova stranka sezona poziva na isprobavanje novih popularno frizure. Frizure naglašavaju ljepotu žena. Jednostavna i brza frizure stranka dati odmor od monoton izgled i dati vam trendi i predivan pogled. Bilo da je matursko veče, formalni stranaka, vjenčanja ili svakom slučaju, postoji mnogo opcija za vas za brzu i seksi frizura koje će učiniti da se dotjerati i izgledaju sjajno za ovaj događaj.

Evo nekih mogućnosti za neki moderni i prekrasna pogled - mogu biti modificirani malo da izgleda više casual ili formalno - u zavisnosti od vrste događaja ste pohađaju.

Ovdje je popis od najnovijih stranke frizure možete izvući za svaku posebnu prigodu:

1. Niska prebacio Bun:

Side swept šiške i niskog spuštena lepinja je definitivno među uredan, elegantan i otmjen frizura za stranku 2017. Godine, koja je ove godine! Tim ovaj izgled sa savršen outfit i Smokey oči, onda ste sve postavili!

load...

Kako postići ovaj izgled:

Rastavi kosu u stranu rastanak i isječak se šiške na obje strane glave. Četka ostatak kose u nizak rep i pričvrstite sa kosom kravatu. Twist konjskim repom i namotaja je da se formira punđu. Osigurajte lepinja sa Bobby igle i završiti sa jakim čekanje lak za kosu.

2. Dlake Curls:

Kosa kovrče izgledaju seksi i zavodljiva. Oni sigurno nisu među novim frizure za stranku, ali oni vam dati savršen izgled ako ti sport ravnu kosu na redovnoj osnovi.

load...

Kako postići ovaj izgled:

Ako imate tanku kosu, nanesite malo voluminizirajući mus i feniranje kosu koristeći krug barel četkom. Kada se to uradi, kovrdže na kosi koriste velike bure hvataljke. Postavite kovrče sa jakim čekanje lak za kosu, a zatim zadirkivati ​​kovrdže da razdvoji kovrče dobro.

3. Sky High Bump / Hive:

Vidjeli smo slavne frizure sport ovaj izraz na crvenom tepihu i to frizura je uvijek bila izjavu stilu.

Kako postići ovaj izgled:

Pripremimo kosu da ga dati podsticaj volumen - primijeniti za volumen mousse i feniranje kose prema gore. Zatim podijeliti svoju kosu i razmršivanje da mu daju volumen na kruni. Lagano četkom nazad kosu i zatim stil kao što želite. Možete ili kreirati lepinja sa ostatkom kose ili otvorite pola pola dole stilu. Osigurajte frizuru sa jakim čekanje frizuru.

4. Pony sa Pouf:

Ova seksi visok konjski rep sa pouf radi savršeno sa gotovo svim odjeću posebno uz malu crnu haljinu.

Kako postići ovaj izgled:

Pripremimo kosu primjenom Volumizing Mousse dati folikula volumena i teksture. Feniranje i početi backcombing kruna dio kose. Dati dodatni volumen backcombing malo više. Češljati kosu na kruni da se stvori pouf i pričvrstite ga Bobby igle. Ostatak kose je vezan za stvaranje visoko rep.

5. Pixie Look:

Kratka kosa ne bi trebalo da vas spreči da ljuljanje stranke. Dovoljno je koristiti najbolje proizvode za kosu dati svoje mane a sjaj i teksturu.

6. Teksturom Bun:

Teksturom Bun izgleda sjajno uz koktel haljine i smokey eyes. Oni su odlična opcija za osobe sa prirodnim valovima u kosi.

Kako postići ovaj izgled:

Feniranje vlažnu kosu koristite difuzor koji će naglasiti prirodne talase u kosi ili samo kovrdže koriste velike bure štipaljke, pokrenite četkom kroz kovrče da ih razdvoji. Prstima, rake kroz kovrče i stvoriti srednje nivo punđu. Osigurajte s Bobby igle i završite s upotrebom srednje čekanje lak za kosu.

Kako cool su oni? Zar ne? Ovdje je video koji će vam pomoći da bolje razumiju da se postigne frizure stranke.

load...