Stil kose

10 slatkih školskih frizura za kosu srednje dužine

10 slatkih školskih frizura za kosu srednje dužine

Slatka frizure za srednju dužinu kose će uvijek biti u modi. Neki od njih nas podsjećaju na "Povratak u školu" dana.

Slatka i neuredan frizure nosio mnoge poznate ličnosti danas dobijaju ogromnu popularnost. A pletenica i neke crunched se u neredu kovrče možete dati izgled koji želite. Tako da zadovolje vaše slatko zahtjev frizure, odabrali smo neke slatke frizure u potrazi za sve vas djevojke tamo.

1. Pletena slatka frizura:

 Ako ste pametni s pletenicama onda to može biti samo stil za vas. Popraviti neke ukosnice i vi ste spremni. Ovo je vlada listama kada je u pitanju slatko frizure za srednju dužinu kose.

load...

2. Cute konjski rep i pletenice:

Da se to postigne izgled, morate biti genije s pletenicama ili uzeti pomoć od prijatelja. Prednji šiške će dati da je "wow" osjetiti da je.

3. Loose laganje strane dio:

 Malo je teško izgled postići, ali izgleda predivno sa slobodnim laže kose. Strane pletenice učiniti da izgleda kao slatka diva iz vašeg školskih dana.

4. Messy kovrčava bun:

Lepinje mogu izgledati jako cool, a hrskavi kovrdžave neuredan lepinja je favorit "Back to school 'frizuru kategoriji.

load...

5. Flaunty boje:

 Dodajte malo boje na svoj dosadan frizuru.

6. Ta stara sladak izgled:

Neke stvari nikada ne može izaći iz mode, isto se može reći o tome lako napraviti i jednostavan za sport izgled. Ovo je definitivno jedan od najstarijih i najpopularnijih škole frizura.

7. Loose strani pletenica kovrdžave šiške:

Ovo je lako postići frizuru, ali treba malo curling na šiške da daju završni dodir. Ovo je još jedna cool frizura za djevojčice sa srednjim kosu za školu.

8. Curly girly prom izgled:

To može biti vruća mature srednje škole izgled za bilo koju devojku, i na bilo kojoj dobi.

9. Jednostavna strana kruna dio:

Vrlo lako frizuru sportu za srednje kose sa srednji i dugi šiške. Ne morate biti stručnjak da bi pletenice za ovo, ali osnovno znanje uvijek pomaže.

10. Sladak mali Twin poniji:

Da li ovaj izgled s nekim nered. Lako, slatko i jednostavno neuredan izgled iz vašeg srednje škole koja se ljulja trenutne scene stranke. Zašto onda ne Sport Ovaj frizura za srednje kose za školu dan previše?

Pogledajte ovaj lijepi video tutorijal znati više o frizura za školu djevojčice.

load...