Stil kose

6 dugih frizura za žene preko 40 godina

6 dugih frizura za žene preko 40 godina

Žene u 40-im obično misle da igraju na sigurno, kada je u pitanju mijenjaju svoje frizure. Pa ti si u pravu, jer ne postoji starosna granica izgledati lijepo i eksperimentirati sa svojim uvojcima. Za sve dame koje imaju duge kose, ovaj članak je samo savršen za vas. Evo nekoliko elegantne duge frizure za žene starije od 40. Pogledajte ih!

Najbolje Long frizura za žene preko 40s:

1. Duge kose sa talasima:

Ovaj izgled je savršen za žene preko 40 jer je sofisticiran zabavno. Duge brave sa talasima na kraju dodati puno teksture na hair.The mekim talasima na kraju dodaje odbijaju na kosu. Ova duga frizura za žene preko 40 je savršen za sastanak kad ga udružiti sa odijelo ili večernju haljinu jer izgled je vrlo elegantan i zabavno. Dakle, za sve vas dame koje su blagoslovljen s dugim brave ide za ovu frizuru.

load...

2. Black boji duge kose:

Ako imate ten kao ona i imaju duge kose, onda je ovo je za vas. Ova frizura je jednostavno udarac sušeno glatko s mekim valovite kovrče u prednjem daje vrlo romantičan osjećaj da izgled. Crne kose čini joj izgledaju mlade i kosa izgleda vrlo zdravo. Ovo izgleda lako baca najmanje 10 godina od nje i čini njezin izgled mladalački.

3. Long brave sa šiškama:

Ova frizura će zgrabi nečija pažnja i to je ono što vam je potrebno u 40-im da ljudi vjeruju da starost je samo broj i ne postoji starosna da izgleda zapanjujuće. Ova frizura je vrlo elegantan; slojeva dodati volumen na kosu i šiške daje lijep struktura u lice. Obratite pažnju na boju kose, ovo dodatno poboljšava izgled i čini slojeva izgledati jasno sa naglašava na njima.

load...

4. Long brave sa uske kovrče:

Ova frizura je sve o odskočiti. Ima srednje rastanak i uske kovrče početi odmah ispod uha dodajući puno zvuka na frizuru. To je savršena volume booster frizuru. Ova frizura je lako stil, jer sve što vam treba je uvijanje. Sekcija kosu u malim količinama, a zatim uviti kosu s malim barelu curling željeza i ponovite ovaj korak za sve dionice kosu! To je to! Ova lijepa kovrčava izbor dugih frizura preko 40 je vaš!

5. Long slojevita kovrčave kose:

Ova frizura jasno vrišti zabavno. To je savršen za žene koje imaju prirodno kovrčavu kosu. Nije mnogo truda je potrebno da bi se postigao ovaj izgled. Kosa je slojevita oko strane i natrag da izbalansira volumen kose. To je savršen za žene s dugim lica. Samo vlažnu kosu i koristite penu i seruma da ga drži. Onda malo SCRUNCH kosu, u roku od nekoliko minuta ćete biti sve učinjeno.

6. Long brave sa slojevima:

Ona ima Najneverovatnije frizura koja upotpunjuje njoj izgleda tako puno. Kosa je točno u dugim slojeva počevši od njenog uha. Ova frizura je savršen za žene koje žele da zadrže dužinu kose duge i dodajte volumen kose. To je dodatno naglašen naglašava. Kosa se čuva jednostavno dodavanjem nekoliko kovrče tu i tamo i neka dugo slojeve kose učiniti sve pričam.

load...