Stil kose

10 Wedding Updos koje možete probati Too

10 Wedding Updos koje možete probati Too

Vjenčanje se rade frizure su veliki favorit među nove nevjeste ovih dana. Oni prate najnovije punđu ili lepinja frizure i ukrasiti ih sa cvjetnim kosa accessories.These frizure izgledaju vrlo elegantan i sladak za svadbe.

Tu bi trebale srednjoročnom i dugoročnom dužine kose za ove vjenčanje podignuta kosa, ako nemate dužinu, možete se odlučiti za lažno peciva.

Evo Top 10 Vjenčanje kose frizure:

1. Twisted Chignon Look:

Isprobajte ovu frizuru za svoj pre ili posle venčanja da otme pažnju navijača. Dobiti pomoć nekih profesionalnih frizera za savršen se do. Dodajte malo dekorativne cvjetne ukosnice da izgleda još ljepše.

load...

2. Pin Curl Up Do:

Uzmite pomoć profesionalni frizer za pokušava ovaj pin pregib lepinja se učiniti najbolje rezultati za postizanje ovog prekrasnog frizuru. Potrebno je da imate dobru dužinu i volumen kose za isprobavanje ovaj izgled. Drugo možete ići na lažne Guze s takvim pin kovrče ako imate sreće da upravlja jedan.

3. Loose Side Pin plače Bun up Do:

Isprobajte ovaj Bun se učiniti što je jednostavno uz slobodi strani Pin Curl dodir. Možete koristiti lijep cvjetni ili pero kosu pin za taj dodir ekstravagancije.

load...

4. Pletena Milk Maid Bun Up ja:

Ovo mlijeko sluškinja lepinja Updo je lako koliko god mogu dobiti neke dobre ruke da vam pomogne u ovom jednom s. To je jednostavno čvrsto lepinja sa pletenicu.

5. Tight se Twisted Chignon sa Side Parting:

Da biste dobili ovaj izgled trebalo bi dobiti pomoć profesionalaca i treba imati pri ruci za kosu fiksiranje sprejeva, neki sjaj serumi i neke ekstravagantne potrazi za kosu.

6. Šiške sa Dual Bun:

Ovo je jedan od najboljih vjenčanje podignute frizure za dugu kosu koja se može suditi za vaše vjenčanje. Sigurno je potrebna stručna pomoć frizera i dobru dužinu kose. Međutim, možete pokušati ovo s nekim lažnim lepinje kao dobro. Smanjite marginama unaprijed od dobrog salon.

7. Twisted se ja:

Ovo je uvrnut se uradi gdje sekcije završnica i napravio da radi s jedne strane na drugu uredno. Držati na nekim cvjetnim ukosnice slučajno i završiti izgled.

8. Conch Shell up Do:

Isprobajte ovaj sladak i sladak tražim ljuštura školjke se učiniti što izgleda dobro, čak i sa svojim tradicionalnim ghagras i možete ga ukrasiti sa poletan Maang tika previše.

9. Half pola dole Bouffant Up ja:

Isprobajte ovaj nevjerovatan Bouffant se sa nekim stručnu pomoć. Pramcu učiniti je ističu. Koristiti neke izvanredne kamena nitnama ukosnice da accessorize luk.

10. Side Twisted cvjetni Bun Up ja:

Ne propustite pokušavam ovo frizuru za vaše vjenčanje. Tim da se s velikim cvjetnim ukosnice ili kamen sa nitnama kosa pin.It će promijeniti cijeli izgled vašeg tradicionalnog outfit držeći je urbani još biti ekstravagantan. Uzmite profesionalni frizeri pomoć.

Ovdje je vjenčanje kosa podignuta kosa tutorial za sve devojke! Check it out i ostavite svoj komentar. Ne propustite na probajte ove podignute frizure vjenčanje kosu.

load...