Stil kose

Najbolji hairstilisti u Bangaloru - naši top 10 odabira

Najbolji hairstilisti u Bangaloru - naši top 10 odabira

Hip Bangaloreans potrazi za sport najnovije frizure sreće! Grad je domaćin neke od najboljih frizerskih salona u zemlji. Stručnjaci uništile od najboljih instituta za obuku su otvorili salone dati kosmopolitski grada stanovnici šik, funky, elegantan i opicena frizure! Get danas sretan glava sa fancy frizurama iz top 10 Frizeri u Bangaloreu.

1. Tracey Na Chyrsolite

Pitajte bilo kog Bangalorean odakle im izvajanom frizura pogled iz i možete kladiti brave da će odgovor biti Tracey! Vlasnik Chyrsolite unisex salon je dobio odlične kritike od njenih klijenata za nju spretno prstima i vještina sa Scissor. Tracey je popularan za nju karizmatični ličnost koja drži li se bavite živahnom razgovoru dok je ona radi magiju sa kosom. Možete također tražiti za bojenje kose, perming, lijepljenje i zadirkivanje tretmana u salonu. Tretmani za kosu i stilova koji ona preporučuje su kukova, trendi i dobro odgovara vašim brzim tempom način života. Salon je skroman, ali čisto, tako da možete biti ugodno, dok je ona radi na svoju kosu.

Fizička adresa

316 / B, 3. Cross, Opposite Surya Kolekcije, Commercial Street, Shivajinagar, Bangalore.

2. Bounce

Dobro prošli krug putu brigade, Lavelle puta, McGrath ceste i Vittal Malya put je posut velikodušno s Peppy salonima nudi hip nove frizure za mlade, optimističan publiku. Među najpopularnijim je Bounce na Lavelle cesti gdje frizera vješto snip, boja i stil kosu za modernu, sassy izgled. Stilistima ovdje uzeti vremena da se upoznaju sa svojim strukturu lica, teksturu kose i ličnost dok pijuckati na osvježenje i uživajte ležerno atmosferi. Šišanje od junior stilisti košta manje nego seniori. Ovo je upscale salon, pa možda žele da dođu spremni posebno ako se bavite usluge viši frizer. Zakoračite u Bounce za frizuru, boju i kroj koji upotpunjuje vaše lice i ličnost savršeno!

load...

Fizička adresa

Magnolija, 36 Vittal Mallya Road, Bangalore, 560001, KA Walton Rd, Shanthala Nagar, Ashok Nagar, Bangalore, Karnataka.

3. Collette

U srcu najpopularnijih shopping kompleks Bangalore je Collette je kozmetički saloni, stvarajući zabava, ekstravagantni, funky frizure za dame s ove strane grada. Collette je najpoznatiji za brze frizure po pristupačnim cijenama. Njen salon je obično gužva, tako da možda želite uzeti u obzir rezervacija termina ako imate važan društveni angažman. Frizeri ovdje su izuzetno dobro obučeni i smanjiti, stil i oblikuju kosu na duplo. Ako ste u potrazi za opuštenom, ležerno atmosfera, Collette možda neće biti po vašem ukusu, ali ono što je ona će vam dati odličan je frizura na super pristupačnim cijenama, te uredi vrhu frizera u Bangaloreu! preporuke su joj dobre i njen stilista su uvijek up-to-date sa najnovijim frizure i tretmani. U bijegu salon porodica će biti otvaranje muška salonu uskoro.

load...

Fizička adresa

Jayanagar 3rd Block, Byrasandra, Bangalore, Karnataka

4. Flirty Scissors

Infusing energije i snage u pospani i staložen stambenih središte Basavanagudi je žive, šarene odbora Flirty Makaze! Ovaj unisex salon je malo poznato preko granica prostranog Bangalore, ali je dom super talentirani frizer i kozmetičar Milli Kong Wong! Njenih klijenata kunu u nju magija prstima koji su nježan i vješti, dajući vam fantastičan kosu-do. Pravo iz pranje kose za rez i stil, Milli brine o svemu za vas. Uzima joj je vremena da prouči lice i slušati na svojim zahtjevima da se stvori izgled oblikovao od kombinacije stilova savršen za svoju ličnost i svoj stil života. Ne postoje dva frizure iz Milli Kong Wong su isti! Također možete dobiti kosu u boji, vezan, zadirkivao i ekstenzije za kosu na Flirty Scissors.

Fizička adresa

No.16 - 3 - 5 - 1, u 1. Katu, u blizini Surana College, Iznad Vijaya banke, South End Road, Basavanagudi, Bangalore - 560004

5. Limelite

Upscale, trendi salon sa modernom opremom, najmodernije tretmane i mladi, entuzijastični frizeri, Limelite daje u modi frizure da su međunarodni poznatih su trenutno sportski! Ovo je bez sumnje najbolji salon u Bangalore sa sekciji posebnim djecu. Ako ste u potrazi za makeover, sa kompletnom glave do pete transformacije, Limelite trebalo biti vaš prvi izbor. Osim rezanje i oblikovanje kose, salon nudi niz tretmana za kosu, masaže, beauty paketa i još mnogo toga.

Fizička adresa

Prizemlje, UB City Bldg - 22. 11, Vittal Mallya Rd, Bangalore, Karnataka 560001

6. Spratt

Spratt glave su sretni glave! Kosa studio je najpoznatiji po svojim oblikovanje kose tretmane uključujući šišanja, bojenja, ponovno vezivanje, perming, ispravljanje, peglanje i druge tretmane. Studiju čak klijentima nudi poseban koledž frizura za funky frizure koje su bijes u University, savršen za mlade studente sportskog ulica i koledž habanje. Čak je i pripravnik frizera rade odličan posao! Za preporuke, možete pitati za starije frizera koji studiraju konture lica da ti dam savremeni, šik izgled.

Fizička adresa

3, Marielle apartmani, Prizemlje, Opposite Nacionalni Motors, Magrath Road, Bangalore

7. Margaret

Ide ka Koramangala? Odlazak Margaret kozmetički salon, ako kosa makeover je na dnevnom redu. Ako ste u potrazi za elegantan frizuru koja se lako održava još izgleda trendi, Margaret vam kako govori. Ovaj kozmetički salon je mali, udoban i skroman, ali daje vam najnovije stilove u skladu street wear, ured ansambl i partijskih getups! Vlasnik i direktor frizer, Margaret je poznata po svojim preporukama na trend frizure. Studira svoju ličnost da ti dam frizure i tretmani koji laskaju tvoje lice. Kosa tretmani na Margaret uključuju anti-prosjed, frizure, presovanje, bojenje, peglanje, pramenovi, feniranje, vezivanje, X-tenso i perming.

Fizička adresa

# 15, 16, 17 Raheja Arcade, Bengaluru, Karnataka 560095

8. Talking Headz

Poznat kao stranka središte Bangalore, Brigade Road ima još jedan pero u kapu s Talking Headz salon za muškarce i žene, nova, hip salon nudi najnovije u stilovima i rezove za klijente. Korak u spic i raspon salon za kosu makeover. Stručnjaci kosu Talking Headz rade brzo i efikasno uz niz alata da vam da pravi stil i pravo izgled. Pitajte za bojenje, ponovno spajanje, oblikovanje, ispravljanje kose, curling i druge tretmane u Headz. Samo premium proizvodi se ovdje koristi, tako da treba očekivati ​​cijenama koje su rez iznad ostalih salona.

Fizička adresa

13. Cross, 2. Glavni iza Classic Polo, Shashtri Nagar, Jayanagar, Bangalore

9. Peaches

Odlazak Peaches u Ulsoor, progoniti Fashionista za frizure i tretmani za kosu. Vlasnik Prarthna Pradutt je popularna frizer daje klijentima čist, moderan rez u nekoliko minuta. Ona je topla i pričljiv, i čini vas odmah ugodno u svom salonu, dajući vam korisne savjete za njegu kose, dok styling vaše brave. Dobiti neke velike preporuke o tome kako održavati dobre frizure iz Prarthna. Ostali kose tretmani dostupni su na breskve, koje dobro obučeni, učtivo osoblje. Možete zatražiti Prarthna ako vam je draže joj preporuke.

Fizička adresa

# 12, Aga Abbas Ali Road, Off Ulsoor Road, Bangalore, Indija 560042

10. Squeeze

Lavelle put je hotspot za frizere! Fashion Guru, Prasad Bidappa, drži Bangalore prekrasna sa svojim bebu, Squeeze, dajući vam najtoplijeg frizure, međunarodnih krugova. Dom Bangalore Glitterati, vi ste sigurni da biste dobili bahate novu frizuru u ovom high-end salon. Šišanja i feniranja tretmani su skupi, ali salonu je dobro vrijedi svoj novac s profesionalcima odvojili vreme da vam dati zapanjujući izgled.

Fizička adresa

71, 2. Cross, avelle Road, Iza Bangalore Club, Bangalore - 560001, Karnataka

Ako ste u Bangaloreu, ili posjetom u Garden City, nemojte provjerite ove stilista out! Vaša kosa će zauvijek biti zahvalan!

load...