Stil kose

Najbolja japanska frizura - naš top 10

Najbolja japanska frizura - naš top 10

Japanke su poznati po svojoj Flawless Skin i lijepa kosa. Njihova kosa je samo Bog-nadaren i što su naučili da eksperimentišu s njim na jedinstven način.

Dakle, ovdje su neke najbolje japanski frizura definitivno treba probati na:

1. Messy Cropped Bob:

Preko Pinterest

Japanski žene imaju besprijekoran kože i svilenkasta ravnu kosu, a time i njihova kosa izgleda najbolje kad je napustio jednostavno. Međutim, modernizacija ima nekoliko njih da se smanji dug uvojcima. Onda je neuredan cropped bob pojavile koji ne samo dobio izabran za najbolji dizajner izgled, ali i postala dio nekoliko rampe emisija.

load...

2. Centar Virtual Bouffant:

Preko Pinterest

Centru virtualne Bouffant je jedan od japanske škole devojka izgleda, sada se vidi u raznim zemljama. Ona naglašava slađi strani Žena kao oni povući centar za kosu da se formira Bouffant, ostavljajući dlake na strani slobodi.

load...

3. Glam Doll:

Preko Pinterest

Glam lutka izgled inspirisan je Barbike i klan u Japanu koji se oblači poput lutke, predstavljajući svoje slađi strani. To uključuje marginama, skokovito kovrče i daje normalna devojka najbolji makeover ona bi ikad želite. Ovaj izgled je kompletna sa funky snimke, kape, tijare i cvjetni Bouffant.

4. Shimada:

Preko Pinterest

U Shimada frizuru sadrži visok umjetni komad zove punđu, nose Geishas. Gejše su jedan od poznatih klanova iz Japana koji su visoko navedeno globalno. Oni su prilično, elegantan i šik, a koriste svoje frizure i pribor za šarm svijeta kao oni prolaze.

5. Kepatsu:

Preko Pinterest

Je Kepatsu je jedan od najvažnijih tradicionalnih japanskih frizura u kojoj bi plemeniti žene oblače svoje najbolje prilike. Bilo je to u ovom frizuru da bi žena klasi suditi i poštuju. Frizuru do danas je rasprostranjena u Japanu samo minutu podešavanja. Frizura treba kockasta Bouffant, ostavljajući samo ponija srpastim na leđa, povezani trakom.

6. Tokugawa: Kutija Shimada:

Preko Pinterest

Inspiriran klasičnim Shimada, Tokugava regija u Japanu obnovljena cijeli izgled da bi ga više udoban za njihove žene, nazivajući ga kutiju Shimada. Frizura, napravljena sa puno strpljenja, će imati jedan oblik kutiji Shimada vidi, ostavljajući za dragocjenosti na donjem predjelu vrata.

7. Butterfly:

Preko Pinterest

Leptira frizura je sve o tome da zaliske valjanjem kosa na tri strane glave. Je frizura, najbolje se vidi na rampi i među modnim diva, bio je inspirisan starim Geisha izgleda. Iako su ga ukrašavaju zlatom, modernizovani verzija ostavio Messier nego ranije, ostavljajući više grungy i šik.

8. Kovitlao Bouffant:

Preko Pinterest

Je kovitlao Bouffant je prekrasan i ne-gnjavaža način davanja vaše kose najbolje Red Carpet izgled. Postavljati svoje slojeva rez, možete držati na neki strani uvojcima i povucite ih da formiraju pola ponija. Umjesto da samo vezali ponija, možete kovitlaju se u jednu stranu i pričvrstite ga sa tankim bob igle, ostavljajući ostatak kose labav. Prevlast izgleda elegantno i vrlo moderan dok hodate.

9. Roller Buns:

Preko Pinterest

Valjak lepinje su jedan od najpopularnijih japanskih kratkih frizura, opredijelili mnoge mlade djevojke ili frizera u Japanu. To je funky, grungy i trendi, i daje svoj moderan strani pojačanje kao što je sport. Podjela vam kosa sa centrom rastanak, možete napraviti neuredan lepinja sa svake strane glave. Ako imate šiške ili lagane udarce, oni izgledaju prilično i dodajte napalilo.

10. Knot Pony:

Preko Pinterest

Čvor poni je najbolje za kratku kosu i izgleda vrlo lijepo na mlade djevojke koje imaju kovrčavu kosu. Povlačenje neke vaše kose sa strane možete vezati čvor u sredini. Da bi ostatak kose stabilan, možete ga držati uz funky bend kose i pustiti labave i besplatan.

Nadam se da ste uživali u članku o japanskom frizure. Molim vas, ostavite nam komentar.

load...