Stil kose

10 čignonskih peciva možete pokušati odmah

10 čignonskih peciva možete pokušati odmah

Punđu lepinje su se vratili s praskom u modnom svijetu. Oni izgledaju nevjerojatan na koga i dobro idu uz haljinu ili koktel haljina. Većina poznatih ličnosti su lepršavo ovaj izraz što ga ove sezone omiljena frizura.

Ako ste lov za lijep i lako uraditi lepinja, punđa je put kojim treba ići. Ali, kako napraviti punđu lepinja? Ako niste ruci s lepinja odluka, potreban vam je stilist napraviti Chignon za vas.

Dakle, evo 10 najviše događa Chignon Bun frizura:

To su jednostavno za napraviti frizura i možete ih isprobati na udobnosti svog doma.

1. Messy Low Side Chignon Bun:

To je lako postići moderan izgled. Odlično se slaže sa indijskim odjeće previše; pokušati ga nosi sa Saree, savršen frizuru da se vijoriti svoj seksi leđa.

load...

2. Produžen Messy Side Chignon Bun:

Možete napraviti neuredan pletenicu i onda je saviti u izduženom strani lepinja za ovaj izgled.

  • Alternativno, može se accessorize ga koristeći minimalan broj pinova ili bendova.
  • Ako ste spasavanja na pletenice, a zatim napraviti normalan lepinja i okrenite oko kose u punđu.
  • Crunch ga malo dati izduženi osjećaj.

3. Glatka Side Bun Chignon Bun:

To je čisto i čvrsto punđu izgled. Potreban vam je strpljenje, a neki lepinja odluka vještine; to zahtijeva malo pletenica, neki preokreta u punđu. Dodajte malo cvijećem da bi ga više neodoljiva.

4. Na pola puta uvijen Chignon Look:

A slatka izgled probaju, ide dobro s ljudima koji imaju do ramena kosu. Dati svoj mali poni jedan preokret i ostavili ostatak prema gore podigao mode preko kose isječak. Ovo glamurozan izgled ne zahtijeva naporan rad.

load...

5. Klasični Chignon Sa Big Curls:

Dobiti ovaj veliki izgled za formalne strane. Koristite veliki barel uvijač dobiti finese, dodati malo sjaja sprej / kosu gelto da je to vrlo mokro izgled i sjajniji izgled.

6. Pletena niske Chignon dlake Bun:

Ovo neuredan punđa je napravljen sa tankim pletenicu. Dodajte malo cvjetni ukrasi za kosu da se žalbe. Žene svih uzrasta da se vijoriti ovaj izgled, pobrinite se to radi uredno, i traže pomoć od prijatelja da završi frizuru.

7. Curly Rolls Chignon:

Stvarno kratku kosu, probaj ovo na pola puta kovrdžava strani punđu. Što trebate učiniti neke peripetija oko kosu isječak. Ne zaboravi uredne kovrče na nižim krajevima.

8. Classic Chignon Up veze sa French Twist:

Ako imate duge i guste kose, onda ste mogli sportu ovaj izgled. A malo je teško izgled postići, ali je sigurno da zgrabi je veliku pažnju.

9. Ugurani Chignon:

Da biste dobili ovaj elegantan frizuru, morate rezervirati sastanak sa stilista. Nanesite gel aplikacija Blistavi za svjetlucavu i čist finiš.

10. Shell Chignon:

Flaunt granata punđu na casual dan, dobar izbor za ljetne dane ili na izlet na plažu. A čisto i uredno lepinja kao thishelps li ostati znoj besplatno.

Ovdje je lijep video tutorial koji će vam pomoći s Chignons.

load...