Stil kose

5 laskavih frizura za lice u obliku srca

5 laskavih frizura za lice u obliku srca

Srce u obliku lice širi na čelu i uske na bradi porciju. Nezgodan oblik lica i zbog toga, frizure moraju biti izabran vrlo pažljivo. Prva osoba koja dolazi na naš um kad mislimo na lice u obliku srca je Reese Witherspoon. A savršena lice izgleda kao srce. Širokog čela i šiljatim bradu.

Ona je pokušao mnoge frizure čine dugo kratak da waves- skoro svaki drugačiji i laskave frizuru za lice u obliku srca. Ona izgleda odlično u svemu, zar ne?

Danas, mi ćemo donijeti vam neke od najboljih frizura za lice u obliku srca. Pročitajte u nastavku kako biste znati neke preporučene frizure za djevojčice sa licem u obliku srca.

load...

Laskavu frizura za Heart Shaped Faces

Side swept šiške:

Da šiške sa strane rastanak izgledati dobro ako se suočavate je u ovom obliku. Šiške uokviruju se suočavate prilično dobro i da će pokriti šire deo vašeg široko čelo. Duže šiške kosa će pažnju od vašeg čela.

Bobs:

Možete isprobati bob frizura za lice u obliku srca. Zaboravite na dužinu brade, Neka bude malo ispod brade i pokušajte slojeviti bob. Vidjeti Katie Holmes frizuru. Savršeno bob za ljepotu u obliku srca.

Pixie:

Njegova Katie Holmes ponovo. Upravo je to uhvatili u ovom super kratkom svjetlu pixie frizuru sa bočnim rubovima. Ko bi mogao da izgleda bolje od nje. Pitajte svog frizera da vam dam ovo smanjenje za još slađi izgled.

load...

Duge ravne ili valovite kose:

Kazem da poker ravno ili meku valovitu kosu s Christina Ricci. Ili ispraviti ili isprobati veliki labave kovrče; ne zaboravi šiške.

Konjski rep:

Naravno, kike su opcija za vas. Njegova gotovo nemoguće da bi vaša kosa otvorene kada je vruće. Zato nemojte pokušati rep, ali izvući neke kose pramenove Kao Jennifer Aniston na ovoj slici. I ona ima vrlo jaku bradu. Jedva vezuje svoju kosu, ali kada se radi, ona to radi na ovaj način.

To su bili nekoliko frizure za lice u obliku srca. Sada pročitati u nastavku kako biste znati neke savjete o tim stilovima.

Savjeti za lice u obliku srca:

  • Izbjegavajte tupim rez šiške. Umjesto toga, ići na prozirnim, šiške. Strana dijelova i strani swept šiške izgledaju sjajno na tebe.
  • Duge valovite kose je uvijek odličan izgled za srce oblik lica.
  • Punoća sa strane glave su idealne jer su suzili vilice. Punoću na vrh glave nije idealno, jer čini da izgledaš malo vrhu teška.
  • Kosa kraće od brade uglavnom ne izgleda dobro. Pokušajte dužine vilica bob.
  • Sa srcem lice, ne pokušavajte podignute frizure na svoju krunu. To produljuje samo svoj oblik lica i ističe bradu više. Izgleda vrlo laskave.
  • Kad god je to rezanje šiške, držite ga ispod obrva.

Da dame sada je vrijeme za vas da izađete i izgledaju prekrasno! To su savršeni frizure za lice u obliku srca!

load...