Stil kose

10 lepih južno indijskih frizura za djevojčice

10 lepih južno indijskih frizura za djevojčice

Jedna žena sportski gusta, crna, dužine oko struka Tresses u južnim dijelovima Indije je prilično običan prizor što je kraće frizure su još uvijek u povoju, s obzirom na više konzervativnih razmišljanja South Indian porodica. Iako je South Indian vjenčanje i dalje tradicionalni aferu velikim, činjenica da je više žena sada su otvoreni za eksperimentiranje s trendi frizure i pribor ukazuje na određeno porast u modnom talasa. Je 'pletenica' i dalje najpopularniji izbor nošenja kose među South Indian ženama, ali uz nekoliko dodataka, moguće je da se modne kvocijent bez zaseniti tradicionalni izgled.

South Indian frizura za djevojčice:

Evo naših top deset izbora za South Indian frizure za djevojčice. Sporting ih na sljedećem vjenčanje ili porodice okupljanja je siguran da se glave okrenuti svoj put!

1. A Simple pletenice 'Maangtika i cvjetni Pribor:

To može biti divna frizura, pod uslovom da se izbor 'Maangtika' u pravu. A 'Maangtika "je kosa pribor koji dolazi sa bendovima za krasi kosu. Koristiti neke niti jasmina da se prikrije čvor odakle bi pletenicu potiču. Ovo je daleko najbolji od South Indian svadba frizure za dugu kosu!

load...

2. 'Maangtika' na kosi srednje Rastanak i Back Pleats:

Da biste dobili ovaj izgled, prvi korak bi bio da se odjeljak kose u sredini na kruni. Je 'Maangtika' treba da sjedi na rastanak sa čvrsto zadirkivanje kose na leđa odakle će početi nabrane odjeljak. Korištenje svježeg cvijeća kao što su White Jasmine mogu dodati kraljevski dodir.

3. An Elegant Nazad Bun:

Starije žene previše može Sport Ovaj moderan frizuru za stranku ili druženje. Potreban vam je lažna kosa pribor kao lepinja dati neke volumen kose.

4. Retro stilu sa Pleats:

Ovaj retro stilu frizura može postići radi Bouffant dodati neke volumen na kosu, a zatim, povezujući ih sa uredan nabor duž jedne strane. Kada se Bouffant je na mjestu, preostali kosa treba biti brušenog na stranu i zatim opletena tako da ostaje samo na toj strani. Ako nemate kosu dovoljno dugo da opravda ovaj izgled, a zatim pomoću umetaka se preporučuje. Korištenje veliki cvijet kompletira retro izgled.

load...

 [Pročitajte: Vjenčanje frizura za srednju kosu]

5. Nabrane i Draguljima Look:

Još jedna popularna jednostavna frizura za South Indian djevojke koje prenosi glamurozan izgled je prilično jednostavno stil. Pokušajte ovo jedno od samo ako imate pravu vrstu opreme. U slučaju kratku kosu, ovaj izgled se može postići produžava kosu ekstenzije za kosu.

6. Bun Hairstyle Sa priborom:

Ovaj stil je lijep twist na tradicionalni lepinja koji se obično nose starijih na potiljak. Napravite zadirkivala leđa lepinja, a ne nužno na vrhu. Završite izgled tako što krasi ispred glave s lijepom kosom pribor koji je u skladu sa "Maangtika", ali ne na sredini rastanak.

7. Pletena frizura With A Bun i cvjetni Twist:

To može biti lijep frizuru ako želite da koristite svježe cvijeće u kosi. Vam je potrebno cvijeće dvije kontrastne boje. Stavite ga u uvrnute mode oko uredno pletenicama i accessorize s nakitom.

8. Krunisano i Garland Look:

Ovaj look bi bio nepotpun bez upotrebe hrabar za kosu. Na samom vrhu je mali kruna da prenese nebeski izgled. Pokušavajte ovo pogled samo ako imate luksuz da imaju puno cvijeća na raspolaganju.

9. Cvjetni zamotan i pletenicama Hairstyle:

Pletenica kose uredno na cijelom dužinom. Dodaj rese na kraju pletenice. Sada zamotajte pletenice sa cvjetnim nitima tako da nema razmaka između pramenove. Korištenje kose pribor je opcija.

10. Pune dužine cvjetni Look:

Ovo je još jedan pleteni frizura koja je pokrivena po cijeloj dužini sa cvijećem. A srednji rastanak sa prilično teškim 'Maangtika' završava izgled.

South Indian vjenčanje frizura za djevojke su više o uljepšavanje i pomoću pribora na kosu. Dakle, zalihe nakit kutija sa pravu vrstu za kosu i ići naprijed i dobiti taj savršen izgled. Na kraju krajeva, to je za kosu i make-up koji upotpunjuje izgled glamurozno outfit.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...