Stil kose

Najbolji hairstilisti u Kolkata - naši top 10 izbora

Najbolji hairstilisti u Kolkata - naši top 10 izbora

Jeste li umorni od istog dana pogledati u dan? Jeste li u potrazi za dobiti makeover prije koračni na koledž ili novi posao? Glave do svoj omiljeni frizer odličnim novi izgled ove godine. U nastavku su navedene top 10 frizera u Kalkuti, svaki sa stilom i vještina koje možete pretvoriti iz susjednog dosadno dijete na razgovor grada! Uz kozmetičke tretmane, fenomenalne frizure i više, vi ste u dobrim rukama s tim najbolje frizerske salone u Kalkuti.

Najbolji frizerski salon u Kolkata - Top 10

1. Eye Catchers:

Ovaj indijski salon lanac je među najpoželjniji u zemlji. Oni pružaju specijalizirane usluge od brandova kao što su L'Oreal, Keratase, Decleor, itd, koje nisu popularno dostupni u Indiji, a pružaju zadivljujuće rezultate. Eye Catchers ima dobro obučeno osoblje se sastoji od frizera, frizera, specijalista kože i kose i kože stručnjaka. Oni obećavaju rezultate koji će transformirati način na koji svijet vas percipira. Ako ste u potrazi za frizuru koja ističe novi ste Eye Catchers je salon posjetiti.

Adresa:

Pronađite radnju najbliži ovde.

2. Jawed Habib Salon:

Jawed Habib je poznata širom zemlje za njegov vrhunski stilu frizure u super pristupačnim cijenama! Nalazi se na Ballygunge Circular Road, ovo frizerski salon u Kolkata je vrlo popularan za svoje dobro obučeno osoblje, čist okoliš i odličan frizure - sve to po vrlo pristupačnim cijenama. Salon je poznat po svojim Hair Spa, koji se sastoji od raznih kose podmlađivanja tretmane koji će vam dati preslatko, trendi i elegantan brave!

load...

Adresa:

Bldg 7 / Jedinica 752, 5. Kat Solitaire Corporate Park, Chakala, Andheri (East), Mumbai, Maharashtra. Indiji. Pin: 400093.

3. Juni Tomkyns salona:

Salon je vrlo poznat po svojim frizurama i stilovima. Juni Tomkyn je salon igra domaćin osoba klijentima kao što su Koel Mullick, Moon Moon Sen, Raima i Rija senator Porodica Tomkyn, sa svojim velikim iskustvom u polju, podstiču svoje osoblje da uvijek daju sve od sebe. Dobra higijena je zagarantovan sa svježim posteljina, čist salon, čisto češljeve i četke koje se sterilisati svaki dan. Salon posjeduje modernu opremu i koristi najnovije tehnike za oblikovanje kose ti dati sassy i šik frizuru.

load...

Adresa:

26-2 Ballygunge Circular Road, 1. Kat, Kolkata - 700 019.

4. Šef Turners:

Definitivno će biti glava Turner nakon sjednice u ovom salonu! Frizera su izuzetno dobro obučeni i proučavati lice za savršen frizuru. Osoblje, za razliku od drugih saloni, pokušava da prati svoje instrukcije što je bliže moguće. A lijep, prijatan ambijent, milostiv osoblja i veliku kosu i kožu paketa staviti šef Turners prilično visoko na listi top 10 frizeri u Kalkuti.

Adresa:

Glava Turners u Park Street 7 - 1 za A, Short ulici, u blizini Loudon Street. Kolkata - 700017

5. Bridgette Jones:

Bridgette Jones, off-shoot juna Tomkyn-a, dolazi sa tri generacije iskustva u oblikovanje kose. Koju je pokrenuo kćer-in-zakon najnovije generacije Tomkyn, ovaj salon je dobio odlične kritike za svoje usluge. Salon je izuzetno čisto, s toplom, dobrodošlicu atmosfera i vesela frizera, koji slomi na udaljenosti od vaše brave za stvaranje prekrasnih stilova. Salon je u toku sa međunarodnim stilova i frizura.

Adresa:

78B, Sarat Bose Road, Kalkuta, Indija 700025

6. Budite Bonnie:

Uzalud kosa stil i tretmane kod Budite Bonnie za moderan, trendi izgled možete mahati u bilo koje društvene prigodu. Klijenti su dodijeljena frizer za personalizovan pažnju. Od tinejdžera do radne brigade lepršavo oštar pogled, Budite Bonnie ti daje za pravo frizuru i tražiti da je jednostavan za održavanje. Salon zapošljava samo stručnjaci s velikim iskustvom, uništile od najboljih instituta za obuku u zemlji.

Adresa:

Karta Chatterjee Rd, Kolkata, West Bengal 700029

7. Boje Salon:

Get vruće, seksi sa Boje, vodeći premijer salon za dječake i djevojčice! Sa state-of-the-art objektima, mladi, talentirani frizera i zabavan preuzme život, stručnjaci kosu boje će vas pretvoriti u nešto posebno! Boje salon ima četiri grane preko Kolkata, ugostiteljstvo na Fashionistas, poznate ličnosti i couture lud!

Adresa:

5, HSBC Bank, Dover Lane, Karta Chatterjee Rd, Dover Terasa, Ballygunge, Kolkata, West Bengal 700029

8. Juice:

Sok je poznat po modnim krugovima u grad za premijeru salon, ugostiteljstvo na couture klijentelu. Sa cure i dečki okreću mode svestan, postoji intenzivna potražnja preko Kolkata za frizure i rezova koji odražava trenutni trend. Klijenti od: Juice sport moderne nove stilove i reže da međunarodne slavne su lepršavo!

Adresa:

11-1, Ho Chi Minh Sarani (Near konzulat SAD), Midleton Row, Kolkata - 700071

9. Lakme Salon:

Lakme Etablirao se kao impresivan igrač u industriji šampone, churning frizure, rezovi, i kozmetički tretmani svojim kupcima. Profesionalaca na Lakme prođu intenzivnih treninga u frizure, teksture, posjekotine lica i kozmetički tretmani da vam dati novi izgled svaki put. Get kosu u boji, trajnom, ispravio, uvijen, zadirkivala, stilski i isecite na Lakme.

Adresa:

39, Shakespeare Sarani, Mullick Bazar, Elgin, Kolkata, West Bengal 700017

10. Loreal Salon ljepote:

Zaokruživanja listi top 10 frizera u Kalkuti je Loreal. U salonu je promijenio ime za sebe svojom ljepotom, kose i kože tretmana dizajniran da vam dati blistav, sjajnih izgled. Salon stručnjaci nude tretmane kosu kao ubla'avawa, ispravljanje, masaže i banje kosu za elegantan, elegantan ili klasičan izgled!

Adresa:

2nd Floor, enklave, 7 - 1f, Alipore Road, Alipore, Alipore National Highway 117, Alipore, Kolkata, West Bengal

Biti ispred modne krive ove godine deset najboljih frizera u Kolkata!

load...