Stil kose

Najbolji Megan Fox frizure - naš top 10

Najbolji Megan Fox frizure - naš top 10

Megan Fox je sinonim za stil i perjanica, njena tranzicija u super seksi je potpuno bez napora. Ulozi Wonder Woman i njen ograničenje u Transformer seriji joj je ustanovljena modnih imena. I počeli smo vođenje evidencije o njoj frizura previše!

Megan Fox frizura

1. Duga kosa s Down Curl:

Upoznaj Megan Fox, odvažne i lijepa ko može uključiti šarm sa svojim blistavim osmijehom. Taman kad je vidite, ono što se ne uzima za zlo su oni svilenkasta uvojcima. Njena lijepa duga kosa ne zahtijeva češljanje, ali samo mokru kosu s nekim sjaj sjaj i oni su savršeni za Party Nights.

2. Zakačene Pony Tail:

Kada događaji dolaze na crvenom tepihu, izvlačeći velike pištolje nije dovoljno; tako da se odlučio za classiest izgled. Na jedan takav događaj, u svojoj sparno crvenom haljinu, ona je odlučila da povuče svoju kosu natrag u prikovao konjski rep. Čist frizura bez vlas kose razgledanja neumjesno daje Megan šik i raskošno izgled.

load...

3. Victorian kose:

Prekrasne dama možda nisu bili dobitnik Oskara, ali ni u njoj crne čipke ansambl, ona liči na grčke boginje. Megan Fox je kliknuo kad je pozirala u čipki vrhu prozirne haljine s njom jedne strane kovrdže pada na njenom lijepom licu i sa druge strane povukli. Ova Megan Fox frizuru dodao ulje na već bjesnio retro stilu požara!

4. Tight Bun:

A izbor ljepote pogled na njene najbolje je čvrsto zaustavio lepinja. Najbolje za krunu dobro sjesti, ova frizura stvara vlastitu izjavu za onog koji ga oblači. Spotted nosi jedan je Megan koji je nosio sa mnogo kitnjaste i pogledao gratifyingly strava.

5. Atina:

Je uskočila u svoje savršene Toga haljinu, Megan je primećen sa izvukao polu poni kosu. Izbor kuma i frizure kraljicu mature-a su u modi već neko vrijeme sada. Prilično jednostavan izgled izvede, to zahtijeva dim u prednjem i zakačene blago kosu ostavljajući ostatak je ono što čini Mega izgledaju prekrasno.

load...

6. Flick Story:

Lagane udarce i tragovi su najbolji kada prepušteni sami sebi da shvatim svoje Settle. Megan dala neposlušnu, neuredan uvijen kosa neke ispravljanje. Baš kao The Girl Next Door, Megan Fox označena je na ovoj slici, gdje ona izgleda slatki i nevini sa samo pravo iznos od ruba.

7. Ispravio:

Ispravio kosa ne može uvijek pasti na mjesto; posebno pisati na način Megan vlasništvu, dok ne naučite najbolji način da ih nose. Megan koristi samo najbolje proizvode za kosu kako bi se osiguralo da dobije taj savršen izgled. Slick i seksi je ime koje će dati ovaj izgled svih Megan Fox ravno frizura je.

8. Braided Pony:

Kada je u školi, ne stvarno imati slobodu sportu najnovije izgled, ali Megan iako vezan pravilima uspio da izgleda predivno najbolje u dvostrani pletenice. Izgledala je prilično, kao i njen riblji rep ponija na obje strane joj dao okruglo lice uravnotežen izgled. Pa ako možda znate navijačice odlučiti za stranu pletenice samo zato što je dobro balansira glave.

9. Side Braid:

Megan Fox je obukao naslovnicama mnogih časopisa, jedan takav poklopac bio Jalouse, gdje je bila primećen sa uptown novu stranu pletenica izgled. Ona odgovara ulozi savršenog Beverley Hill uptown dama i pletenica sasvim odgovara njen formalni izgled.

10. Bob Cut:

Rubu bob rez je prilično izgled nosio mnoge političke žena; Megan se odlučio za ovaj izgled za snimanje, gdje je dala zavodljivost novi hrabar element frizuru.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...