Stil kose

Najbolja retro frizura - naš top 10

Najbolja retro frizura - naš top 10

U vremenu kada svaka nova stvar ne stari roku od nekoliko sati, na šarm starog svijeta i dalje drži veliku vrijednost i značaj.

Volimo nove tehnologije i napredak, ali mi volimo nekoliko izuma 1920-ih još više. Kao Francuzi nokti, bez obzira na to koliko varijacija su došli do, klasični stil je nešto što svi i dalje imaju mekanu kutak za. Retro frizura je još jedan takav primjer. A ono što ga čini još bolje je to što se vratila sa velikim praskom!

Retro frizura za djevojčice

Pregledajte da biste saznali više od oko 10 najboljih retro frizura ikad.

1. Bandana lepinja:

Ova frizura je jedan od onih najlakših sportu i izgleda cool previše. Slika objašnjava taj postupak korak-po-korak za postizanje ovog retro frizuru.

load...

2. Side rep sa zadirkivao krunu:

Strani rep sa zadirkivali kruna je gotovo bes ovih dana. Tease vašem području krunu malo i kravatu sa strane rep nakon toga, osigurati koristeći gumicu. Pobrinite se da zadirkivali dijela ostaje sigurno uz pomoć Bobby igle na potiljku.

3. Visoka dvostruko vezan pony:

Opsjednut svojim ponija, ali žele da probaju nešto drugačije? Pa, evo ti odgovor. Ovaj stil je idealan za ljude sa dugim kose. Pratite uputstva sa slikom sportu ovako visok i dvaput-bound ponija.

4. Zadirkivala dvostruko bun:

Ako ste u potrazi za sofisticirani retro izgled, zadirkivao dvostruko lepinja je ono što tražite.

load...

Podelite kosu na dva dijela, jedan na sredini glave, a ostatak na donjem dijelu. Sada clip gornji dio daleko i zadirkivati ​​donji dio da se malo zvuka. Sada, za donji dio s gornjeg dijela i napraviti punđu. Izgleda formalno još casual.

5. Vraćeno podignutom kosom:

Odgovara vašem Lacy haljinu savršeno sa ovom ženskom retro frizuru. Rastavi svoj udarac osušenu kosu od sredine. Twist jedne strane i zakačite ga na stražnjem dijelu potiljka. Da li isto i sa druge strane. Sada spojiti oba kraja i spremno ih čini punđu i spremni ste sa vraćena natrag podignutom kosom.

6. Finger valovi:

Mislite li da je Marilyn Monroe u svojoj bijeloj haljini i prst valova? Ova zavodljiva retro frizura je jedan od najpopularnijih frizura danas.

Osušite kosu i odvojiti u različite 1 - sekcija 2 inča. Koristite magle na kosu i koristite curling štap. Kada je štap potpuno ohladi, Prstima oblikovati kovrdže, a ti si zavodljiva prst valovi su spremni da se razmetao.

7. Long valovi:

Curl vaša duga kosa vrućeg curling valjci. Sada sprej neki suhi šampon samo na kruni da se malo lift i zvuka. Na taj način vaše lokne će biti mnogo više upravljati i izgledaju prirodnije. Neka vaše kovrče biti otvorena i uživajte u dugom valova stvara kovrče.

8. Valoviti bob sa bočnog dijela:

Ako volite svoj bob, što bi volio ovo trendi frizuru čak i više. Koristite vruće valjci promašiti svaki 1-inčni dio vaše kose. Kada se osjećate valjaka ohlade, pustiti svoju kosu i savijte ih pomoću prstiju i stil ih onako kako želite. Napravite duboko rastanak vaše kose i neka valovi dodati zabave u svoj izgled.

9. High side pony:

Ovo je još jedna varijacija za ljude koji vole sportski kosu u rep. Vi samo trebate vezati svoj poni visoko na kruni, ali postavite ga na stranu. Možda čak i promašiti kraj ponija sa figaro dobiti više autentičan retro izgled.

10. Niska i valovite side-bun:

Ako ste blagoslovio valovite kose, ovo je za tebe. Pregib krajeve kose. Sada ih sve češlja zajedno i skupljati na jednom od strana iza uha. Sada početi valjanje ga u punđu i pričvrstite pomoću Bobby igle. Možete koristiti za kosu da krase ovaj izgled. Nadam se da vam se sviđa članak. Molim vas, ostavite nam komentar.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...