Stil kose

10 najnovijih zimskih frizura koje možete proslaviti

10 najnovijih zimskih frizura koje možete proslaviti

Hladnoća pokušava da biste dobili bolje od nas. Ali to sigurno ne može nas odvratiti od isprobavanje novih izgled i eksperimentiranje s našim frizuru! Ove zime, neki cool trendovi su "u" koje možete isprobati da biste poboljšali izgled i izgledati šik i elegantan.

Zimske frizure su u velikoj mjeri o različitim vrstama primamljive ženskog rezove - valovi, uglova, slojevi, ivica, šiške, šiške i Bobs.

Dolje navedenih zimske frizure vladaju modnom svijetu i da su ovdje da ostanu:

1. Frizure upropastio:

Bilo da je kratak šiške, side-swept bangs, kadriranje šiške, tupim šiškama, zavodljiva srednje šiške ili asimetrične šiške, praska frizure možete dobiti svu pažnju koju želite. Vi ćete izgledati pušenje vruće ove zime!

load...

2. Valovita frizura:

Valovitom frizura je pobjednik ove sezone. Sjajna kovrče i meka bacanje talasa lijepo podilaze crte lica, dok je gornji dio kose je povukla i osiguran sa klinovima na potiljak.

3. Updo Hairstyle:

2012. Godine bila je godina osoba podignuta kosa. Podignuta kosa frizure nisu samo sigurnosne opcije za svečane prilike, ali su i izgledaju elegantan, klasičan, moderan i glamurozan. To može definitivno može nazvati jedan od najpopularnijih najnovije zimske frizure.

4. Poker Straight Hairstyle:

Poker ravno peglaju kosu nikada ne izlazi iz mode. Oni koji imaju dužu kosu može pokušati ovaj zadivljujući frizuru sa profesionalnim ravnanje kose. Međutim, potrebno je imati zdravu i sjajnu kosu nositi sa ove frizuru sa perjanica.

load...

5. Elegantan Side-Swept Hairstyle:

Ovaj potpuno ženstvena frizura izgleda ultra glamurozan na svim tipovima kose i odgovara gotovo žene svih uzrasta. Izgled zimske frizure bočni zahvatio je vladaju leglom!

6. Beehive Hairstyle:

Ovo je savršena frizura za žurku. To spada u kategoriju pola-up frizure gdje se povukao vrhu sekcije kosu oko na kruni i osiguran Bobby igle ili snimke na potiljak. Na vrhu je zadirkivala i sa nekim dijela prednji dio biti ostavljen labave da prenese na omekšao izgled lica.

7. Kratki Bob Sa Fringe:

Tradicionalna bob frizure mogu biti personalizirane i prenositi uz moderan izgled dodavanjem lakši dodir boje na rubovima i krajevima.

8. Long Bob Sa Fringe:

Frizura sa dužu kosu na prednjem i kraći u leđa je jedan od najpopularnijih trendova ove zime. Dugih resa u kombinaciji sa diplomirao krajevima izgledaju klasik.

9. Long Ravno Visoki rep Hairstyle:

Tradicionalna konjski rep je stekao svoju ažuriranu verziju u obliku duge ravne visok konjski rep frizuru. Ovo je savršen za poker ravne kose osiguran čvrsto na leđima sa elastičnom trakom.

10. Obrezane Bakar Hairstyle:

Biti eksperimentalnih i hrabar sa svojim frizuru ove zime može uvelike povećati svoj izgled. Ovaj stil se postiže jednostavnim dodavanjem neke blistave crvene ili bakrene pramenovi kose. Izrezanu bakar frizuru je "u" ove sezone!

Dakle, to su najčešće događa stilova za sezonu!

Slika Izvor: 1

Iknowhair,

load...