Stil kose

5 laskavih frizura za ovalne lice

5 laskavih frizura za ovalne lice

Je li vaše lice oblik dajete noćna mora kada branje pravo frizura? Ne brinite, niste jedini kojima se suočava ovo pitanje! Postoji mnogo mnogo onih koji plove u istom brodu !!!

Frizure su sve o naglašavajući najbolje karakteristike lice i skriva bitova koji nisu najbolji. Prvi korak za rješavanje ovog problema je identifikacija upravo ono što vam se suočiti oblik je. Ili možete posjetiti iskusni frizer da to znate ili možete to učiniti kod sebe doma.

Prva podignete kosu i pogled na sebe u ogledalu. Identificirati krajnje tačke, a zatim se pridruže ove tačke. Rezultirajući struktura će ličiti možda kvadrat ili ovalni ili krug. Šta god da je, to je tvoje lice oblik.

load...

Ako vaš lice izgleda ovako nešto, onda imate ovalno lice.

Sada kada imate ovo shvatio znati da sve što se oblik vašeg lica ili dužinu i tekstura vaše kose, uvek postoji frizuru / šišanje najbolje odgovara svim vašim potrebama kosu.

Je ovalno lice je jedan od onih oblika lica koja može sportu najviše laskavu frizura uz grace. Dakle, postoje mnoge različite frizure za ovalno lice koje će raditi čuda za svoj izgled. Ali mi imamo neke od najboljih odgovara za tebe

load...

Pročitajte ispod da biste pronašli neke od preporučenih laskave frizure za ovalno lice:

Style 1:

Kratak cropped hair, uglavnom postavljene oko krunu na glavi izgleda sjajno na oval lica. Marginama oko čela izgledaju najbolje na takvim licem rezovi previše !!! Ovo je, naravno, opcija samo ako je u redu sa kratkim kao u zaista kratkom kosom. Ovo je jedan od lako upravljati još laskave frizuru za ovalno lice.

Style 2:

Još jedna sjajna frizura, ako želite da sport kratku kosu, je kao onaj gore. Kratka kosa, valjane vani uz razinu uha, sa šiškama oko čela.

Style 3:

A bob cut izgleda jako dobro na takve rezove lice previše !!! Šiške na prednjoj strani, pokriva čelo, sa slojevitim kosom upto vilice-linije. Ovo je jednostavan za upravljanje frizura za ovalno lice.

Ne počinju da brinu samo ako imate dugu kosu! Imamo nekoliko prijedloga za one djevojke previše!

Stil 4:

Djevojke sa dužu kosu mogu zadržati svoju kosu slojevito i ravna, sa bočnim swept bangs.

Stil 5:

Ali pravo nije tvoj stil onda skokovito, uvijen kosu sa strane prasak i izgleda odlično na oval lica.

Zadnja dva prijedloga može biti čak i sa dugom kosom tako da ako imate dugu kosu, onda slobodno ih isprobati previše. Samo se pobrini da vaša kosa ne TAPPER dole na vrhu. Pacov rep nije najviše postaju u izgledu!

Zapamtite:

  • Stil koji će najviše odgovarati vašim ovalno lice treba odlučiti tek nakon temeljite konsultacije sa svojim frizerom.
  • Teksturu i dužinu kose igra veoma važnu ulogu u odlučivanju pravo frizuru.
  • Vaša dob i zanimanje je presudno odlučujući faktor u odlučivanju pravo frizuru.
  • Uzmite pravilnoj njezi kose. Time će se osigurati sportski svih izgleda.

Nadam se da ovaj članak pomaže vam odabrati pravu frizuru za svoj ovalno lice.

load...