Stil kose

Najbolja kineska frizura - naš top 10

Najbolja kineska frizura - naš top 10

Kina je zemlja likovne umjetnosti i zanatskih; stoga njihov blažen umjetnost Origami se može vidjeti u svojim ženskim frizurama previše. Oni inovacije i ponovno izgraditi sve što oni smatraju da mogu improvizirati sa svojim dodirom. Dakle, ovdje su neke frizure koje su postojale i dobili su novog doba dodir kineski frizera.

Kineski frizura za djevojčice

1. Cobra lepinja:

S pravom naziva kao kobra lepinja, ove kineske rez frizuru napravio revoluciju među stilistima globalno kada prvi put predstavio u kineskom ratnik film. Jednostavan u strukturi, taj izraz treba da roll kosu u punđu ostavljajući vrh kose stojeći.

2. Buddha Bun:

Buda lepinja je kombinacija starog ratnika i princeza izgled koji im je dao milost dok su se borili svoje ratove. Lepinji ovdje je vrhunac cijele izgled, što ostavlja duge pramenove kose njišu oko.

load...

3. Hair broš efekt:

Stvaranje imitacija kose broš uz pomoć kosa je jedan od najstarijih darove dao bog u ruke Kineza stilista. Oni čine ruže, floralnim motivima i motivom likova accessorize kose u najsitnije način.

4. Hammer lepinja:

Čekić lepinja je drevni kineski frizuru koja pomaže ženi da joj malu glavu veću veličinu. Pa priborom i teško zakačene, ova frizura se lako 2 sata da bude u redu. Imajte na umu lepinji mora biti dijagonale na jednoj strani glave. Držač transparentni dlaka se koristi za hvatanje centru lepinja.

5. Stan opuštenu punđu:

Pravo iz doba kada je Kina je dovelo do plemenite žene, Moulin Rouge inspiriran stan opuštene lepinja izgled je postao izuzetno popularan. Oni će koristiti mnogo voska i gela daju kosi sjajna glatka. Preklapanja kose u slojevima kosim iz prednje strane, niti bi se povukli da se formira opuštene punđu.

load...

6. Bubble piped strani pony:

Je zavukla cijevi poni bio sedamdesetih milost u kojoj žene obukao je učenica ponija izgled i podesio ga na svoju udobnost. Izrada dva bočna ponija na obje strane glave, može im dijelom rezultat je ponija sa višestrukim gumice sa najmanje 3 centimetar udaljenosti jedna od druge.

7. High raise bun:

Visoke povišicu lepinja je izjava stil izboru žena kao ona hoda do oltara. Visoke povišicu lepinja je jedan od aktuelnih trendova radi i treba da se samo sklupča kosu i povucite je u punđu, držeći ga sa vrpcom luk ili cvjetni benda.

8. Kratka kosa curl:

Žene ovih dana su počeli Odsekavši svojih dugih lanaca za kraći sladak izgled. Iako ih lišava mnogo inovacija, kratka kosa kovrče i dalje stoje kao opcija da izgledaju lepše. To je stvorio čovek pregib koji daje svoj kratku kosu potrebnu odskočiti i dužinu zahtijeva.

9. Dva upleteni lock kose:

Pletenice su elegantan kada je učinjeno i imitiraju lijepo konopac, lanac ili pletivo. Dva pletena blokadom kose vam omogućava da pletenicu dva puta, jednom čekanju na vrhu i držite ispod da formiraju prirodnu ponija labavih lanaca.

10. Orbit krugovima:

Orbitu krugovi su jedan od drevnih frizura i također predviđa kao futuristički frizuru Kine. U drevnim danima, da paziti na svoju kosu u sferični oblik, oni će iskoristiti žica i palicama. Ali sa osvit novog doba, sprej može raditi čuda za održavanje čekanje.

Nadam se da vam se sviđa članak o kineskom frizure sa twist! Da li ste ikada isprobali kineski frizure? Podijelite svoje iskustvo s nama u komentarima!

load...