Stil kose

10 trendy Srednje višeslojne frizure koje možete flaunt

10 trendy Srednje višeslojne frizure koje možete flaunt

Srednje slojevite frizure su jedan od onih lako nositi frizure koje izgledaju dobro na gotovo bilo koju vrstu kose, da li je ravna, valovita ili da sa slobodnim kovrče.

Neki od naših omiljenih poznatih ličnosti su viđeni sportski ove frizure u različitim prilikama. A sada je sasvim lako da se to radi na svoju kosu previše...

Da se odluče za srednje slojeve, mora se odrediti teksturu kose. To će pomoći zaključiti kako upravo će frizura biti kad ona mora da izgleda najbolje. A popularnog medija slojevite frizura za primjer je nazubljeni rez. Ovo smanjenje je za one čija je kosa tekstura je tanka, jer pomaže stvoriti dojam volumena.

load...

Isto tako postoje različite vrste slojeva, uključujući prekidima slojeve, Pixie rez, valovite stil i proljeće slojevita, između ostalih. Srednje slojevite frizure lepršavo strani šiške su sposobni za stvaranje dobre okvir za gotovo sve vrste oblika lica. Držeći šiške u obliku lako kroz korištenje različitih proizvoda stila, kao što su sprej za kosu ili gel za kosu. Rese previše može biti laskavo dodatak vašem redovnih frizuru.

Bilo da želite prom izgled, elegantan izgled ili ultra-glamurozan izgled, tu je izbor za sve nas. Pustite nas da pogledamo 10 trendi slojevite frizure za srednje dužine kose da se može isprobati.

Slojevite frizura za srednje kose:

1. Heavy Slojevita frizura:

Long lica izgleda još ljepše s ove jednostavne, elegantnim dugo slojeve koji su neznatno različitih dužina, stvarajući predivan težak slojevite frizura. Ovaj sloj smanjiti za srednje dužine kose je jednostavan, ali zapanjujući!

load...

2. Glamurozna Slojeviti kose:

Prekrasne i šarmantan Kate Winslet nosi njen glamuroznu slojevite valovi sa velikim pribranost i eleganciju.

3. Inch off Slojevi:

Ovdje tamne valovite kose je učinjeno u meke kovrče; slojeva sa prednjim šiškama pasti i ispod obrva, stvarajući uistinu jedinstven izgled.

4. Slojevanje za Top Fullness efekt:

Kombinacija dugih i srednjih slojeva daje moderan izgled, zajedno sa mekom stranom-zahvatio prasak preko čela za vrhunski učinak sitosti.

5. Okruglo lice Hairstyle:

Prekrasne mekane šiške na čelu koji spadaju izvan oči u kombinaciji sa simetričnim slojevima stvaraju apsolutno šik i elegantan izgled. Ovo je jednostavno nevjerojatan frizura za srednje kose probati!

6. Messy Slojeviti kose:

A neuredan slojevite frizuru sa brijač rez u kombinaciji sa nazubljenim slojevima u rasponu od srednjih do kratkog koji pomaže vijoriti oštre rubove. Ovo izgleda sjajno s casual odjeće.

7. Pernata Slojevita frizura:

Jagged slojeve, teče i duge, izgledaju stvarno trendi joj plava prošaran kosu. Prilično Hair Clip dodaje pernate slojevitu frizuru koja nadopunjuje njen belu haljinu.

8. Spremni za Prom Hairstyle:

Moderan i moderan Swirly talasa, slojevitu stila na leđima i sa strane pomoći joj ostvariti atraktivnu 'spreman za maturu' izgled.

9. Jamie-Lynn Sigler Slojevite rezanja:

Nagrađivanog američka glumica i pjevačica pokazuje svoje slojevita rez. Njen elegantan zlatno-linijske prirodno gusta i ispravio kosu koja je točno u slojevima stvara dojam volumena i poboljšava njen izgled.

10. Bold boji slojeviti izgled:

Valovita dugo slojevite kosa je obojena hrabar crveno i tešku stranu-swept Bang dodaje jarke i glasno izjavu stilu.

Da li bi joj probati ovaj izgled?

load...