Stil kose

Najbolji hairstilisti u Delhiju - naši top 9 izbora

Najbolji hairstilisti u Delhiju - naši top 9 izbora

Delhi, osim što je glavni grad države, također je jedan od najvažnijih modnih i trend-svesni mitropolita u Indiji. Delhites znaju svoje modne i da su izbirljivi o odeći koju nose i frizure su sport! Moderan grad je dom velikom broju frizera. Ali samo najbolje za vas, dragi čitaoci! Dakle, evo popis od 10 najboljih frizera u Delhiju:

1. Ambika Pillai:

Ovaj Ooty vaspitan frizer je dobitnik mnogih priznanja za svoje frizerske vještine i rad. To uključuje nacionalne nagrade za svoj rad u reklamnim kampanjama, snimanje fotografija, modni filmovi, editorijala, i rampa emisija.

Fizička adresa:

Južna Extension Wave Shopping Arcade, M- 4, 2. Kat, južno Extension - II New Delhi - 110049.

2. Jawed Habib:

Jawed Habib je najpopularnije ime u Indiji, kao što se tiče frizerske. Ovaj stručnjak talentovani kosu drži rekord za najveći broj frizura u jednom danu! On je daleko najpoznatiji frizer u Indiji, sa salonima proširila širom zemlje. On se često pripisuje uvođenje boju kose mladima Indije nakon što se vratio iz Londona gdje je studirao oblikovanje kose.

load...

Fizička adresa:

Bldg 7 / Jedinica 752, 5. Kat Solitaire Corporate Park, Chakala, Andheri (East), Mumbai, Maharashtra. Indiji. Pin: 400093.

3. Jojo:

Jojo je jedan od najtraženijih frizera i vizažista u indijskom modnoj industriji. Nakon što je radio u više od 2000 modne revije, a sa svim Wills Indija Fashion Week u svojoj kitty, osvojio je nekoliko nacionalnih i međunarodnih nagrada za svoj rad. On je također konsultuju različitih brendova i sebe celebrity!

load...

Fizička adresa:

Shop No A 5, 1. Kat, Brahmaputra Shopping Complex, Near Gip Mall, Noida sektora - 29, Noida - 201303.

4. Neo:

Neo možete pronaći na adresi Silueta u The Oberoi. On je jedan od najpoznatijih i preporučuje najbolji frizeri u Delhiju, a posebno smanjiti i stil kovrdžave kose. On je rekao da ima način kovrdžave kose! Dakle, sve što vam je kovrdžava kose ljepote, sada znate gdje da idem!

5. Samantha Kochhar:

Samantha Kocchar je ime koje evocira nešto blizu strahopoštovanje kada je u pitanju frizerske. Osim za oblikovanje kose, ona je i stručnjak za šminku i body art. Predaje frizure i šminke i takmiči u body art natjecanja.

Fizička adresa:

5-6, Sardar Patel Marg, u Pallavi Shopping Complex, Chanakya Puri, New Delhi

6. Sumit Israni:

Jedan od najpopularnijih frizeri, hvalisanje klijentelu kao elita kao Hillary Clinton, raspored Sumit Israni je, kako se očekuje, užurbano kao i uvijek. Bez obzira na vaš tip kose, gospodin Israni je jedan stop rješenje za sve vaše potrebe frizerske. Njegov forte, ako mišljenja treba smatrati istina, je edgy rezove. Navodno, on je također jako dobar sa postavljanjem šišati.

Fizička adresa:

S 24, Green Park, Main Market, New Delhi - 110 016, Indija

7. Nikhil Sharma:

Nikhil Sharma je još jedan dobro poznato ime u krugu frizure u Delhiju. Ambasador lanca Posh frizerskih salona je ono što on je poznat i po. On je stalno ažurira svoju bazu znanja s različitim razvija kurseve frizure i dotjerivanje.

Fizička adresa:

S - 4, Main Market, Green Park, New Delhi, Indija 110016

8. Poonam Chandela:

Ako ste naučili vaše trgovine na Habib Akademiji, to je već uzima zdravo za gotovo da si neverovatan frizera! Poonam Chandela uzima malo poradite ipak. Ona je ne samo sjajan i nakazno brzo rezač kose; ona je i velika trener u akademiji. Ona ocjenjuje kosu svakog klijenta, uzima u obzir njihove zahtjeve i nastavlja da im daju frizuru svojih snova.

9. Ashima Verma:

Za nekoga ko je bio u tumačenje jezika, branje karijeru u oblikovanje kose izgleda malo previše radikalan, zar ne? Unesite Ashima Verma, koji je, da je bio tehnički savjetnik za vodeći brend kozmetike, postaviti radnju kao frizer. Njen šarm zarazna i ona vjeruje u oblikovanje kose praktično, a ne radikalno.

Pa, to je bilo na listi top 10 frizeri u Delhiju da svaki muškarac ili žena potrazi za trendy i stilski frizura treba izabrati iz. Šta čekaš? Snip dalje!

load...