Stil kose

8 poznatih bridalskih frizura koje možete probati takođe

8 poznatih bridalskih frizura koje možete probati takođe

Za svoj dan vjenčanja, koliko ćete se fokusira na svežanj, nakit i šminku, ne zaboravite, osim ako vaša kosa je i učinjeno gore desno, slika nije baš potpuna! Ali to ne znači da treba provesti dane i noći brinući o tome. Trik leži u održavanju kose jednostavan ali elegantan i svađati slobodan za vas neće imati vremena da ga popravim ako je potrebno kasnije. Možete ići sa klasičan izgled ili usvojiti više moderan i šik izgled. Vi samo trebate kako bi bili sigurni da je dobro radi sa ceo outfit! Eksperimentirati dalje. Kada je u pitanju frizure za vjenčanje, ništa kao da nešto jedinstveno tvoje na dan!

Ali, ako niste za eksperimentisanje, evo nekih izgled od naših omiljenih poznatih ličnosti svadba kosu i koristi se kao njihov izbor moderne indijske frizura.

Poznata Svadbeni frizure

Hot Celeb 1: Kapoor

Dok Kapoor je teško na nakit za svadbu, kosa joj je bila prilično jednostavna stvar. I to je točno kako je trebalo, uz sve ostalo što tako glasno i velike. Dok je ona izgledala sjajan u prilično ružičasti kostim i komade nakita koji pokriva vrat, uši i ostale dijelove tijela, ona je odlučila da zadrži svoju kosu vezao u urednoj lepinji. Naravno, kasnije se pretvorila u tradicionalnu Nawabi vjenčanicu i nosila zaštitni znak Maang teeka. Ovo je jedna osoba svadbeni kosa izgleda da smo svi divili!

load...

Hot Celeb 2: Aishwarya Rai

Aishwarya Rai venčanje Abhishek Bachchan je mješavina kultura, Aishwarya je odlučio da ode tradicionalne jugo-indijski način. Dok je obučena u prekrasnoj jugo-indijski sari, kosa joj je bila u fokusu cijeli svoj izgled. Gotovo se u dugom pletenicu da siđe do struka, bilo je obučeni u cvijeće, nakitom i ornamentima igra glavnu ulogu u cijeloj pletenicu. Ova osoba mlada frizure izbor boja i materijala sigurno je radio dobro.

Hot Celeb 3: Lara Dutta

Za nju Christian vjenčanja, Lara Dutta je odlučio nositi svoju kosu u punđu, sa kosom sa prednje povukli i oblikuje u lepinji koji sat na vrh glave. Mali Tiara nalik ornament je nosila u lepinji bio savršen ukras za cijeli izgled.

load...

Hot Celeb 4: Kate Middleton

Jedan od najočekivanijih i najtraženijih vjenčanja u posljednje vrijeme bio je vjenčanje princa Williama i Kate Middleton. Ceo svet poludeo taj dan! I Kate nije razočarao! Za nju vjenčanje izgled, ona je nosila mnogo čipke u haljinu i glavu. Ona je odlučila da ide za elegantan i klasičan frizuru - pola-up look - gdje je izvukao pola njene kosu s obje strane lica i vezana u punđu. Preostali kosu odletjeli u Long Valovita kovrče.

Hot Celeb 5: Jessica Biel

Za nju vjenčanje međunarodnim srce u grlu Justin Timberlake, Jessica Biel nosila šiške na punu modi! Dok joj je kosa bila učinjeno jednostavno u povukao lepinja, pomogla staviti fokus na prekrasnoj roze cvjetnim vjenčanicu.

Hot Celeb 6: Kim Kardashian

Nedavni mladu Kim Kardashian izgledala zračenja u njenoj vjenčanici, sa svojom kosom u punđu i niz bisera djeluje kao jedini pokrivala za glavu, osim veo.

Hot Celeb 7: Kate Moss

Glumica Kate Moss odabrala da joj dozvoli da prirodno lepu kosu učiniti govori na svojoj svadbi. Stalno joj je kosa labav, s malo razbarušena valovite izgled. Veo je održan u mjestu po dvije cvjetne čvorova sa strane da joj je ženstvena i romantična izgled.

Hot celeb 8: Hillary Duff

Pjevač i glumac Hilary Duff izgledala zapanjujuće u ovom frizurom na dan svog vjenčanja. Ona je nosila plavu kosu visoko u punđu koja je elegantan još šik.

Ne zaboravite bilo podignuta kosa može biti modifikovana malo da ide sa indijskim izgled! Get profesionalca da vam pomoći, a vi ćete izgledati fenomenalno!

load...