Stil kose

10 bridalskih frizura za dugu kosu

10 bridalskih frizura za dugu kosu

Sa vjenčanja sezona u punom jeku, siguran sam da svi moraju biti pazio na najnovije frizure da se vijoriti na dan vjenčanja. Osim toga, s vjenčanja, postoje dodatne prilike za slavlje kao dobro. Postoje večere, probe, i angažman, a prilike događa prije i poslije velikog dana. Evo nekih svadba frizure za dugu kosu koje možete probati.

Svadba frizure za dugu kosu

1. Messy Braid

Evo super opušteno frizuru koja će ići sa opuštena vibracije vaše male otvoreni vjenčanje. Samo spritz na morske soli prskati svuda kosu da ga dati u neredu teksturu i pletenicu to labavo. Pričvrstite kraj vaše pletenice sa kosom elastična. Otpustite kosu da ga dati Shaggy teksturu i izvucite pramenove kose sa prednje kadriranje lice. Ovaj šik i slatka neuredan pletenica će lijepo upotpuniti vaš ukrašene vjenčanicu.

2. Colorful Pletena Bun

Samo zato što je vaše vjenčanje, ne znači da ne možete pokazati svoj neobičan strane. I ne brini, ja zaista ne očekujem da obojite kosu u pravu prije vjenčanja. (Mada ako želite, više snage za vas!).

load...

Samo se ruke na neke šarene krede za kosu i poludim ih nanijeli kosu i postavljanje boje u lakom za kosu. Zatim, podijeliti svoju kosu horizontalno u 2 dijela. Horizontalno Dutch pletenicu gornjem delu dodavanjem za kosu u pletenicu samo od vrha glave i pričvrstite krajeve sa kosom elastična. Braid dnu pramen kose i pričvrstite ga s kosom elastične kao dobro. Roll donji pletenice u punđu i zakačite ga s Bobby igle. Omotajte rep holandske pletenicu oko obim niske lepinja. Tug osim i olabaviti pletenice da bi vaša kosa mekši izgled. Izvucite flyaways od prednjeg kadriranje lica i dokrajčiti izgled. Ova frizura će izgledati najbolje na flowy i zavodljiva boemski stil vjenčanice.

3. Kovrčava Visoki rep

Ako ste mislili rep su samo za fakultet ili lijen dana kod kuće, mislio da si u pravu. Rep su pogotkom (cijenjen) makeover u posljednje vrijeme i da se nosio od nevjeste širom svijeta. Napišite šiške od kadriranje lice i ubacite bumpit ispod kose na kruni glave. Vezati sve kosu u visoki rep. Sada, razbijem tvoju 2 inča figaro i savijte sve je kosa u rep od korena do krajeva. Tiho promašiti donji krajevi šiške, kao i postaviti sve kovrče na mjestu s lak za kosu. Ovaj visoki rep izgled je savršen da budu upareni sa off-ramena, čvrsto prsluk vjenčanicu.

4. Jednostavno glavu

Ako imate opušteno otvoreni vjenčanje sa minimalistički dekor i mali listu gostiju, evo frizuru koja će se savršeno uklopiti u vaš vid. Samo promašiti donja polovina kosu sa 1,5 inčnim figaro i rastavi ga na jednu stranu. Stavite na fancy srebro (ili zlata, bez obzira golica fantazije) metal za glavu u cvjetnim ili lisnato obrazac da ide sa cvjetnim vibracije vaše vjenčanje. Ovaj izgled je najbolje u paru sa jednostavnim rukava vjenčanicu.

load...

5. Fishtail glavu

Ako idete za više elegantan, ali mladenački izgled sa svojim stilom vjenčanja, isprobajte ovaj frizuru za veličinu. Curl kosu s 1,5 inčnim figaro i pokrenuti široku zupčastog češalj kroz njih da im daju opušteno valovite teksture. Rastavi svoju kosu na jednoj strani. Sa strane sa više kose, pokupiti 4 inča pramen kose i podijeliti ga na dva dijela. Fishtail pletenicu ove dvije sekcije naizmenično pokupiti tanak pramen kose iz izvan jedan dio i dodavanja u unutrašnjost druge dionice. Fishtail pletenicu desno do kraja i pričvrstite ga sa kosom elastična. Postavite pletenicu preko vrha glave i zakačite ga na leđa s nekim igle Bobby. Ubacite neki stabljike bebe dah u vaš pletenica da daju više zemljani i eterična izgled.

6. Curls Are Everywhere

Uzmite curling šipke za dobar posao! Kovrče su definitivno dopunjavanja frizure grafikoni u ovom trenutku. Posebno sa dugom kosom, izgleda odlično kada je uvijen. Pratite niže navedenih koraka da biste dobili savršene kovrče.

Podijeliti svoj kosu u 1-inčni sekcije, nanesite malo mus, i promašiti sekcija koristeći Curling štap (veličina rotora želite zavisiti od veličine bureta curling).Let kosu ohladi malo, i sprej malo laka za kosu da popravi curl.Then, uzmi neki dijelovi oko krune, i zakačite ih u centar glave, oko nivou ears.To dati dobar završni dodir, dodati malo slatko za kosu za kompletiranje izgledaju.

7. Visoka Bun

Možete ići za visoku punđu. Da biste poboljšali izgled, baciti u nekim dodacima za kosu oko kose. Možete koristiti boje koje odgovaraju vašem outfit i to daje kompletan izgled. Visok lepinja Posebno dopuni ljude koji nisu jako visoki. To dodati nekoliko centimetara na više-sve izgled.

8. Low Bun

Nabavite niske lepinja i unaprijediti ga sa priborom. Kao što je prikazano na ispod slike, da princeza stilu niske lepinja, dobiti neke elegantan kovrče oko lepinja previše. Osnova niskog lepinja bi trebao biti oko potiljka. Dodajte jedan komad kose pribora za završetak izgled. Takva lepinja frizure izgledaju dobro na visokim ženama, a posebno na one koji imaju dugu lice. Zapamtite, ovo frizuru treba pravilno izvođenje. Ako ne, to ne može dati željene preko-sve izgleda. Ali ovo je definitivno zvijezda svadba frizura za dugu kosu!

9. Tradicionalni indijski frizura

Ako ste mladu, ili bliskog rođaka, možete se odlučiti za jako ukrašen pletenicom. To bi vaš izgled ističu u gomili. Dodavanje za kosu do pletenica će vam dati da je etničko rub kao nijedan drugi. Osim toga, nevjeste može završiti izgled dodavanjem matha-Patti i Maang-tika (na čelu). Jedinstveni stvar o ovom frizuru da je ovaj stil se može nositi i na prilike u kojima ćete možda morati pokriti glavu velom. Ovisno o vašem ukusu, možete odabrati da okrenete pletenica naprijed ili nazad. Ako imate kratku kosu, da se takav izgled, možete koristiti periku.

Još jedna frizura s kovrče, ovo je jedan jednostavan frizuru. Odlično se slaže sa djeverušama. Uviti kosu, i dodajte cvjetni pribor na jednoj strani glave. Ovaj stil će izgledati dobro na gotovo svim rezovima lice i sa svim vrstama odjeće.

Još jedna za mladu! Nosite kosu u srednje visine lepinja. Osigurati da gornji deo je kosa sa strane parted. Keep it simple, možete koristiti mali Maang-tika iskakanje ispod bočnih rastali kosu. Ovaj stil je pogodan za prigode kao što su angažman, sangeet, itd Ukoliko želite, možete čak i pokriti glavu dok nosite ovaj stil.

10. Jhoomar za mladu

Ovo može biti još jako etnički drugačiji stil za mladu. Nosite kosu na jednostavan, niske lepinja, i accessorize sa jhoomar na jednoj strani čela. Ovaj stil je glava Turner siguran pogodak. To će izgledati najbolje s tipom Sharara / Garara vjenčanje odjeće.

Dakle, što je jedan od tih svadba podignute frizure za dugu kosu ćeš Sport Ovaj vjenčanje sezone? Nemojte dijeliti u komentarima ispod.

load...