Stil kose

10 bridalskih frizura za kosu srednje dužine

10 bridalskih frizura za kosu srednje dužine

Srednje dužine kose nam daje mnogo slobode da se igraju, posebno kada je u pitanju izbor za mladence frizure za srednje kose.

Evo nekih od najboljih svadbeni frizure za srednje dužine kose koje možete probati za vaše vjenčanje.

Svadba Frizure za srednju kosu

1. Povratak Victory Rolls:

Ovo je odličan izbor za sve one koji imaju srednje dužine kose. Ova berba tražim frizura je jednostavna, ali zapanjujuće i ide dobro sa bilo vjenčanje odijelo, bilo da je to Indijac ili zapadni. Možete probati ovaj za prijeme kao dobro. Trebat će vam nekoliko klipova za kosu, neke ruke pomoći i fiksiranje sprej.

load...

2. Dodatnom opremom Pin Curl Bun:

Ovo je još jedan vruć svadba frizura za srednje dužine kose. Možete isprobati jednostavan lepinja i viri vrh porcije. Roll ih u neke male pin kovrče i držimo ih u lepinja sa igle za kosu. Koristite fiksiranje sprej i gel za kosu za potrebnu čvrstinu i stil. Cvjetni pribor će završiti izgled.

3. Dodatnom opremom Curly Bun:

Ovo je slatka i slatka frizura za mladenke. Lako je probati previše. Daj kosu pola dužine mali curling. Koristite pribor za dodatni okus.

4. Girly Valjani Curls:

Ovo je girly i slatka frizuru. Ima ovim divnim valjani kovrče koje su dovoljno čvrste i ne postane ravna. Koristite veliki barel uvijač i kada ste otpuštanjem uvijač iz kose nakon curling, povucite za uvijanje iz kosu od mana, a ne strane. To će vam pomoći dati valjane kovrče. Odmah koristiti za pričvršćivanje sprej.

load...

5. Twisted Bun Hairstyle:

Ovo može biti super cool vintage svadbeni frizuru. Uzmite kosu i napraviti konjski rep. Napišite šiške na miru u ovom trenutku. Rad na konjski rep prvi. Uzmite sekcije iz konjski rep i prave male obrte i konačno držati sve to u lepinji. Za šiške, koristite gel za kosu i stil ih u valove. Za precizno valovi, koristite velika bure za uvijanje i operi se. Koristite pričvršćivanje sprej na kraju za to savršenstvo.

6. Srednji kovrčava frizura sa sectioned Bangs:

Ovo je još jedan cool frizura za isprobati. Koristite veliki barel uvijač za kovrče i operi se malo ili samo nered ga malo. Za šiške, koristite gel za kosu u poglavlju ih. Ih osušite fen.

7. Twisted dodatnom opremom Lepinja sa pin curl Bangs:

Ovo je još jedan vintage medij frizura za mladu da bude. Pokušajte ovaj sa nekim pomažući rukama i pribor. Za pin kovrče, koristite jako učvršćivanje gel za kosu ili kosu fiksiranje sprej.

8. Savijenim ivicama Pony Hairstyle:

Ako je vaša kosa je gusta, a zatim pokušajte ovo jedan od indijske svadba frizure za srednje dužine kose. To je malo problematično frizuru ali dobar stilista mogu vam dati ovaj izgled s lakoćom.

9. Dodatnom opremom Jednostavno Lepinja sa kosom Twisting:

Ovo je jednostavan twisted frizura za debele dužine srednje kose. Samo jedan jednostavan uvrtanje kose i da ga vratim na početnu tačku da ga smota će vam dati ovaj izgled. Popraviti kosu ispod tako da se igle nisu vidljivi. Ukrasiti sa nekim dodacima.

10. Pune dužine kovrčama i Top Bun:

Ovo je full length kovrčave frizure koje mogu testirati na bilo koji djevojka sa srednje dužine kose. Napraviti vrhunski lepinja ostavljajući sekcije kose na svakoj strani. Držati neke igle za kosu.

Dakle, koji medij svadba frizura će vas pokupiti za vaše vjenčanje? Ostavite svoje komentare ispod.

load...