Stil kose

4 Indijski braid frizura koje možete probati Too

4 Indijski braid frizura koje možete probati Too

Pletenice su postali veliki trend posljednje vrijeme. Mališani iz cijelog svijeta su sportski ovo izgleda ne samo za fakultete, ali i za stranke. Čak i poznate ličnosti su sportske pletenice na crvenom tepihu i na rampi. To je jednostavan frizuru koja radi za sve prilike. Danas pletenice imaju različite varijacije, kao što su Fishtail pletenice, djevojačko pletenica, francuski pletenica kao i neuredna pletenice.

Braid, također tekstu Pletenica, je često ukrašena frizura indijskih žena. Pletenice su obično preferiraju žene u ruralnim i urbanim Indiji. Ovi indijski pleteni frizura se češće nosio od ženskog kući odluka jer drže kosu dalje od lica. Osim što je uredan izgled, pletenice su zabavne, upravljati i čini glave okrenuti sigurno. Najveća prednost pletenice je u tome što zadržati svoju kosu uredno na mjestu za duži vremenski period i izbjeći zaplete. Indijski Braid frizure su dobija na značaju ovih dana, a vi ćete modela hoda rampe novijim varijacije u ovoj izgled. Bez obzira na teksturu i tip kose imate, pletenice izgledaju vrlo elegantno. Danas vidimo djevojke nose Fishtail pletenica, Twisted pletenice, preokrenuti francuski pletenica sa bilo koje odijelo bilo indijske i zapadne i oni svi izgledaju jednako elegantan i šik.

Bilo da je to bilo povremeni događaj ili vjenčanje, pletenica frizure imaju prednost ovih dana. Možete napraviti pletenicu po svom izboru, kao što je redovno ili francuski pletenica, a zatim ga pretvoriti u neredu lepinja i okićen sa cvijećem da svestran frizuru.

load...
Duga kosa Indian Braids:

Postoji nekoliko frizura koje u sebi sadrže Indian pletenice; neke od najpopularnijih od njih su kako slijedi:

1. Standardni Braid:

Nazvanu Engleski pletenica, standard pletenicama su najčešći frizure slijedi većina žena. Počevši na potiljku, standard pletenice donose ronjenje kosu u tri jednake porcije. Ubačaj s lijeva dio preko srednji i desni dio preko njega. Ponovite ovaj postupak dok ne završite pletenicu.

2. Francuski Braid:

Naslov: Francuski pletenica sa neuredan Fishtail pletenicu na kraju

Ovo je drugi najpopularniji pletenica, koji se nazivaju "Sagar Choti" in Hindi. Francuski Braid odlično drži cijelu glavu uredno upletena u pletenice. Ovaj izgled je postao popularan nakon filma "Ishqzaade", gde je Parineeti Chopra viđen sportski francuski pletenica. Francuski pletenice su počeli uzimajući tri male porcije na vrhu glave, a zatim postepeno dolazi do potiljka dodavanjem sekcije kose u pletenicu. Na potiljku možete ili napraviti običan pletenice, ili Fishtail pletenica ili Bun po svom izboru. Ovdje je detaljan francuski pletenica tutorial. Francuski pletenica je postao jedan od najpopularnijih indijskih pletenica frizura.

load...

3. Crown Braid:

Naslov: kruna pletenica sa neuredan lepinja

Više ili manje sličan Swiss pletenica, Crown pletenica ispletena kao francuski pletenica. Ove pletenice uzeti previše vremena da se tkani kao mali sekcije kosu od krune područja se dodaju kao pletenicu napredak. Crown pletenica radi dobro za srednje dugu kosu i da je najbolje za kovrdžava ljepote kosu jer drži svoju krunu uredan i održavan. Možete accessorize vaše pletenice sa različitim ukrasima da izgleda chic!

4. Fishtail Braid:

Fishtail pletenice su potpuno stilu sezone. Mlade devojke sa koledža, Bollywood ljepote i modela na rampi su se sportski ovaj trend off kasno. Izgleda jednako elegantan i na indijske i zapadne trošenje. Je jednostrana Fishtail pletenica je bio vrlo popularan kao dobro. Također tekstu 'riblja kost pletenica', Fishtail Pletenica je utkana uzimanjem malih čak sekcije kose kao standardni pletenicu koja izgleda kao riblji rep ili riblja kost. Iako su pletenice su utkani kao engleski pletenice, morate uzeti vrlo male sekcije kose svaki put, tako da je bolje koristiti rep češalj dok radite frizuru. Ovdje je detaljan Fishtail pletenicu tutorial.

load...