Stil kose

Bollywood Celebrities sa dugom kosom - naš omiljeni 12

Bollywood Celebrities sa dugom kosom - naš omiljeni 12

Svi mi volimo naše poznate ličnosti, zar ne? Raskošnih lica, lijep tijela i glamurozna kosu. Ako bih mogao trgovati jednu stvar sa svim ljepotama Bollywood, to bi bio njihov dug, svilenkasta Manes. * Sigh * Ali devojka mora raditi ono što Žena mora da uradi pravu? Dakle, tu sam, navodeći top deset najboljih poznatih sjajne frizure, duge, naravno;)

Evo pogledajte na mobilne telefone poznatih ličnosti sa dugom kosom:

1. Sonakshi Sinha:

Kako predivna je ova djevojka? I po mom mišljenju, ona ima najbolji kosu u industriji. Duga i svilenkasta uvojcima koji kradu srca. Ona je uvijek razmeću onih raskošnih brave na različite načine - valovi, poker ravno, i krevet za kosu? Vi pitate, ona je dobila!

2. Malaika Arora Khan:

Budući da je jedan od najtoplijih ukusan mumije svijeta glamura, mislim da gospođa Khan rastura duge kose kao šarmer. To odgovara joj lijepo lice i milostiv tijelo. Ako bih mogao da garantujem za jedan topli mama, to bi definitivno bio Malaika a kosa joj je!

load...

3. Diana Penty:

Svi šarmantni djevojke pored okupljaju se. Ovdje je najlepši dama u gradu sa jednako divan kose. Diana Penty šarmirao muškarci i žene podjednako sa sve tako divnom licu i nikada ne završava nogu. I dječak, da li mi volimo svoju kosu ili šta? Sepuri se kao Penty.

4. Aishwarya Rai Bachchan:

Aktuelni Queen of Bollywood i mama na divan devojčicu, Aishwarya Rai Bachchan je uvijek imao divnu kosu. Oni su uokvireno lice i dati joj diva pogled od nje modela dana. L'oreal, da čujemo? ;)

5. Bipasha Basu:

Najtoplijeg djevojka u gradu je vlasnik najtoplijeg kosu, pošteno? Sve pohvale za Bipasha Basu za uvijek da je bio eksperimentalni s njom uvojcima i dužine. Ali ona je uvijek ostala vjerna joj korijene; Mislim na dugu kosu, nije ona? Vi go girl!

load...

6. Deepika Padukone:

Gospođa Padukone je moj omiljeni sa razlogom - ona ima tijelo da ubiju, ima stvar tetovaža i je dama klase. Uz prekrasne, lijep osmijeh na toj besprekorno lice, ona sigurno ima najtopliji kosu. Ova duga glumica kose u Bollywood također kaže da visok unos vode i redovno vežbanje zajedno sa zdravom ishranom je ono što joj daje zdrav, sjajni mane.

7. Dia Mirza:

Redovan u krugu stranke, Dia sigurno ima crveni tepih kosa ne ona? Sjajna brave nadopuniti svoju bebu lice super dobro i dodajte divan definicija da je struktura lice. Oduvijek sam voljela valova na nju, super šik.

8. Kapoor:

Gospođa Kapoor, ili da kažem gospođa Khan, posjeduje brijač smanjiti lice ublažen glatke i seksi prekrasna kosa. Poker ravno ili sladak kovrče, ona dobiva pravo svaki put. Ona je također super odvažan Bollywood glumica duge kose sa različitim frizure - peciva, visoka čvorova, slojeve i sl. Ako imate to, vijoriti ga dama;)

9. Katrina Kaif:

Nisam našao jedan osoba koja ne voli ovu šik. Ona je oličenje ljepote. Tako da je njena kosa. Barbie lutka je Bollywood sigurno zna kako da prikupi svu pažnju je tako zaslužuje, uz divnu kosu. Vrhunaca dati iluziju debljine i zvuka. A ptičica kaže Ms.Kaif uvozi šampona i uređaja i sve što ide s njom iz Švajcarske. Voleo bih da verujem 'rođo dječak koji je neki luksuzan kose.

10. Jacqueline Fernandez:

Ovo Šri Lanke ljepote ima tako obiman kosu; Pitam se kako se upravlja. To je gusta, sjajna i puna života. Takođe, vrlo dobro odgovara joj zaobljeno tijelo, šta ti misliš?

11. Shilpa Shetty:

Pantene dama sigurno zna kako da je se vijoriti vitke figure i lijepe i zdrave dugu kosu u stilu!

12. Rani Mukerji:

Na listi bi bio nepotpun bez mog omiljenog Bollywood glumica koja je bengalski ljepota imaju prirodno glatka, lijepa duga kosa koja poboljšava njenu žalbu granu.

Dakle djevojke, ovo je moja kompilacija od najboljih Bollywood poznatih sa dugom kosom. Ko su vaši favoriti? Jesam li propustiti bilo dugu kosu Bollywood glumica ovdje? Javite mi!

load...