Stil kose

10 slatkih i laganih frizura za devojke srednje škole

10 slatkih i laganih frizura za devojke srednje škole

Priprema za svoj prvi dan u školu, ali ne može odlučiti na frizuru? Ne brinite, imamo ga pokriveno za vas. Bilo da imate dugu ili kratku kosu; Volim peciva, pletenice ili konjski rep; smo pokupili deset slatka frizura za školu djevojke sredini terena i pokušati kod kuće. Dakle, pročitajte naprijed i dati im probati, seke!

Middle School Hairstyles- Top 10:

1. Valovita Bob:

Nije tajna Modern Family glumica Sarah Hyland ima jednu od najboljih Bobs u poslu. Na Nickelodeons, ikona mladi stil povede sa modernim tousles i bočni rastali tupim, teksturom bob. Da bi se postigao ovaj izgled, držati duge slojeve i stil ih prstima pomoću jake teksture sprej za to raščupana finiš - savršen stranke učiniti za vas.

2. Braided Pigtails:

Jednostavan ali zapanjujuće. Niske pleteni kikice nikada ne može a da ne impresionira; stvoriti poput Natalie Clay i čine ovaj old-school 'radi svoj go-stilu ove sezone. Za en-trend izgled, prije nego što pletarstvo sa tri tribine koristiti svjetlo Hairspray da ga drži na mjestu. Uparite ga sa peachy usne razigran dodir.

load...

3. Čuperak:

Mi volimo ovaj šik moderniji take na čuperak iz McKaley Miller. Elegantni glumica nagomilanih kosa joj je stručno na vrhu glave, dok pohađaju godišnji teen moda stranke. Cool-girl uparen joj osvajanje frizuru sa porculana kože i sjajne usne. Plain još impresivno!

4. Pravo Half Up Hairstyle:

Oh, to seksi mane! Ova čokolada smeđa frizuru potresena Savannah Lathem čini klasičnu izjavu duge kose. Glumica sekcije šiške pre nego brišući ih krunom i igle ga u leđa s ukosnicu. Zamagliti snažan Hairspray glatke flyaways.

5. Side rep With A glavu:

To je zvaničnik, djevojke; konjskim repom ne vladaju sve nas. Beatrice Rosen lako peasy strane rep je savršenu frizuru kada je vaša kosa ne sarađuje. Da ponovo ovaj izgled samo zamagliti je Shaping sprej i dodajte pop ružičaste do tvojih usana na elegantan, šik vibe! Ne zaboravi cvjetne trake za glavu na valovitom dugo uvojcima. A pobjednik.

load...

6. Messy Braided rep:

Ako ste mislili dugo brave su dosadni, samo dodajte neuredan pletenicu na Oomph svoj izgled, à la Ariel Winter. Da bi se postigao ovaj lazy devojka frizure, zgrabi kosu na stranu, zamagliti neki lak za kosu i povuče te seksi uvojcima u Shaggy pletenicu. Aww-neke. Također, frizura ne zahtijeva dotjerivanje. Dvostruko Aww-neke.

7. Side-Swept Bun:

Možemo priznati kako ne možemo dobiti dovoljno Chloe Moretz sofisticiranu stranu-swept lepinja? Okušati na ovom elegantan i njegovan lepinja, i veruj mi, nećete požaliti. Samo koristite sjaj sprej, ukrasne gumice za kosu i Bobby igle, ako vam je potrebna pomoć.

8. Visoki rep:

Visok, romantičan i funky - glumica Kiernan Shipka pokazuje koliko je raznovrsna konjski rep može biti. Da ponovo ovaj elegantan i sofisticiran frizuru, zgrabi kosu natrag u visokom konjski rep, ostavite Wispy flyaways i spritz sa teksturiranih lak za kosu za taj dodatni čekanje i teksture.

9. Side Parted Half Updo:

Liana Liberato nam pokazuje kako se rock najbolje od oba svijeta. Glumica paradira joj elegantan, ultra-šik pola Updo na Teen Vogue Mladi Hollywood stranke i dalje parova ga sa strane rastanak. Palac gore od nas.

10. Valovitu kosu upropastio:

Napraviti haute prvi utisak dodavanjem tupim šiške na svoj valovite kose. Ne samo da je ovo veliki prom frizura, tupom šiške će zapravo naglasiti vaše crte lica savršeno. Jednostavno umotavati zanosne kose labavo oko curling štapić i SPRITZ neke volumizer gela. Divno. I to je to - super cool listi škole frizura krila. Javite nam svoj omiljeni frizuru u komentarima ispod teksta!

load...