Šminka

Best China Glaze lak za nokte i swatches - naš top 10

Best China Glaze lak za nokte i swatches - naš top 10

China Glaze lak za nokte opseg je prisutan na listi požuda svaki lak za nokte ljubavnika. China Glaze radi već više od 13 godina pružiti najbolju kvalitetu bogatih, u trendu i inovativni nokte. Njihov nokte sadrže Kina Clay kao nokat učvršćivač koji je materijal koji daje porculan svoj sjajni finiš. Ovdje je popis nekih od najboljih China Glaze lak za nokte swatcheve nijansi na raspolaganju. To je bio težak posao pronalaženje nekoliko od toliko predivna one.

The Best Of China Glaze lak za nokte boje

1. China Glaze Stone Cold:

Ovaj poljski dolazi iz njihove kolekcije Hunger Games. Stone Cold je tamno sive boje za nokte sa srebrnim shimmer i mat završnom obradom. Volim kako treperi i mat izgled daju nokte pješčana osjećaj. Ako vam se ne sviđa to mat, možete dodati neke završni premaz kako bi se srebro u njemu. Zahtijeva dva sloja.

load...

2. China Glaze Pool Party:

Ovaj poljski vrišti neon. Pool Party je svijetao neon fuksije u creme finiš. Nije nijansu koja će svi usuditi nositi, ali to bi izgledalo sjajno tokom ljeta. Zahtijeva dva sloja.

3. China Glaze Agro:

Agro je lijep metalik maslina za nokte sa zlatnim shimmera u njemu. Osvježavajući promjena u odnosu na redovne zelenih tako da svi mogu probati ovo. Zahtijeva dva sloja.

load...

 [Read Mac lakovi za nokte Sa swatchevi]

4. China Glaze Four Leaf Clover:

Još jedan prilično nokte za ljetima. Four Leaf Clover je zaista sjajan tip aqua zelene kreme finiš. Ovaj će privući mnogo pažnje. Zahtijeva dva sloja.

5. China Glaze Igniting Love:

Ovdje je nokte u jedan od mojih omiljenih boja. Paleći Ljubav je prekrasna narančasta - crvena za nokte u creme finiš. Oni od vas koji se žele okušati reds, ali se plaše da to učine, pokušajte ovo. To je svijetao, ali ipak ne previše glasno. Zahtijeva dva sloja.

6. China Glaze Strawberry Fields:

Ono što se ne vole u ovom? Strawberry Fields je prilično ružičasta za nokte sa puno zlata shimmer u njemu. Ovaj je nešto što svatko može nositi. Laka će izgledati odlično za svečane prilike. Zahtijeva tri sloja.

7. China Glaze Millennium:

A svijetle, sjajne srebrne polish je uvijek teško te naći i ovaj savršeno uklapa. Millennium je svijetao metalik srebrna nijansa sa srebrnim shimmer u njemu. Poljske gotovo izgleda kao folija na noktima. Zahtijeva tri sloja.

8. China Glaze Ruby Pumps:

Divnog za nokte za sve crvene ljubitelje. Ruby Pumps je tamno crvene nokte sa puno sjajnih crvenih shimmer u njemu. To je savršen za nokte nositi za svečane prilike ili noćnog izlaska. Zahtijeva tri sloja.

9. China Glaze Lemon Fizz:

Ako želite da nose žute na noktima, ali zazirao od boje, ovdje je odgovor na vaše probleme. Limun Fizz je prigušeno svjetlo žute kreme finiš. Volim ovu nijansu za nastavke i čekam da se dočepam to. Zahtijeva tri sloja.

10. China Glaze Diva Bride:

Diva Bride je prilično gol za nokte u creme finiš. Zahtijeva tri sloja.

Dakle, što je jedan od tih China Glaze lak za nokte boje ćeš pokupiti dalje? Da ostavite komentar. Također možete preuzeti besplatnu android aplikaciju za nail art ideje. Biti početnik ili stručnjak, sigurno ćete ovladati umetnost ih pokušavaju.

load...