Šminka

Na raspolaganju su najkvalitetnije četkice - naš top 10

Na raspolaganju su najkvalitetnije četkice - naš top 10

Fondacija aplikacija može biti složen za svakoga. Spajajući ga u suho mjesta, pokušavajući da pokrije tih starina kutke i kliznih ga masna koža može biti vrlo problematično. Ali koristeći pravo vrstu kvaliteta temelj četkom može olakšati proces prijave. Ako koristite temelj četkom po prvi put, onda je vrlo važno znati osnove, tako da vaš šminka može lako i besprijekorno primijeniti.

Spajajući temelj potpuno u kožu je jako važno i to je ono što je temelj četkom radi. Danas sam predstaviti top - 10 osnova četke dostupan u Indiji koji vam mogu pomoći u primjeni temelj s lakoćom i bez napora.

Najbolje Foundation Četke

Sljedećih 10 su najbolji temelj četke u Indiji.

1. Lakme Absolute Foundation Brush:

Kupi Lakme Absolute Foundation Brush @ www.amazon.in/lakme-absolute-foundation-brush

Ovaj temelj četkom od Lakme apsolutnog opsega dolazi u crnoj metalik boji paket. Ovaj veličine gusta veslo četkom srednje nosi sintetičkih meke vlaknima pogodan i za tekući ili puder. Aplikacija je vrlo jednostavna i daje vam najviše jasan i crtu slobodnog izgled. To je vrlo jednostavan za nošenje i čuvanje.

load...

2. Konad Foundation Brush:

Kupiti Konad Foundation Brush Za ₹ 600,00 @ www.amazon.in/konad-foundation-brush

Na Konad temelj četkica je ovalnog oblika koji pomaže u lako nanošenje posebno, dostigavši ​​područja oko očiju i ušiju. Proizvod je mekan još čvrst i čekinje ne bacaju čak i nakon kontinuirane upotrebe i pranja. Fleksibilan i dug ručka čini prilično jednostavan za korištenje. Možete koristiti ovaj temelj četkom primjenjuju korektor kao dobro.

3. Clinique Foundation Brush:

Kupiti Clinique Foundation Brush Za ₹ 5,680.00 @ www.amazon.in/clinique-foundation-brush

load...

Ova četka od Clinique daje klima četkom finiš na svoj temelj i spaja se kao san bez napora. Ova četkica je savršena za sve preko aplikacije i čekinje su napravljeni na takav način da aplikacija postaje lako oko nosa, usta, očiju i kose. Čekinje su ravne sužava koja daje prirodan izgled kože.

Minerali Foundation Brush 4. The Body Shop prirode:

Ova fondacija četka je zgodan za primjenu praha temelje jer bira pravu količinu praha koji ne dovode do rasipanja proizvoda. Čekinje su otvoreno rez koji omogućuje kružni pokret i ručka je čvrsta i čvrst previše. Čekinje su baršunasto meka i oni ne bacaju čak i nakon česte upotrebe. Možete koristiti ovu četkicu za primjenu puder, puder u prahu ili mineralna podloga.

5. Bharat i Dorris Stippling Foundation Brush:

Ovaj stippling četka od Bharat i Dorris je dostupan u tri veličine - mala, srednja i velika. Čekinje su izrađene od kozje dlake i sintetičkih vlakana koja daje besprijekoran izgled i spaja kao san. Četkica je ravnim vrhu i puni kružni što ga čini idealnim za poliranje i miješanje. Možete koristiti ovaj sa bilo kojim od vrste podloge, odnosno tekućine, kreme, prašak ili pigmenta. Cijena je također vrlo pristupačne, bez ugrožavanja s kvalitetom.

6. Lica 2 u 1 podloga i korektor Brush:

Kupi Faces 2 u 1 podloga i korektor Brush @ www.amazon.in/-faces - 2-u - 1-temelj-korektor-četka

Tko ne voli 2 u 1 proizvod? Ako ste u potrazi za 2 u 1 temelj četkom onda ovaj kist od lica je stan za vas. To je temelj plus korektor četke pogodan i za tekući ili puder. To čini miješanje lakše i daje vam polirane besprijekoran izgled. Čekinje su meke i guste koji pomaže u lako nanošenje i čekinje ne bacaju na sve. Duge ručka pomaže u kontroli, posebno ako ste novi sa šminkom.

7. Vega Foundation Brush:

Kupiti Vega Foundation Brush Za ₹ 200.00 @ www.amazon.in/vega-foundation-brush

Ova fondacija četkom od Vega ima ravne čekinje i smeđe boje što čini aplikacija lako. Dugi ručka pomaže u hvatanje i kontrolu lako. To vam daje čak i punu pokrivenost, ovo je vrlo zgodan za naginjući svrhu u slučaju ako ste početnik. Čekinje odabrati pravu količinu temelj i daje lijep finiš za cijeli izgled.

8. MAC 187 Duo Fiber Brush:

Ako želite da dobijete air brush, prirodnog izgleda, besprijekoran izgled, onda je ovaj kist je idealan za vas. Ovo Duo Fiber četka od MAC je velika kružna četka izrađena od mekane mješavine kozjeg i sintetičkih vlakana. Možete ga koristiti za kreme, tečni fondacije i to dobro ide sa slobodnim ili kompakt prah također. Čekinje su izuzetno mekane i kvaliteta je vrlo velika.

9. QVS Flat Top Ten Brush:

Kupiti QVS Flat Top Ten Brush @ www.amazon.in/qvs-flat-top-complexion-brush

Ova četka od QVS može se koristiti za primjenu tečnost, prah ili kreme temelji lako za to blistav izgled. Stapa lako i čekinje se stvarno mekan na koži. Cijena je pristupačna u odnosu na druge brendove i nikada baca čekinje što je čini idealnom za svakodnevnu upotrebu. Ručka je firma koja daje super kontrolu i njegov izgled je također vrlo atraktivna.

10. Vega Foundation Brush Pb 17:

Ova četka ima crni lagan ručka s bebom mekim vlaknima koje su bijelo-crne boje. Ova fondacija četka je iz profesionalne niz Vega koji vam pomaže da steknu to besprijekoran izgled. To pomaže da se tačkice, buff i spoj koji daje klima brušenog savršen izgled. Čekinje su čvrst koje ne bacaju čak i nakon nekoliko pranja.

Preporučujem dobiti ovih 10 vrsta dobra osnova četke za dobivanje taj san izgled. Nadam se da ovo pomaže da odlučite koji četke su u potražnji, tako da možete postići da besprijekoran izgled. Ostati prekrasna!

load...