Šminka

Najbolji Leg Mehndi dizajni - naši top 8 odabira

Najbolji Leg Mehndi dizajni - naši top 8 odabira

Noge su vrlo lijepoj platno za predstaviti Mehndi. To je tradicija za indijsko mladu da se prijave mehndi i na rukama i nogama. I ove umjetnosti nije samo za mladenke, svako spreman da ukrasiti svoje noge može isprobati.

Volimo različitih efekata mehndi daje nečije noge. Evo nekoliko nogu mehndi dizajna za početak.

Gledanje Kako napraviti Mehendi Designs video iz naše StyleCrazeTv

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Savršeno Suncokret Mehndi dizajn za noge Wow You

Mehndi projekata za noge

1. Ovaj je jedan od mehndi dizajna za noge izgleda vrlo elegantno i učinit će svaku ženu osjećati kao kraljica. Složene dizajn i male detalje govoriti mnogo o stručnosti umetnika. Ima dizajn u blizini gležnjeva tip kratka čarapa što je izgleda još ljepše. Mi volimo i jedinstvenog dizajna i savršen detaljima koji je vrhunski izbor napraviti.

load...

2. Ovaj dizajn je jednostavan način da dodate malo mehndi na svoje noge bez gledanja preko vrha. Mi volimo kako dizajn počinje od stopala i nastavlja na strani stopala. Glavni motivi ovdje koriste su cvjetne i oni su uvijek odličan izbor za nevjeste, kao i za bilo koga za vrijeme vjenčanja.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

3. Ova lijepa jedan od Mehendi dizajna za noge je prilično elegantan i da će odgovarati nevjeste savršeno. Volimo različita tkanje obrasce na stopalima koji popune kompletan prostora, ali ne stvaraju nikakve smetnje. Mi volimo i mješavinu tradicionalnog i modernog obrazaca u mehndi. Dizajn pokazuje veliki broj fino urađeno detalja koji čine ovaj fini izbor za Brides.

load...

4. Black Mehndi dizajn sve više postaje vrlo popularan među Indijancima koji vole istaknuti dizajna. U ovaj dizajn, možemo vidjeti brojne zamršene obrasce učiniti lijepo - što dobiva palac gore od nas.

5. Znamo da mnogi od vas vole male i bez muke dizajnira, nego onih sa zamršenim i vrlo finih detalja. Pa evo prekrasan dizajn koji ima vrlo malo zamršene obrasce. Možemo vidjeti brojne cvjetnim uzorcima i arapski stil nadahnut teme u ovom dizajnu. To je veliki izbor za one koji vole takve dizajna.

6. Ovo je također vrlo lijep dizajn Mehendi sa vrlo sitne detalje u prednjem dijelu stopala i prstiju. Ali srednji dio stopala je ostalo otvoreno i vrlo manje dizajn je učinjeno u ovom dijelu. Dizajn je odlična kombinacija moderne tehnike i tradicionalne obrasce.

7. Ovaj dizajn će izgledati dobro na bilo koga, bez obzira na dob i prigodu. Volimo cvjetnim uzorcima i jednostavan dizajn, kao i nijanse vrši pomoću mehndi. Cvjetne motive, kao i motivi na prstima su prilično jedinstveni i čine ga odličnim izborom za trendi žene.

8. Ovaj dizajn je super za nevjeste, kao i za svadbeni prilike. Postoje tradicionalne cvijet motiva i tradicionalne indijske mehndi se koristi za to ovaj dizajn. Volimo način na koji je dizajn u obliku up - to počinje na stopalima, a zatim se proteže do pola dijela potkoljenice.

Nadam se da te voli ove nogu Mehndi dizajna. Koja je tvoja omiljena pick?

load...