Šminka

Na raspolaganju su najbolji eyelineri olovke - naši top 10

Na raspolaganju su najbolji eyelineri olovke - naši top 10

Proći kroz Indijku ruku torbu, a vi ste sigurni da naišao na Olovka za oči. Poenta dobijamo na tu je, dobar eyeliner olovku od suštinskog značaja za potrebe šminka devojke. Čak i indijski žena sa svojim velikim lijepim očima Treba mi pomoć naglašavajući njih. I to je mjesto gdje je Olovka za oči dolazi u. Ove zgodan i jednostavan za korištenje eyeliner olovke često dominiraju na tržištu u odnosu na tečnom eyeliner. Međutim, s toliko proizvoda koje možete izabrati da je teško izabrati najbolje. Ova lista top deset olovku eyeliners dostupan u Indiji bi trebalo da pomogne.

Top Ten Eyeliner Olovke u Indiji:

1. Lakme Absolute Forever Silk olovka za oči:

Kupiti Lakme Absolute Forever Silk olovka za oči Za ₹ 360.00 @ www.amazon.in/lakme-absolute-forever-silk-pencil-eyeliner

Dostupan u sedam prekrasne nijanse, The Lakme Apsolutni Forever Silk olovka za oči ima mekani osjećaj da ga to čini samo jedan dovoljno da završi svoj šminke oko očiju moždanog udara. To je mrlja dokaz, otporan na vodu i efikasno traje do osam sati. To je daleko najbolji eyeliner olovku možete naći na tržištu!

load...

Ocjena: 4 - 5

2. Colorbar I Glide Eyeliner:

Kupiti Colorbar Ja Glide Eyeliner Za ₹ 480.00 @ www.amazon.in/colorbar-i-glide-eyeliner

Relativno novo u indijskom tržištu, Colorbar je radi pohvalu posao proizvodnju kvalitetnih proizvoda i to Olovka za oči iz Colorbar pridržava svoje standarde. Ovaj gel liner pakiran u olovku pruža efikasnu pokrivenost sa jednim potezom.

load...

Ocjena: 4 - 5

3. Avon Glimmer Stick Eyeliner:

Kupiti Avon Glimmer Stick Eyeliner Za ₹ 1.113,00 @ www.amazon.in/avon-glimmer-stick-eyeliner

Dostupan je u četiri uzbudljive nijanse crne, zelene, šljiva i bronzanu, Avon Glimmer držati olovku za oči olovke su male, jednostavan za nošenje i vrlo efikasan. Tekstura je, kako tvrde, što znači da je kremasta i lako se nanosi. Pigmentacija je dobar sa intenzivnom tamno hlad koji efikasno ističe oči.

Ocjena: 3,5-5

4. Revlon Magic Olovka za oči:

Dostupan u hladu zadimljene crna, ovaj proizvod iz Revlon brend ističe oči efikasno da ti dam tamnu dramatičan izgled. Lako se nanosi, to je dugotrajan i ne lako razmazuje. Sa svojim glatkim kremaste konzistencije, Revlon Magic Eyeliner ne iritira oči i pogodan je za osobe koje nose leće kao dobro.

Ocjena: 3,5-5

5. Maybelline Hyper Sharp Eyeliner:

Kupiti Maybelline Hyper Sharp Eyeliner Za ₹ 515,00 @ www.amazon.in/maybelline-hyper-sharp-eyeliner

Ovaj tanki vrh Olovka je savršen za one koji vole da nose eyeliner tanak i oštar. Ovaj eyeliner je savršeno pigmentirana dati tamnu intenzivnu nijansu za vaše oči da je poželjno i atraktivno. Na Maybelline brend drži li u potrazi najbolje s još jednog odličnog proizvoda!

Ocjena: 4 - 5

6. Lica dugotrajan tuš za oči olovke:

Kupi Faces dugotrajan tuš za oči olovke za ₹ 314.00 @ www.amazon.in/faces-long-wear-eyeliner-pencils

Kao što ime sugerira, ovaj brend nudi eyeliner olovke koje traju dugo i ne lako razmazuje. Tekstura je kremast a opet ne previše tako i pigmentacija je bogat vam pružiti pravi hlad u jednom lako moždanog udara. Lica Long Wear Olovka je budžet proizvod treba uzeti u obzir.

Ocjena: 3,5-5

7. L'Oreal Paris Perfect Self Unapređenje Eyeliner Espresso Olovka:

Kupiti L'Oréal Paris Perfect Self Unapređenje Eyeliner Espresso Olovka Za ₹ 2.047,00 @ www.amazon.in/l'oreal-paris-perfect-self-advancing-eyeliner-espresso-pencil

Dostupan je u četiri nijanse kakaa, espresso, ebanovina i Parizu plave, L'Oréal Paris Olovka je high-end proizvod vrijedan svake rupi. To je dugotrajan, mrlja dokaz; kremasta formula klizi bez napora da naglasi oči savršeno.

Ocjena: 4,5-5

8. Bourjois Paris Effet Smoky olovka za oči:

Savršen eyeliner olovkom za taj zadimljenim očiju efekta, Bourjois olovka eyeliner je i efikasna i povoljno. Jednostavno navesti očima sa olovkom i blago razmazuje četkom. Ova olovka eyeliner je obogaćen prirodnim voskovima i vitamina E i C.

Ocjena: 4 - 5

9. MAC Power Point olovka za oči:

Kupi MAC Power Point olovka za oči Za ₹ 3,311.00 @ www.amazon.in/mac-power-point-eye-pencil

Vodootporan i dugotrajne sa metalnim shimmer, Mac Power Point Olovka za oči krpelja sve ispravne kutije. Ako želite dati izjavu stilu sa svojim očima, ovaj proizvod za vas.

Ocjena: 4,5-5

10. Lakme Perfect Definicija Olovka za oči:

Kupiti Lakme Perfect Definicija Olovka za oči Za @ www.amazon.in/lakme-perfect-definition-eyeliner-pencil

To je samo fer da okonča ovu listu s drugim Lakme proizvod koji je u stvari jedini istinski indijski brend na našoj listi. Funkcionalna i efikasna, u Lakme Perfect Definition Olovka je napravljen za svakodnevnu upotrebu.

Ocjena: 3 - 5

Nadam se da naš rejting će Vam pomoći! Da ostavite komentar!

load...