Šminka

Najbolji budžet za šminkanje ispod Rs.300 - dostupno - naš top 10

Najbolji budžet za šminkanje ispod Rs.300 - dostupno - naš top 10

Uz ruž ne znam šta radi dobro za prvih nekoliko puta. Posebno za koledž će djevojke, postaje teško dobiti pravu nijansu u određenom budžeta. Međutim, indijsko tržište nudi mnogo ruževa koji su dobri i da su džep prijateljski.

Sastavili smo nekoliko ovih budžetskih ruževa za vas. Ne očekuju sjajne stvari od njih, ali vjerujte mi da su bolji nego što ste možda očekivali.

The Best Budget Ruževi

1. Maybelline Color Sensational ruž za usne u Hooked on Pink:

Kupiti Maybelline Color Sensational ruž za usne u Hooked on Pink Za ₹ 362.00 @ www.amazon.in/maybelline-color-sensational-lipstick-in-hooked-on-pink

load...

Ovo dolazi iz poznatog brenda Maybelline. Ostajući veran svoj brend, pakovanje i izdržljivost ovog opsega je super. Ruž je sladak roza boje sa blagim crvenim tonovima. Može se koristiti svi - čak i tamnoput ljepote mogu koristiti ovaj predivan hlad.

Bez sumnje, najbolje budžet ruž za usne pod Rs 300.

2. Colorbar Velvet Matte Lipstick Love To Rust:

Kupiti Colorbar Velvet Matte Lipstick Love To Rust www.amazon.in/colorbar-velvet-matte-lipstick-love-that-rust

load...

Ovaj reflektor crveni ruž je idealan za svatovi. Fine shimmer u to daje novu dimenziju u vaše usne. Boja je duboka zarđao crvena. To nije jarko crvena, ali duboko jedan. Trebalo bi svakako probati ovaj jedan.

3. Boja Maybelline Color Sensational vlage Extreme usne Coral Pink:

Kupiti Maybelline Color Sensational vlage Extreme za usne Coral Pink @ www.amazon.in/maybelline-color-sensational-moisture-extreme

Ovo ne treba objašnjenje. Prekrasna mješavina koralja i ružičaste boje, ova prekrasna boja je savršen u ljetima. Dodaje suptilni svježinu na lice i potpuno nosive.

4. Lica Go Chic ruž za usne marelica Pink:

Kupi Faces Go Chic ruž za usne marelica Pink www.amazon.in/faces-go-chic-lipstick-apricot-pink

A super kremasti ruž za usne, ona vlaži usne zaista dobro. To je u nijansama roze boje sa smeđe tonovima. Ovaj ruž je savršen za vjenčanja i tradicionalne manifestacije kao što je dobro ide uz indijske garderobe.

5. Lica Go Chic ruž za usne Karanfil Pink:

Kupi Faces Go Chic ruž za usne Karanfil Pink Za ₹ 240.00 @ www.amazon.in/faces-go-chic-lipstick-carnation-pink

Ovo je jedan kremasti i hidratantnu ruž za usne. To je savršen za fer i srednje tonove kože i daje vam vrlo prirodan izgled. Boja je duboko ružičasta sa mauve tonovima. To je savršen za dan habanje.

6. Lica Go Chic ruž za usne Port Wine:

Kupi Faces Go Chic ruž za usne Port Wine www.amazon.in/faces-go-chic-lipstick-port-wine

Za one koji vole duboke tonove ovo je za tebe. To je duboka crvena sa smeđim hlad i ljubičaste tonovima. Vrlo duboka, vrlo zreo ali vrlo elegantan. Izgleda odlično i najbolje odgovara za večernje zabave.

7. Stav Lipstick Pearly Pink:

Za sve ljubitelje mauve, ovo je jedna od Amway. Super kremasta i hidratantna, ovo je beba mauve sa plavim tonovima. Ne brini, neće nestati. To će uljepšati vaše lice bez muke!

8. Lakme Enrich Satins ruž za usne 422:

Kupiti Lakme Enrich Satins ruž za usne 422 Za ₹ 494,00 @ www.amazon.in/lakme-enrich-satins-lipstick - 422

Opet, zrela hlad od Lakme; ovo ima smeđe nijanse sa bordo tonovima. Isplativost boja je stvarno dobro i ne isklizne kao maslac na usnama.

9. Anna Andre - Signature Seduction ruž za usne # 6:

Kupi Anna Andre - Signature Seduction ruž za usne # 6 Za ₹ 340,00 @ www.amazon.in/anna-andre---signature-seduction-lipstick

Ova je za ljubitelje breskve. Ovaj ruž za usne daje efekt MLBB. To je super kremast i lako se topi. Jedan od mora imati od Anna Andre kolekcije.

10. Lotus Herbals Pure boje ruž za usne Red Rose:

Kupite Lotus Herbals Pure boje ruž za usne Red Rose Za ₹ 248.00 @ www.amazon.in/lotus-herbals-pure-colors-lipstick-red-rose

Ova lijepa ruž za usne ruža boja nije prejak, ali to će definitivno povećati faktor oomph! Teksturu i boju su oba super. Mora imati!

Dakle, ovo su top 10 moraju imati budžet ruževe za svakoga. Oni pokrivaju gotovo sve glavne tonove potrebno. Oni su lako dostupni u Indiji i nemate previše potrošiti na njih. Barem pokušati jedan od njih, a mi smo prilično sigurni da nećete biti razočarani.

Do tada, držite ga stilski!

load...