Šminka

Na raspolaganju su najbolji čvrsti prikljičari - naš top 10

Na raspolaganju su najbolji čvrsti prikljičari - naš top 10

Možda ste pokušali sve da taj savršen kožu i poboljšati to je zdravlje. Ali ponekad, uzimajući dodatna pomoć nije baš tako loša ideja, pogotovo kada ste u pravom žurbi. Želeći proizvod čudo za vašu kožu da odmah prikrije nepravilnosti i roditi blistav vam nije nerealno na sve!

I ovo je mjesto gdje prikrivaĉe pop pravo u Pogledajmo neke od najboljih čvrstih prikrivaĉe.:

1. Deborah Milano Perfect korektor:

Kupiti Deborah Milano Perfect korektor @ www.amazon.in/deborah-milano-perfect-concealer To najbolje čvrstih Korektor u stiku od Deborah Milano je savršeno prikriti te tamne krugove, dok sam se sakrivala manje nedostatke i nepravilnosti. Dostupan u tri nijanse, kremaste prikrivaĉe radi savršeno za sve indijske tonove kože. Deborah Milano je poznat da ponudi prikrivaĉe koji ne isušuje kožu i traje dosta dugo.

load...

2. Panstick:

Kupiti Panstick Za ₹ 175.00 @ www.amazon.in/panstick

Ovaj korektor iz Coloressence je kremast štap koji se zna da je malo teška u primjeni. To znači da bi zahtijevalo malo više sakriti one fleke, što dodatno može da izgleda previše radi. Ovaj korektor Poznato je da je dobar za suhu i problematične kože. To je najbolje da se dot problem područja i zatim tapkajte ga sa spužvom, završetak izgled sa puder u prahu.

load...

3. Lakme Absolute Bela Intense Korektor u stiku:

Kupiti Lakme Absolute Bela Intense Korektor u stiku Za ₹ 500,00 @ www.amazon.in/lakme-absolute-white-intense-concealer-stick

Iako je pokrenut u velikom stilu, koji se reklamira kao '' korektor za indijske tonus kože, njena ograničen izbor hladu ostavlja mnogo tonova kože nesretan. Ali onda, oni koji su bili dovoljno sretni da nađu savršen meč u dvije nijanse, su hvale ga otkad je izašao.

Korektor tvrdi da je izuzetno mekan na koži i klizi preko savršeno, dajući svjetlo do srednje pokrivanje. Izuzetno je dugotrajan i ne gužvaju se. Poznato je da radi super za suhim i masnu kožu.

4. Lotus Herbals Prirodni Blend Swift Make-up Stick:

Kupite Lotus Herbals Prirodni Blend Swift Make-up Stick Za ₹ 293.00 @ www.amazon.in/lotus-herbals-natural-blend-swift-make-up-stick

Ovaj Lotus Herbals korektor je poznato da je prilično dobar za kožu, zahvaljujući svom biljni svojstva. Tvrdi se da je stručnjak jedan all-in-šminku. Djeluje kao temelj, korektor i kompaktan, a također nudi moć SPF. Ona radi na ujednačuje ton kože, ostavljajući mat efekt koji ne gužvati ili začepiti pore.

5.Colorbar Instant Coverup stiku:

Dostupan u 2 nijanse, ovaj korektor u stiku od Colorbar dolazi u formatu olovkom. Ovaj organski korektor u kremaste teksture radi odlično da sakrije nepravilnosti, podočnjake, mrlje, pigmentacija i prikrivanje bilo znakova starenja, uključujući bora i starenja mjesta.

Ova dugotrajna korektor je mrlja bez, lako se stapaju da se slaže sa tonus kože. Također sadrži antioksidans svojstva koja su dobri za vašu kožu.

6. Diana Londona Backstage korektor:

Kupiti Diana Londona Backstage korektor Za ₹ 449.00 @ www.amazon.in/diana-of-london-backstage-concealer Dostupan u 6 različitih nijansi, ovaj korektor odgovara skoro sve Indijski tonove kože. Ona ima osnove poput aloe-maslac, vitamin E, bisabolol i maslinovog ulja, koje su korisne za suhu kožu. Njegova dugotrajna i ukupno karakteristike pokrivenost raditi na ponudi besprijekoran sjaj.

7. Chanel EstompeEclat korektivna Korektor u stiku SPF 15:

Chanel korektivna korektor u stiku nudi mane-free kože u nekoliko minuta. To vam daje da blistav i zdrav izgled koji želite da pokaže na toj zabavi. Radi da sakrije one neželjene mrlje, crvenilo, pjege, akne, pa čak i fine linije. Njegova kremaste konzistencije i dugotrajne karakteristike čine ovaj jedan od najboljih proizvoda koji se nude na tržištu ljepote.

8. L'Oreal Paris Infallible korektor:

Kupiti L'Oréal Paris Nepogrešivi korektor Za ₹ 4,020.00 @ www.amazon.in/l'oreal-paris-infallible-concealer

Ovaj korektor u stiku od L'Oréal Paris sadrži osnove poput jojobe i vitamin E koji su odlični za suhu i oštećenu kožu. Takođe radi dobro sa starenja kože, a poznato je da nude visoke pokrivenosti. To je znoj-dokaz i neće mrlja da pogledate izmišljena. To traje dugo, a poznato je posao odlično za kamuflira one neželjene podočnjake i nesavršenosti.

9. Shiseido The Makeup korektor olovka:

Kupiti Shiseido The Makeup korektor olovka za ₹ 12,589.50 @ www.amazon.in/shiseido-the-makeup-corrector-pencil

Ovaj korektor od Shiseido radi kao magija na fine linije, akne mjesta, pigmentacija ili tamne mrlje. Njegova "ne-mrlje 'i dugotrajne značajke čine ga veliki proizvod. Takođe je poznato da se dobro uklopiti ponuditi savršenu završnu obradu.

10. Olivia Instant vodootpornom Make Up Stick:

Kupiti L'Oréal Paris Nepogrešivi korektor Za ₹ 4,020.00 @ www.amazon.in/l'oreal-paris-infallible-concealer

Biljni proizvod Olivia se koristi od strane mnogih kao temelj i kao korektor. Nudi u 12 nijansi, dobro radi sa svim tipovima kože i odgovara svim tonovima kože. Nudi znoj-dokaz i karakteristike vode-dokaz, a poznato je da traje dugo. Ovaj proizvod ovdje na listi je kao šlag na tortu, jer je to jedan od onih proizvoda koji nude najbolje karakteristike najmanje cijeni.

Nadam se da ovaj članak o najboljim čvrstih prikrivaĉe će Vam pomoći da kupite pravi. Da li spomenuti svoj omiljeni korektor u komentar okvir ako smo propustili ga.

load...