Šminka

Najbolji tečni eyeliner - naš top 10

Najbolji tečni eyeliner - naš top 10

Eyeliners se smatra ženske najbolji prijatelj. Minimalno šminke i dodir eyeliner je dovoljno da izađemo i impresionirati svijeta. Liquid eyeliners se najčešće koriste eyeliners osim olovke eyeliners i gel eyeliners.

Uzmimo pogled na top 10 tečnost eyeliners.

Najbolje Liquid Eyeliners

1. Maybelline Hyper Sjajni Liquid Liner:

Još od lansiranja, ovaj proizvod je bio bestseler. Iako je količina može biti razlog za zabrinutost, kvaliteta govori sama za sebe. Ovo intenzivno pigmentirana Liquid Eyeliner od Maybelline ne samo da pruža visok-sjaj glossy jet crnoj boji, ali je također vrlo lako nanosi. Takođe, suši u nekoliko sekundi i potpuno mrlje-dokaz. Osim toga, ostaje na za dugo vremena. To se može koristiti da bi privukli hrabar i debele linije, kako bi dobili toplu krilati izgled ili se može nositi na uobičajen način kako bi se naglasila ljepotu očiju.

load...

Maybelline je također došao sa Hyper Sjajni Runway Pop Liquid Liner u 3 uzbudljive nijanse eyeliner tekućine za ljubitelje boji eyeliners.

2. Colorbar Precision vodootporna Tekući tuš za oči:

Colorbar ima neke od najboljih šminke oko očiju proizvode i ovoliko dugo trošenje eyeliner svakako treba isprobati. Pruža intenzivan tamno crne boje, dolazi sa flomaster aplikatora i nema pitanja razmazivanje, pucanje, ljuštenje ili blijedi. Brzo se suši i može se koristiti od strane onih s osjetljive oči i osobe koje nose kontaktne leće.

load...

3. Lakme Insta oči:

Jedan od najboljih budžeta eyeliners na raspolaganju, ovaj stoji kao favorit kao svakodnevno nošenje eyeliner. S lijepim aplikator četkom, pruža atraktivan mat i daje željeni napalilo na oči. Mnogi studenti i ljubitelji fakultet kunu u ovu malu bocu - ne samo lako na džep, ali lagan i ugodan za redovnu upotrebu kao dobro.

Zar ne mislite da Lakme treba da se s više nijansi u ovom cjenovnom rangu?

4. NYX Tekući tuš za oči:

Dostupan u širokom spektru prekrasnih nijansi, ovo je još jedan favorit među damama. Aplikator pomaže vam da bi privukli misle ili debele linije po izboru i suši u nekoliko sekundi. Svojim elegantnim pakovanje i bogate isplatu boja i naravno brendom čini vredi probati za sve.

5. Colorbar Color Intense Liquid Eyeliner:

Ova tečnost eyeliner je dostupan u mnogim jarke boje i oni lako uhvatiti pažnju. Bogati i pigmentnih sa prilično metalik površinom, Colorbar Color Intense Liquid Eyeliner pomaže kako bi se postigla prekrasna izgled sa lako prevlačenja.

6. L'Oreal Paris Super Liner luminizer:

Još jedan luksuzni proizvod iz L'Oreal, svojim elegantnim pakovanje čini da se istaknu. Dostupan u 3 prekrasne nijanse za smeđe, kestenjaste i plave oči, ovo je veliki izbor za moderne žene koja želi oči da naglasi ljepotu njenog lica. Jednostavan za-rad-sa flomaster pomaže u primjeni liner jedinstveno za one lepe oči da će snimanje neko srce.

7. Lakme Fantasy Shimmer oči:

Savršen izbor za dodati neke Zing na dosadan dan! Ovaj eyeliner iz Lakme ne razmazuje, popustiti ili nestati. Ove eyeliners su intenzivno pigmentirana sa vrlo finim shimmer i dostupni su u nekim zadivljujuće nijanse za stvaranje zapanjujući izgled.

8. Revlon Fabuliner:

Ovo dolazi sa preciznim kistom koji osigurava jednostavnost primjene. Dosljednost je dovoljno tanka za redovno trošenje, daje uredan mat, suši za manje od 10 sekundi, a ostaje na bez znakova ljuštenja ili pucanja.

9. Elle18 Black Out oči:

Jedan od najboljih budžeta kupuje, njegovu ambalažu je stvarno sladak, jer dolazi u bočici pot-obliku. Pruža jet crnoj boji i lako se primjenjuju, i sigurno je favorit među tinejdžerima i koledž publici.

10. Maybelline Eyestudio Hypersharp oči:

Još jedan bestseler od Maybelline, ovaj fine flomaster liner će Vam pomoći da se stvori precizne, ultra-tanke linije i savršen je za početnike. Potpuno mrlje-dokaz, to ostaje na dugo i mogu se koristiti od strane onih s osjetljive oči i osobe koje nose kontaktne leće. A da pokušamo ako ste novi u tečnost eyeliners.

Tako što je svoj omiljeni Liquid Eyeliner?

load...