Šminka

Na raspolaganju su najbolje sjajne sjajilo za usne - naš top 10

Na raspolaganju su najbolje sjajne sjajilo za usne - naš top 10

Zbunjena o tome koje sjajilo da kupim? Žele znati više o trendy nijansi koje se danas vladajuće ljepotu listama? Pa, ne brini. Došli ste na pravo mjesto. Mi ćemo vam pomoći identificirati 10 najboljih sjajila dostupna u Indiji.

Ali, prije nego što će se znati o najboljem sjajila, dobili ideju o tome kako primijeniti sjajilo za usne savršeno.

Najbolje sjajilo za usne brendova i Shades u Indiji:

1. Maybelline Color Sensational visokog sjaja sjajilo za usne - Electric Shock 090:

Kupiti Maybelline Color Sensational sjajilo za usne Za ₹ 1.730,00 @ www.amazon.in/maybelline-color-sensational-lip-gloss

Senzacionalna sjajilo za usne, možete nositi ovo na zabavu ili čak koristiti svakodnevno, zahvaljujući živoj još suptilne hladu. Tekstura je kremasta, ali ne i teška. Ima svjetlo dosljednost, ali traje dugo vremena. Ovo je 100% voska besplatno sjaj koji prenosi rosni stakla izgled. Preuzmemo lista nekih drugih najbolji Maybelline sjajila.

load...

2. Colorbar Star Shine sjajilo za usne - Sensation:

Kupiti Colorbar Star Shine sjajilo za usne Za ₹ 675.00 @ www.amazon.in/colorbar-star-shine-lip-gloss

Ovaj mini bočica magije je idealan za večernje i stranka nositi, jer poboljšava vaše usne čineći ih punijima. Ultra sjaj koji izgleda kao bazen tekućine dijamanata lijepo uklapa indijske tonus kože. Preuzmemo listi najboljih Colorbar Lip Glass Shades.

load...

3. Lakme Absolute Plump i Shine sjajilo za usne - Candy Shine:

Kupiti Lakme Absolute Plump i Shine sjajilo za usne Za ₹ 360.00 @ www.amazon.in/lakme-absolute-plump-and-shine-lip-gloss

Ova ima malo više za ponuditi u svakoj oblasti. Ona ima dodatni sjaj, ekstra BRILLIANT i ekstra sjajan efekt. To je također dugotrajan kao izdržljivost je skoro 6 sati. Sve ove karakteristike čine ga savršenim izborom za večernje i party habanje.

 [Read: Najbolji Lakme sjajila]

4. Loreal Infallible 8 HR Le usne - Barely Nude:

Kupiti Loreal Infallible 8 HR Le Gloss Za ₹ 1,321.65 @ www.amazon.in/loreal-infallible - 8-hr-le-gloss-

Njegova jedinstvena formula zadržati usne meke i gipke ceo dan dok boja ne blijede na sve. Možete upariti ovo dan-wear hladu ništa jer je suptilan i daje vam svjež i prirodan izgled. To je velika da je za žene koje imaju fer ten. Preuzmemo lista nekih drugih najbolji Loreal sjajila.

5. Lotus Seduction - Winter Berry Crush 43:

Kupiti Lotus Seduction Za ₹ 195.00 @ www.amazon.in/lotus-seduction

Ova bočica od 5 ml je upravo ono što vam je potrebno da se popunjava vaše usne u boji. U hladu je u trendu, mladi i svijetle. To je sigurno da dodam da zabava element i da će učiniti da izgledate atraktivno. Ova nijansa je idealan za sve tonove kože.

6. Lica Go Chic sjajilo za usne - Sheer Coral:

Kupi Faces Go Chic sjajilo za usne Za ₹ 249.00 @ www.amazon.in/faces-go-chic-lip-gloss

Hladu daje vrlo uzbudljiv osjećaj i da će odmah uljepšati vaše lice. Samo jednim potezom je sve što vam je potrebno dodati faktor oomph!

7. Bourjois Effect 3D - Burn Rose Academia:

Kupiti Bourjois Effect 3D ₹ 3.990,00 @ www.amazon.in/bourjois-effect - 3d

Ovo je zemljani roza nijansa koja ima vrlo glatke teksture i lagana na usnama. Ne ljepljivo i odličan za dan-wear, u hladu je pogodan za sve tipove kože. To je po cijeni od Rs. 550.

8. NYX sjajilo za usne Mega Shine - 131 Gold Pink:

Kupiti NYX sjajilo za usne Mega Shine ₹ 904,00 @ www.amazon.in/nyx-lip-gloss-mega-shine

To oslikava sjajne ružičaste usne sa šljokicama koji nekako da izgleda prilično umjesto ljepljiv. To će izgledati dobro na žene sa fer ten i na one koji imaju blijedo, pigment bez usana.

9. MAC sjajilo za usne - Liči Luxe:

Kupi MAC sjajilo za usne Za ₹ 3.110,00 @ www.amazon.in/mac-lip-gloss

Ovaj zlatni pink i koralnih sjajilo može biti uparen sa različitim oko make-up izgled. Količina je dovoljno dobar, tako da ne morate brinuti o ponestaje uskoro.

10. Rimmel London Stay Glossy sjajilo za usne - 720 Endless Night:

Kupiti Rimmel London Stay Glossy sjajilo za usne Za ₹ 838.00 @ www.amazon.in/rimmel-london-stay-glossy-lip-gloss

To je iritantan da se osjećaju ljepljivosti nakon nanošenja sjajni ruž za usne, ali to nije nešto što treba da brinete o tome kada koristite ovaj sjaj za usne. To je potpuno ne-ljepljiv i čuva vaše usne meke i hidrirana ceo dan. Boja će izgledati dobro na žene sa fer ten.

Ovo su najbolji sjajilo za usne nijanse koje možete naći u Indiji. Nemojte reći nam kojih je jedan koji ste izabrali za sebe. Do tada, držite ga stilski!

load...