Šminka

2 neverovatne crvene nail art tutoriale sa detaljnim koracima

2 neverovatne crvene nail art tutoriale sa detaljnim koracima

Crvena je klasičan i privlačan boja noktiju. To je boja mnogi mode odabran za stvaranje zapanjujući manikuru. Sporting samo normalnu boju da se udruži s odjeće može biti vrlo dosadan. Bilo bi uvijek fascinantno kada pokušamo neke kreativne stvari na noktima u ovom novom trendu. Možete lijepo stvoriti različite crvene nail art dizajn savršeno uklopiti sa svojim crvenim odjeće i na taj način se vijoriti za svoj sljedeći party.

Danas ću vam pokazati dva različita crvena noktiju arts.The prvi je cvjetno crveni noktiju, a drugi je vrlo jednostavan, ali elegantan crveni nail art.

Red Nail Art Tutorijali

A. Red cvjetne nail art:

Možete nositi ovaj nail art za tradicionalne prilike i za svadbe. To može ići jako dobro sa teškim crvenim i bijelim odijela ili neto saris. Ovo je upravo zahtijeva slobodno kretanje ruku, gdje se možete izvući dizajna i naravno neko vrijeme INVESTICIJA

load...

Stvari Potrebna:

 • Osnovni sloj (opcionalno)
 • A koža u boji lak za nokte
 • Crveni lak za nokte
 • Akrilnim bojama i roze
 • A nail art četkom
 • Transparent lak za nokte

Korak 1:

Koristite bazu kaput, jer će zaštititi vaše nokte od štetnih efekata akrilne boje. Ako vaš nokti su skloni chipping ili razbijanje, onda osnovni premaz će pružiti veću zaštitu. Nakon što se osuši, koriste dva sloja kože u boji lak za nokte. Neka se potpuno osuši.

Korak 2:

Kada se osnovni sloj potpuno osuši, sada nanijeti 2 sloja crvenog laka za nokte. Neka se potpuno osuši.

Korak 3:

Sada koristiti nail art četkom i bijele akrilne boje. Koristite ovu boju da bi neujednačena latice na različitim uglovima noktiju. Nema potrebe da se sačini dizajnom cvijet. Odnose se na slici gore.

load...

Korak 4:

Napraviti više zakrivljen obrasce poput onih paprat lišća i neke točkice sa šiljastim krajem čačkalicu. Ne morate slijediti neki određeni obrazac ili pravilo za ovo. Trebalo bi privukli obrasce na takav način da popuni praznine na noktima, ali ne izgledaju previše nespretan.

Korak 5:

Sljedeći koristiti ružičaste akrilne boje da popuni unutrašnje strane latica i centara cvijeća.

Korak 6:

Konačno uzeti čačkalica i bijele akrilne boje. Napraviti neke bijele točkice sa šiljastim krajem čačkalica u centru cvijeća. Vaš noktiju je završeno. Neka ovo suho vrlo dobro i tek onda primijeniti jedan ili dva sloja kvalitetan premaz.

Nadam se da vam se sviđa ovaj prekrasan cvjetni crveni nail art tutorial.

B. Lako elegantan crveni i crni nail art:

Ovo je vrlo jednostavno za napraviti, a manje vremena nail art dizajn koji možete sporta sa trendi stranka odjeću kao što su kratke haljine ili drugi klub habanje.

Stvari Potrebna:

 • Osnovni sloj (opcionalno)
 • A koža u boji za nokte
 • A crveni lak za nokte
 • A crni lak za nokte ili crne akrilne boje
 • Tanak nail art četkom
 • A transparentan završni sloj

Korak 1:

Nanesite jedan savršen sloj kože u boji za nokte. Nakon što se osuši, nanijeti 2 sloja crvenog laka za nokte. Neka se potpuno osuši.

Korak 2:

Sada uzmi malo crnog laka za nokte u paleti. Koristite svoje nail art četkom da sačini trokutastog dizajna iz korijena noktiju, a završava u šiljatim glavama prema vrhovima noktiju. Ako vam je teško da se povuče dizajn u crnoj nokte, onda možete koristiti crna akrilna boja za ovo. Šanse za ispravljanje bilo nesavršenosti lako kada koristite akrilne boje. Vaš dizajn je potpun. Neka ovo potpuno osuši i nanijeti 2 sloja premaz.

Nadam se da ste uživali u ova dva tutorijali! Dakle, što je jedan od ovih crvenih noktiju umjetnosti što bi volio nositi za narednu priliku ili zabava? Da ostavite nam komentar ispod. Ovdje je android aplikacija za više Nail Art slika će vas inspirisati. Ti bi definitivno osjećati kao da ih pokušava.

load...