Šminka

Top 9 svadbeni šminke Umetnici u Kolkati

Top 9 svadbeni šminke Umetnici u Kolkati

Bivši glavni grad Indije, Kolkata je studija slučaja u suprotnosti. A grad ironija i kontrasta, bahate centrima stoje upravo suprotno siromaštva vozio slamova i visok porast apartmana pored prljavom starih bungalova, jeftini ulica piljarnica zauzimaju trotoare sukoba sa upscale restorana i tradicionalnih bengalski mladu preuzima glamuroznu zapadnjački avatar za nju post vjenčanje ceremonija prijem. Dakle, koji su vješti umjetnici u svadbeni makeup koji pomažu Kolkata mlada izgleda najbolje na dan svog vjenčanja? Hajde da pogledamo na vrhu deset svadba šminkera u Kalkuti, koji su mnogo tražio nakon dodati bračnog blaženstva u gradu radosti.

Top Ten za mladence umjetnika u Kolkata:

1. Arpita Ganguly:

A poznato lice u lokalnim ljepotu kolone u gradu novinama i časopisima, Arpita Ganguly ima osam godina svadba šminka iskustvo ispod pojasa i obučeni u nekim od najboljih vizažista u zemlji naime Cory Walia, Jawed Habib i drugi. Njen USP leži u iznošenju ljepotu i karakter od najčešćih lica preko šminke i spajajući svoj izgled savršeno sa vaše vjenčanje svežanj i ambijent oko vas.

Poštanska adresa: 25-9 Hospital Road, Shah Road Connector, u blizini Gitanjali Bus Stop, Kolkata 700078

2. Nabin Das:

Popularan i mnogo tražio nakon svadba šminkera, Nabin Das je iskusan odlučan u ovoj oblasti stvaranje valova i puno hype u Kolkata šminku i ljepotu industriji za dugo vremena.

load...

3. Jeetu:

Novi klinac na blok, Jeetu je poznat za davanje mladu da meko ženstven izgled sa puno peachy i ružičaste nijanse koje su pogodne za skroman bengalski mladu.

Adresa: 166c - 6 - 7 Lake Gardens, Near Lords Više, Kolkata 700080

4. Abhijit Chanda:

Još jedan mladi stručnjak šminke, Abhijit naglašava na najnovije svjetske trendove u svadbeni šminka. Ni jedan previše bling, Abhijit prati elegantan i elegantan škola šminke i sigurno će vam dati da fizička i suptilna izgled na veliki dan.

load...

5. Kakoli Sengupta:

Pomoćnik Late šminke maestro Prabir De, Kakoli sada razgranala na svoju ruku da se stvori kredibilan identitet kao mnogo tražio nakon vizažistica.

6. Ujjwal Debnath:

Značajan newbie, Ujjwal Debnath je stvorio prilično ime za sebe u vrlo kratkom vremenskom periodu kao kredibilnog šminker. Specijalizirana iu zapadnoj i tradicionalne škole svadba šminka, Ujjwal sigurno će vam dati najbolje od oba svijeta: retro izgled i novog doba glam look. Osim svadba šminka Ujjwal stvara pravu pometnju u modnoj industriji Kolkata.

7. Abhijit Paul:

Mladi i predstojeće, Abhijit je najnoviji lice na svadbeni šminka i stajling scene. Dobro opremljena sa dovoljnim uvid u najnovije trendove u svadbeni šminka, Abhijit može učinkovito vam dati da coy bengalski mlada izgled za ceremonije vjenčanja i glam Newlywed izgled za prijem.

8. Bridgette Jones:

A dobro poznata i mnogo tražio nakon umetnika u Kolkata svadba šminka polje, Bridgette ima dugogodišnje iskustvo i izuzetno je pamet sa svim najnovijim međunarodnim svadba trendove šminku. Još jedan zajednički utakmice u lokalnim novinama i časopisima za ljepotu i šminka kolone, Bridgette je krema šminke stručnjaka Kolkata-a.

Adresa: 78B Sarat Bose Road, Kolkata 700025

9. Juni Tomkins:

Juni Tomkins je počela kao farmaceut, a zatim postupno skrenuo prema šminke i ljepotu za stvaranje prilično ime i posebno mjesto za sebe među svadbeni stručnjaci šminka Kolkata-a. Razrada juna Tomkins salon u Ballgunge Circular Road Kolkata, i pozovite unaprijed rezervirati termin u junu je dosta tražen i njen raspored je vrlo često pakuje.

Adresa: 26-2 Ballygunge Circular Road, Ballygunge Kolkata 700019

Nadam se da ste dobili ideju o magičnom vizažista Kolkata. Željeli bismo čitati vaše stavove i komentare. Molimo vas da podijelite svoje povratne informacije s nama.

load...