Šminka

Top 10 Eid Mehndi dizajnira da probate

Top 10 Eid Mehndi dizajnira da probate

Eid je jedan od najiščekivanijih svečanim prilikama u cijelom svijetu. Dan označava kraj mjeseca duge zore do zalaska sunca posta tokom mjeseca Ramazana. Dan je prvi dan ševalu mjesecu i to je u velikoj mjeri proslavljaju muslimani širom svijeta. Dan donosi zajednicu i sve prepustiti svečanosti. Dakle, kada praznika je iza ugla, predstavljamo Eid Mehndi dizajnira za vas da pokušate:

Najbolje Eid Mehndi dizajni

1. Ovaj je predivan arapski stil mehndi. Crne mehndi koristi čini dizajn izraženije i složene dizajne su uredno radi. Floralnim motivima kao i dizajn list su prisutni u mehndi.

load...

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

2. Ovaj prilično cvjetni kane mehndi za Bajram izgleda lijepo s jednostavnim dizajnom koji ne uključuju mnogo detalja ili male dizajna. Dizajn počinje od prstiju do sredine dio ruke. Postoje cvjetni motivi prisutni u različitim veličinama i cijeli mehndi izgleda prilično jednostavan, ali u pravu za ovu priliku.

load...

[Read: Mehandi Designs]

3. Jednostavno, ali prekrasan dizajn Mehndi u ruke na Eid je prikazan ovdje. Dizajn ima kružni dizajn u sredini. Vrhove prstiju su u hladu i popunjena. Kružni dizajn u sredini se sastoji od malih i zamršene obrasce izvući unutar njega. Ovo je jednostavan i manje vremena.

4. Ovaj ovdje je još jedan primjer jednostavne obrasce i dizajna za Bajram. Cvjetnim uzorcima su uvijek bili omiljena među ženama širom svijeta.

5. Ovaj dizajn ispunjava ruka još izgleda prilično sofisticiran ne postane prenatrpan. U cvjetnim uzorcima su svakako glavna atrakcija ovog dizajna.

6. Ovaj dizajn je prilično velik s dizajnom počevši od lakta i proteže do prstiju. Cvjetne dizajna se obavljaju spiralno dok dlan kao da je vrpcu je umotan.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

[Read: Prekrasna arapski stil mehndi]

7. Jednostavan dizajn za vrh ruke izgledati lijepo za svaku sezonu. Ova posebna dizajn koristeći crna mehndi prikazuje detaljni projekti s cvjetnim i geometrijskim oblicima koji se koristi za popunjavanje se dobar dio ruke. Dizajn polazi od ručnog zgloba i najveći dio je učinjeno sve dok se indeks i srednji prst. Svi prsti su ukrašeni malim dizajnom. Kažiprstom je bio najtrofejniji prst ovdje.

8. Cvjetnim uzorcima su vidno koriste za ovaj dizajn koji počinje od strane dlana i nastavlja sve do vrhova prstiju. Veliki cvjetni motivi i dizajn list su završili i vrhovi prstiju su ukrašeni malim dizajna koji su prilično zamršeno učinjeno. Cijeli dizajn je učinjeno sa crnim mehndi.

[Pročitajte: Cvjetni Mehndi Izgleda]

9. Monotones su ponekad prilično dosadno, ali danas ima milion opcija za mehndi. Jedan od tih izbora dizajna ostaju novo doba glitter mehndi. Ovaj novi mehndi sistem zahteva sjaj iz tube ili obični glitter koji će se primjenjivati ​​na dizajn mehndi ili miješa sa samim mehndi. Ovo stvara šareni izgled. Evo plavi glitter se koristi za napuniti cvjetnim uzorcima i zelene mehndi se koristi da se popuni obrasce list.

10. Feet mehndi je sada popularan trend. Ovaj dizajn Eid mehndi prikazuje neke izuzetne dizajna i najsitnije detalje radi na noge. Ovaj dizajn je pogodan za svadbene prilike previše. Odgovarajući noktiju emajl sigurno povećava svoju ljepotu kao što se vidi ovdje.

Pogledajte video iz StylecrazeTV - A Simple & Easy Mehndi Design koji možete izvesti kod kuće

Jeste li ove kane projekata za Bajram? Ostavite nam svoje komentare ispod.

load...