Šminka

Tutorial za vjenčanje s arapskim svadbama - sa detaljnim koracima i slikama

Tutorial za vjenčanje s arapskim svadbama - sa detaljnim koracima i slikama

Ako želite isprobati nešto novo za svoj svadbeni šminka, onda ovo je za vas. Čitajte znati i naučiti korak po korak ilustracija arapski svadba šminke oko očiju.

Arapski svadba šminka se fokusira na dva ključna elementa - prekrasna, hrabar i dramatične šminke oko očiju i suptilne obraze i usne. Možete lako stvoriti ovaj izgled prateći jednostavne korake dole navedenih.

Korak po korak arapski vjenčanje šminka tutorial je objašnjeno u nastavku:

Arapski svadba Eye Makeup:

Korak 1:

Počnimo šminku oku prikrivanje svih patchiness oko očiju. Koristila sam moju Mac temelj i primijeniti ga kao korektor. Ako imate podočnjake, onda bi trebalo koristiti korektor prije nanošenja korektor.

load...

Korak 2:

Sada nanesite srednje smeđe mat sjenilom na nabor. Učinite to pomoću štit vjetar četkom u brisača pokretu. Ovaj korak će dati iluziju duboko usađenih očiju. Molimo vas da budete vrlo oprezni dok primjene. Bi se osiguralo da se ne ide dalje od nabor područje, a ne kreću u kaznenom prostoru poklopac.

Korak 3:

Sada, nanesite tamno crnu olovku za oči u vanjskom kutu oka preko obrve u obliku "C". Proširiti da stvori krilati oblik.

Korak 4:

Koristite stan sjenilo četke za ovaj korak jer pomaže da se postigne maksimalni intenzitet boje. Ne zaboravite da se stvori maksimalnog intenziteta boja ovdje. Ja sam koristio Lakme sjenilo Tanjore Rush quad za sjeni zlato oka. Evo, pažljivo tapkajte sjenilo nad središnjim dijelom vašeg kapka umjesto brišući kao se obično radi. Je tapkanjem pokreta će vam pomoći da se prijave boja ravnomjerno.

load...

Korak 5:

Sada, koristiti plosnati kist i potapše bronzanu hlad preko vanjskog trećeg ugla oka. Ne idi daleko van, ali samo na mjestu gdje ti očnu duplju završava. Ovaj korak će dati prelaz boja od zlata, bronca na crno.

Gotov izgled je važan. Ne bi trebalo izgledati kao da ne postoje tri različite nijanse koristi, ali savršen spoj nijansi spajanja neprimjetno se međusobno. U isto vrijeme, ne prebacujte previše, tako da je metalik finiš ovih sjene nije izgubljena i mješoviti. Ne bi trebalo da bude meka gradaciju boja.

 [Read: Šminka za mladence Eye Savršeno]

Korak 6:

Nanesite tamno Kohl malo deblji od uobičajenih linije na gornje i donje linije trepavica. Evo, ja sam koristio gel liner za stvaranje maksimalnog intenziteta boja, možete čak koristiti tečni liner.

Arapski tuš za oči ima odvažan dramatičan krilati brod izgled. Proširiti eyeliner za stvaranje krilo na vanjskom kutu oka. Neka bude na dole na unutrašnjem uglu oka za klasični arapski krilati brod izgled.

Uklonite sve pada-out sjenila ispod oka uz pomoć vatom. Nanesite tanak korektor da se istakne oči.

Arapski svadba Cheek šminka:

Nanesite nježne ružičaste rumenilo u mat na obraze. Oči dodati sve drame na cijelu šminku. Evo, ja koristio moje omiljeno Inglot rumenilo u hladu broj 32. Također se možete primijeniti svetlucavi roze rumenilo. Ali mat rumenilo će dati više prirodnoj boji kože koja je savršena za ovu priliku.

Arapski svadba za usne Šminka:

Da biste završili arapski svadba izgled, nanesite prilično roze ili breskve karmin na usnama. Prikriti sve usne pigmentacije sa dobrim korektor. Zatim, nanesite ruž za usne s četkicom za usne za postizanje čak i primjene ruž za usne. Dodaj sjajilo za usne u centru usana dati punačka efekt usana. Evo, ja sam koristio Kryolan ruž u hladu lc121.

Ovo je vrlo hrabar i dramatičan look koji je upravo savršen za mladenke. Ako želite da bude manje dramatična, samo koristiti upaljač sjenilo umjesto crne. Također, nanesite mekom krilo kada je u pitanju olovka za oči.

Pokušajte ovaj zadivljujući arapski svadba šminka i mahati u stilu. I, molim vas, ne zaboravite da nas reći koliko ti se sviđa u komentarima ispod teksta.

load...