Šminka

Najbolji svadbeni šminke Umetnici - naš top 11

Najbolji svadbeni šminke Umetnici - naš top 11

Za nas djevojke, vjenčanje je vjerojatno jedan događaj života planiramo što izgleda kao zauvijek. Počev od pet godina koji draperije Saree mama i stavlja karmin kad smo pored naše mlade, planiramo za sve do cvijeća za prijem.

Najbolji svadbeni vizažista u Indiji

Šminka je očigledno bitan dio svega toga, a sve ovisi o svadba šminker u pravu? Evo me svi najbolji šminkeri Indije, iz svih krajeva.

1. Vidya Tikari:

Govoreći o Indian svadba šminkeri, ona je jedna od najtraženijih od šminkera i nevjeste kunu u nju. Ona je u svijetu šminke za duge i učinila osoba šminke u rasponu od Dixit u Bipasha Basu.

load...

Jedan od njenih radova: '

2. Ambika Pillai:

Još jedan vrlo popularan ime je Ambika Pillai, vrlo dobro poznat u vjenčanje šminker kolo. Dobitnica je jako puno nagrada za šminku vještine.

load...

Jedan od njenih radova:

3.Shalini Singh:

Shalini Singh je talentovan šminker sa sjedištem u Delhiju, a njen studio se zove Style Studio. Ona obavlja čine klase i dobro poznato ime za svadbeni šminka i sl.

Jedan od njenih radova:

4. Chandni Singh:

Još jedan nevjerojatan šminkera, Chandani Singh radi fantastičan posao s njom mladenke. Ona je savršena za mladenke koji vole suptilne makeup koji ih čini sjaj i mrze sve što je do vrha. Ona je super accommodating i zna svoj posao.

Jedan od njenih radova:

5. Sanjib Majumder:

Sanjib Majumder je šminker Mumbai zasnovan, popularno poznat po svojim šminka vještina za reklame i Bollywood. On je prijateljski i lako da se bave, sam shvatio.

Jedan od njenih radova:

6. Anu Kaushik:

Anu Kaushik je još jedan šminker Delhi baziran. Ona je na terenu od dugo. Ona stvara jednostavan i suptilne šminke na hrabar i prekrasna šminka sa istom lakoćom.

Jedan od njenih radova:

7. Shruti Bajpai:

Za sve devojke koje apsolutno mrze šminke, ali žele da i dalje izgledaju najbolje sa svim svojim odličnim karakteristikama sija, Shruti je tvoja devojka. Ona zna kako se nositi mladenke koje postaju apsolutni bridezillas kada šminka dođe u sliku.

Jedan od njenih radova:

8. Maja R Mehta:

Vjerovati Maya sa naglašavajući funkcijama i izvlači ono najbolje u vama. Maja je šminker Mumbai zasnovan i nevjerojatan jedan u to. Ona pretvara mladenke u predivna lutke.

Jedan od njenih radova:

9. Michelle Montes:

Kraj za izvođača koji je suptilan s njom šminka završava ovdje. Michele je u pokretu za šminker za sve potrebe lako na oči mekom šminku. Ona se temelji u Delhiju, i postaje popularan u dan. Mladenke koje žele tipična svadba izgled može da nađe lil previše suptilan, ali za koktele, angažmane i događajima kao što su to, Michele je svoju ženu.

Jedan od njenih radova:

10. Ashmeen Munjal:

Ako vam se sviđa puno sjaja i jazz u šminku, Ashmeen je savršen izbor šminker. Ona smještaja i može ugraditi vrstu šminke koju želite.

Jedan od njenih radova:

11. Daniel Bauer:

Rad sa oko 20 nevjeste godišnje, Daniel Bauer je jedan od Indije najtraženijih umjetnika. Nedavno prepoznat kao lider u poslovanju od strane vrhunskih modnih časopisa kao što su Vogue, Harper Bazaar, Noblesse i L'Officiel, Daniel duguje svoju reputaciju i uspjeh za izuzetan rad za mobilne telefone glumcima kao što su Aishwarya Rai, Katrina Kaif, Priyanka Chopra, Deepika Padukone i Kapoor. Prošle godine je bio čovjek koji stoji iza šarm i gorgeousness od Arpita Kkan u svojoj svadbi, što se dešava biti najveći u Bollywood. Ključ za osiguravanje Daniel je booking 6 mjeseci unaprijed.

Dakle, djevojke, javite mi kako vam se sviđa članak. Dati u svoje sugestije kroz komentare; nikad se ne zna ko će imati koristi od toga!

Ostati prekrasna!

Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

load...