Šminka

Najbolji ručni laki za nokte - naš top 10

Najbolji ručni laki za nokte - naš top 10

Pitajte bilo kog djevojka koja joj je omiljena boja, a ona će sigurno reći ružičasta. Pink je stvar snova djevojke 'su napravljeni. Pa naravno boje mora biti inkorporirana u nokte previše. Ne postoji ograničenje na ono što različite nijanse možete dobiti od ružičaste. Bez obzira da li želite zasljepljujuća pink ili meke pastelnim nijanse, postoji jedna boja za svakoga. Ovdje su neke jedinstvene i prilično nijanse roze lak za nokte koji će učiniti da sve iznova zaljubiti u hladu.

Pink lak za nokte Shades

Dajte nam uvid u najbolje ružičasti lak za nokte, tako da ona postaje lako za vas da izaberete jedan od vaših favorita.

1. Essie Jam 'n' Jelly:

Ovo pink lak za nokte je jedan od mojih omiljenih roze svih vremena. Jam 'n' Jelly je zaista sjajan metalik roze nokte sa plavim tonovima. Sjeni gotovo izgleda neonska u nekim svjetla tako nije nešto za one sa slabim srcem. Zahtijeva dva sloja.

load...

2. Deborah Lippman Sweet Dreams:

Flakies uzeti nokte na potpuno novi nivo i ova nijansa upravo to dokazuje. Sweet Dreams je fuksije s flakies da prebaci iz zlatne do narančaste. Flaky GLITTERS se obično nalaze u završnih premaza, ali ovo je jedan nokte. Bilo bi najbolje da ga sloj preko druge roze zbog pukog dosljednost.

3. Butter London Snog:

Kupiti Butter London Snog Za ₹ 6.300 @ www.amazon.in/butter-london-snog

Za one koji ne vole tipične roze, ovdje je dobra alternativa. Snog je crvena zasnovan roza krema za nokte. Boje izgledaju predivno i može se izvesti van gotovo nikoga. Zahtijeva dva sloja.

load...

4. Zoya Happi:

Bilo bi grešan da razgovaraju ružičaste nokte i ne uključuju ovu ljepotu. Happi je svijetlo roza metalik duochrome da prebacuje na zlato. Je duochrome je veoma jak i roze i zlato napraviti ubica kombinaciji. Zahtijeva dva sloja.

5. MAC Saint Germain:

Ovdje je prilično girly nijansa roze ili kao što smo se uglavnom odnose kao baby pink lak za nokte. Saint Germain u svjetlu bubblegum pink u creme finiš. To je neka vrsta hlad možete nositi svaki dan. Za sve vas makeupoholics, tu je i ruž za usne u istoj nijansi. Razgovarajte o koordinaciji boja!

6. OPI Bubble Bath:

Kupiti OPI Bubble Bath Za ₹ 952,22 @ www.amazon.in/opi-bubble-bath

Ako želite da nose za nokte, ali ipak dobiti prirodan izgled, ovo je za tebe. Bubble Bath je vrlo svijetlo roza u creme finiš. Laka je prilično čista, tako da će se morati zadovoljiti više slojeva. Pogledajte kako prilično izgleda kao osnovnu boju za francuski manikir.

7. China Glaze Pink Plumeria:

Coral ljubavnici, radujte se! Ovo je jedna boja morate imate. Pink Plumeria je koral zasnovan neon roze lak za nokte sa sitnim ružičastim treperi. Odgovor treperi nisu jako vidljivo, ali nijansa je super lepo. Zahtijeva tri sloja.

8. Orly Pink Chocolate:

Kupiti Orly Pink čokolade Za ₹ 5,381.3 @ www.amazon.in/orly-pink-chocolate

Kakva jedinstvenu boju ova je. Pink čokolada je prašnjav ružičaste ruže s primjesom smeđe u njemu. Hladu nije tipičan roze, ali sam mislio uključivanja u listi jer je osvježavajući promjenu od uobičajenog. Potreban je jedan sloj.

9. Sally Hansen Rock Star Pink:

Kupiti Sally Hansen Rock Star Pink Za ₹ 1,226 @ www.amazon.in/sally-hansen-rock-star-pink

Rock Star Pink je prilično nokte prepun roza, plava, ljubičasta i bakra GLITTERS. Možete nositi ove u odnosu na drugu roza sjajilo za malo glam ili ići na tri sloja za potpunu neprozirnost.

10. Jordana Pink Star:

Volim kako meka i girly roze je. Ovo svijetlo roza lak za nokte pod nazivom Pink Star je vrlo lagana jedan s holografskim roze fine i bar blista. Bar blista dodati zanimljiv preokret na nokte. Zahtijeva dva sloja.

Ove roze lak za nokte nijanse su tako sladak zar ne? Dakle, koji od ovih nijansi želite da pokupi? Također možete pokušati mnoge nail art dizajna sa ovim simpatični lakovima za nokte. Kako o preuzimanju nail art dizajn aplikaciju za Android i naučiti različitim varijantama. Također, dijeliti svoje misli s nama.

load...