Šminka

5 najboljih Elle 18 očiju Sparkler nijansi

5 najboljih Elle 18 očiju Sparkler nijansi

Ljepota leži u oku promatrača!

Verovatno mora biti uzimajući to kao poetski ispad. Nije. Šminke oko očiju je u porastu. Djevojke, u većini slučajeva ovih dana, više fokusiraju na šminke oko očiju. To je 'in' stvar. I da podrži ovaj 'in' trend šminke oko očiju, postoje tisuće i tisuće dostupnih opcija koje možete izabrati.

Mi se pokvario izbora. Što više opcija imamo, više zbunjen dobijamo. Tako da život jednostavniji, odlučili smo da vam pomognemo da odaberete jedan takav brend koji vam nudi dobru kvalitetu šminke oko očiju kozmetike. Uz dostupnost.

load...

Jedan takav uspješan brend je Elle 18. Elle 18 je posebno na meti mlađe grupe, kada je u pitanju njihove kozmetike. Širok spektar njihove kozmetike sastoji se od ruževa, sjajila, obloge za oči i lakova za nokte. Elle 18 Eye Dijamant nijanse su olovke za oči koje dolaze u širokom spektru nijansi i vrlo pristupačne.

Ove olovke su vrlo glatko u primjeni i oni klize na vrlo lako. Olovke dati veliki trag u oči. Pošto su ove olovke su lako se nanosi, možete ih koristiti kao krema sjenilo olovka previše.

Morate probati sve boje u spektru i siguran sam da tvoj će ih voljeti kao ja. Ja gotovo fiksiran sa nekoliko nijansi. Oni su dio mog must have.

Najbolje Elle 18 Eye Sparkler Shades

1. Elle 18 Eye Sparkler olovka za oči - Gunpowder:

Ako volite crne plus ako volite metalik, ovo je najbolja kombinacija za vas. Ova posebna olovka za oči Dijamant u crnoj sjeni dolazi sa malo metalik trag na njega. Većina crni liner olovke ne dolaze sa metalik nijansama. Dakle, ići naprijed i dati ovaj probati.

load...

2. Elle 18 očiju Sparkler -Silver Spark:

Ovo Srebrna olovka Spark oko je neverovatan jednom. Ja osobno volim jer osim što koriste se kao obloge, mogu ga koristiti i na druge načine. Može se koristiti kao sjenilo i kao highlighter. To je jeftin i vrlo pristupačne. A must-have za sve ljepote tamo.

3. Elle 18 očiju Sparklers -Blue Blast:

A plava olovka je mora imati u današnjem vremenu. U boji obloge za oči, ne samo da vaše oči izgledati lijepo, ali i ići dug put u odgovarajućoj svoj ruho i šminku. Dakle ako tražite za lijep džep prijateljski svjetlucave plave boje, onda morate imati ovaj.

4. Elle 18 Eye Sparklers - Zelena Grenade:

Zelena granata za sve ljubitelje zelenu nijansu. Ono što najviše volim o ovom olovka za oči u boji je da pomaže hvatanje pažnju na vaše oči, gotovo odmah. To čini Vam zanimljive, ističu odmah i čine ga izgledaju veće! Dakle, bez razmišljanja puno o tome, idi i ulagati u jednom.

5. Elle 18 prskalice za oči - Purple Pataka:

Bilo da ga ise kao sjenilo ili olovka za oči, vi ćete pasti samo zaljubljen u tu nijansu. To može funk svoj šminke oko očiju bez muke na sve. Opet, ljubičasta može biti odličan izbor boja za da. Posebno kada je u pitanju funky strankama. Ja osobno preporučiti ovu boju koja će se koristiti kao sjenilo jer ističe nabor dijela lijepo. Kao brod ipak, to može izgledati malo previše svjetlo za Indian oči. Međutim, ako imate svjetlost očima, onda probati ovaj kao liner.

Ove olovke ne razmazuje lako. Dakle, ako ste u potrazi za potpuno mrlje bez boji olovka, onda ovaj opseg možda neće biti za vas. A opet, nemojmo zaboraviti da ne postoji olovka koja zapravo ne razmazuje na sve.

Koja je tvoja omiljena Elle 18 očiju Sparkler Shade? Jeste li pokušao bilo koji od ovih ranije? Javite nam u komentarima ispod.

load...